“Alexander” er flot og storstilet som den slags film nu bør være, men den savner alligevel bid og kraft, især hvad angår den redundante fortælling og de rodede personbeskrivelser. Nogen ny “Gladiator” er den ikke, men spektakulær, det er den i hvert fald.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#41 gravity 19 år siden

den er simpelthen,
for lang
for uinspirerende
for kedelig
alt alt alt for lang

Ps: det ene reelle slag der var, var ret godt
Gravatar

#42 PredatorX 19 år siden

#40

Hahahahah... Hvor er du dog en idiot. Ja faktisk, så gider jeg heller ikke se på Angelina Jolie og Nicole Kidman dyrke sex, så hvis jeg var dig ville jeg styre min fantasi lidt. Hvis du så gerne vil se to mænd gøre mere end at kysse, jamen så er der sikkert masser af film derude til dig. Kærligheds/sex scener er som oftest så unarturlige og kiksede i mine øjne, at jeg bare krummer tæer over dem. I det henseende er jeg bedøvende ligeglad om det gælder mand/mand, kvinde/kvinde, mand/kvinde. Jeg er skam på ingen måder bange for mandesex, jeg gider bare ikke se på det, ej gider jeg deltage (hvis det nu skulle være det næste du foreslår). Jeg ser primært film for at blive underholdt, på den ene eller den anden måde. Vil jeg tage mig en spiller, ser jeg porno film. Vil jeg se en action film, sætter jeg en action film på. Det er sjældent jeg kombinerer det... Fatter du det lille ven?
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#43 Slettet Bruger [1074881761] 19 år siden

Til de mange de mener at der mangler en stor actionscene eller at der generelt sker for lidt, skal det nævnes at filmen netop, som hopkins nævner tidligt i filmen, handler om Alexander the Man og ikke Alexander the Great (som han siger ikke eksisterede). Det er en 'episk' fortælling om hans liv og ikke hans kampe. Det har aldrig været hensigten at skabe en lang actionfilm.

Når det nu er nævnt ville jeg naturligvis heller ikke have noget i mod et ekstra slag. Eller endnu bedre, at de var filmet lidt mere rimeligt. Jeg har ikke noget i mod shaky cam osv. for at øge indlevelsen og intensiteten i kampene, men Alexandet gør det i så overdreven grad at man bare bliver grænseløst irriteret og ikke får det ud af kampene man håber på. Slaget i Indien er naturligvis det værste af de to.

Med hensyn til om det er passende at vise hans homoseksuelle side i filmen, vil jeg svare 'ja'. Det er trods alt bare skuespil så alle burde være i stand til at udholde at se lidt homoseksualitet. udover at Alexandet kryber i sengen da han og Heifaistion skal i gang er det faktisk bare et eneste kys man ser. Ellers er det jo bare følelser der bliver udtrykt m.m.. Jeg synes det er rimeligtt vigtigt for filmen, da den som nævnt netop viser manden Alexander og forklarer hvorfor han handlede som han gjorde. Set på den måde synes jeg filmen er meget flot. jeg fandt den ikke kedelig på noget tidspunkt, og synes ikke den skulle have været barberet mærkbart ned. Men det er klart man vil være skuffet når man tager ind for at se 3 timers fantastiske storslag og kun får to styks med elendig kamaraføring.
Gravatar

#44 filmz-bullseye 19 år siden

SÅ SÅ #42 små ord...!
Gravatar

#45 PredatorX 19 år siden

#44

Hvorfor dog det!? Jeg svarer som jeg bliver "spurgt".
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#46 Bohemian 19 år siden

Synes den var KEDELIG!......Alt alt for lang...
Free in serenity.
Gravatar

#47 MuManden 19 år siden

Jeg var inde og se den i fredags.
Jeg syntes den var noget lang, men 3 timers drama er også for meget for mig, bevares den halve times krig var da utrolig flot og rigtig fed, men de resterende 2½ time var sgu lidt for kedelig og langtrukken. IMO
http://profiles.us.playstation.com/playstation/psn/profiles/MuManden
Gravatar

#48 filmz-psmadsen 19 år siden

***Sikkert Spoilers....***
BT 3/6 *.
"Den har overvældende smukke kulisser, dampende lidenskaber og luskede komplotter. Alligevel slæber den sig afsted og gentager sig selv..."
Citat fra Scope.dk.... der vel meget godt viser min mening om filmen. Filmen er ufattelig flot, men desværre uinteressant og gentagende. 3 timer er bare for lang tid. Illusionen holder ikke... Alexander bliver aldrig rigtig spændende eller interessant. Colin Farrell gør det ellers fint nok i den svære rolle, men specielt Jolie virker dårligt med hendes tysker-accent... resten af persongalleriet virker ligegyldigt og overfladisk... Dog vil jeg dog igen rose filmen for nogle flotte scener. Bl.a. det store slag samt Alexanders fars endeligt er utroligt flotte rent visuelt...
hehe
Gravatar

#49 filmz-Bruce 19 år siden

#43 Jeg havde ikke hørt om "shakycam tingen", så tak for advarslen. Jeg er "fed up" med rystesyge trenden i film for i år, så denne ryger nederst i bunken.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#50 filmz-the-mi6 19 år siden

filmen er god og blodig

Skriv ny kommentar: