Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 213

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  53%
 • Taken
  36%
 • En anden film
  6%
 • The Grey
  4%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

8. aug. 2017 17:16

Undre mig meget hvis dette skulle være sandt. Men Imax her i Danmark SKAL vel også komme med sådan en udmelding, tænker med deres priser og hvor lidt tid de har været i Danmark at der stadig skyldes en pæn sum penge et eller andet sted, så ville vel være lidt en fallit erklæring at indrømme ingen gider 3D. Personlig kender jeg ingen der vælger 3D foran 2D.

#2

8. aug. 2017 17:19

Jamen biograferne har jo også været gode til at proppe det ned i halsen på folk samtidigt med at de negligeret og/eller skjult 2D-forestillingerne, så det forstår jeg såmænd godt.

#3

8. aug. 2017 21:14

Jeg har aldrig forstået hadet til 3D. Jeg er 38 år, så jeg er skam fra tiden før, men jeg kan skide godt lide det. Bevares, jeg var glad for at f.eks Dunkirk var i 2D... men giv mig en Marvel-film, eller anden fed sci-fi, ja så synes jeg sgu de gør det godt i dag.

Argumentet med "det ser for dumt ud at sidde med briller" det er det mest vanvittige der bliver hevet frem af mange. Giv mig gerne masser af argumenter.... men ikke den med brillerne

#4

8. aug. 2017 21:27

Argumentet med "det ser for dumt ud at sidde med briller" det er det mest vanvittige der bliver hevet frem af mange. Giv mig gerne masser af argumenter.... men ikke den med brillerneSjølle (#3)

Du så den første jeg har hørt komme med den, så lyder mere til du lige "opfandt" den....

#5

8. aug. 2017 21:35

Argumentet med "det ser for dumt ud at sidde med briller" det er det mest vanvittige der bliver hevet frem af mange. Giv mig gerne masser af argumenter.... men ikke den med brillerneSjølle (#3)

Jeg har kun set én film i biffen i 3D men den oplevelse gjorde at det er fravalgt siden. Jeg oplevede at baggrunden var sløret og derfor kom de tredimensionelle objekter til at virke påklistrede. Efterfølgende har jeg set filmen i 2D og det var en væsentlig bedre oplevelse. Derudover fik min kone hovedpine af det.

#6

8. aug. 2017 21:35

Jeg er 41 år og har set Avatar,Prometheus,Star Wars Force Awakens i 3D.
Gider det ikke mere syntes det er en gimmich.
Vælger altid 2D version nu.

#7

8. aug. 2017 22:33

#1+4 har hørt mange bruge det som kommentar, og kender mange der foretrækker 3D frem for 2D så tror måske mere det handler om dem du kender, og at der nok ikke er så mange af dem som udtalelsen omtaler ;)

generelt fortrækker jeg 2D men det er en blanding af, brillerne irriterer mig (ikke at de ser dumme ud) og så at mange film bare udnytter det enormt dårligt :)

#8

9. aug. 2017 06:45

#1
så indtægter fra 2D visninger kan ikke bruges til at nedskrive gælden med ?

Det er da klart at der ikke er nogen der vil se 3D med dig hvis du råber, 3D er ULÆKKKER!!!!, hver gang de foreslår det

#9

9. aug. 2017 09:58

#8 og ikke nok med det så findes der jo meget få firmaer, uden gæld....det er bare en del af at vokse og udvide :)

#10

9. aug. 2017 10:44

#3 Kan kun være enig. Jeg ser de fleste sci-fi i 3D, hvor det giver mening og det er altid en fantastisk oplevelse. Prøvede at se Star Wars i 3D og 2D, hvor jeg klart foretrak 3D-versionen. De mere "lav-praktiske" film kommer alligevel ikke i 3D, så de bliver som oftest set i 2D.

#11

9. aug. 2017 11:16

Biograferne moniterer til stadighed biografgæsternes interesse for hhv. 2D og 3D. Tro det eller lad være, men biograferne arbejder til stadighed for at imødekomme publikums behov. Alt andet ville da også være ret tåbeligt.

Disse data er en del mere valide end holdningen i tilfældige menneskers nærmeste omgangskreds.

Et besøg foran biografernes billetkontorer, hvor publikum frit kan vælge mellem 2D og 3D-versionerne, viser et noget andet billede end det #1 forsøger at frembringe.

Og nej, 2D forestillinger forsøges bestemt ikke at holdes skjult. Et simpelt kig på Kino.dk viser da også hhv. 2D og 3D forestillinger står tydeligt markeret.

#12

9. aug. 2017 11:16

De unge vælger nok ofte 3D, da især Cinemaxx har for vane at vise 3D-udgaverne i de større sale, og henviser 2d-udgaverne til de mindre sale. Af en eller anden grund gjorde de det ikke med den nyeste Planet of The Apes, som de viste i 2d i sal 2, og i 3d i sal 3 i Aarhus, så troede egentlig de var ved at komme på bedre tanker.

#13

9. aug. 2017 11:22

#11 og det er da også helt i orden, som du selv er inde på vil alt andet være tosset :)
Men som #2 siger, så har man prøvet at skjule 2D forstillinger for at prøve at tvinge folk ind og se filmene i 3D. At køre de første 2-3 uger kun i 3D, dernæst dele filmen lige op i 2D og 3D. Har hvert fald oplevet det her hvor jeg bor som #2 siger også.

#14

9. aug. 2017 12:15

#13 de er altså på ingen måde skjult og kan ofte findes i både store og små sale

#15

9. aug. 2017 12:16

#14 kunne de ikke alle steder til at starte med, der prøvede man eller troede man at 3D ville være et hit fra start af.

#16

9. aug. 2017 12:25

#15 nu færre sale der er nu mindre er chancen selvfølgelig for det, men der er aldrig nogen der har prøvet at skjule noget, det er bare kun de store sale der er udstyret med, 3D fremvisnings evner :) og kom Avartar ikke omkring da 3D kom frem for alvor ? vil da sige det var en okay succes fra start det er efterfølgende det har været aftagende

#17

9. aug. 2017 12:32

#16 siger du 3D var en succes fra start ? Vil nu mene det var kun en succes med lige Avartar. Resten af filmene der har været vist vil jeg kalde middel til 3D.
Nu ikke noget jeg gider diskutere om, jeg/vi har vores meninger om det, i andre har jeres :)

#18

9. aug. 2017 12:36

#17 tja jeg tager succes ud fra antal solgte billetter, og indtjening, kan godt være kun avartar bidrog men succes ikke desto mindre :)

#19

9. aug. 2017 13:26

#17 tja jeg tager succes ud fra antal solgte billetter, og indtjening, kan godt være kun avartar bidrog men succes ikke desto mindre :)Mejse (#18)

Men det jo lige netop det jeg siger til dig man ikke kan, når flere af biograferne udelukkende kun viste filmene i 3D i begyndelsen.

#20

9. aug. 2017 18:15

Og nej, 2D forestillinger forsøges bestemt ikke at holdes skjult. Et simpelt kig på Kino.dk viser da også hhv. 2D og 3D forestillinger står tydeligt markeret.Kim Pedersen (#11)

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke ved om det stadig er tilfældet - for jeg har ikke kigget efter i noget tid. Men på et tidspunkt kunne man f.eks. kun forudbestille billetter til en film i 3D i lang tid før man også fik lov til at bestille i 2D, hvilket man så typisk først fik lov til et par dage eller lignende før premieren. Det må andre end mig kunne huske.

Til at starte med var der heller ikke så mange forestillinger i 2D i forhold til 3D.

#3
I øvrigt har jeg heller aldrig hørt nogen skippe at se en film i 3D med begrundelsen at "det ser dumt ud at sidde med dem"... så jeg tror bare, at du har en meget speciel omgangskreds.

#21

9. aug. 2017 18:34

#19 det gjorde de så heller ikke for ingen biografer har 3D i alle sale :) og selv hvis det var rigtigt gør det da ikke at det ikke er en succes ? altså jo jo det er påtvunget, men det er da stadig en økonomisk succes i hvert fald, hvis man bedømmer det på folks mening, så er det vist ret blandet.

#22

9. aug. 2017 20:27

#3
I øvrigt har jeg heller aldrig hørt nogen skippe at se en film i 3D med begrundelsen at "det ser dumt ud at sidde med dem"... så jeg tror bare, at du har en meget speciel omgangskreds.Hive (#20)

Nu skal det lige siges, at jeg har ingen venner der har sagt det. Jeg har stødt på argumentet i diskussioner på den her side, men især i filmnyheder på Facebook... men der er så også pænt mange idioter.

Men som sagt, jeg forstår slet ikke hadet. Jeg har vel 20 forskellige kammerater jeg går i biffen med fra tid til anden, fordelt på cirka 4-5 vennegrupper, og der er ingen der har noget i mod 3D?

Som sagt vil jeg helst se seriøse flotte film, senest Dunkirk, i 2D.... men når det kommer til popcornbrag, så som Transformers eller Marvel-film, så synes jeg (og de 19 andre) da at det er flot og skægt med 3D.... men nu er det jo også moderne at hade den slags film. Jeg er bare glad for at jeg kan finde ud af at lade mig underholde af kalorielette actionbrag der visuelt imponerer

En film som Dr. Strange var da intet mindre end et studie i flot 3D, efter min mening

#23

9. aug. 2017 21:14

#22 ikke at jeg er enig eller syntes det er okay, men kan det virkelig undre nogen med nutidens yngre mennesker og deres prioriteter, at de ikke syntes det er fedt at have temmelig grimme briller på ? dumt...ja da...realistisk....NO DOUBT

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger