“Aliens vs. Predator 2” gør sig ganske godt som tilfældig underholdning, og den hæver da også niveauet i forhold til sin jammerlige forgænger. Historien er knap så tåbelig, teknisk set er den ganske fermt sat sammen, om end klipningen bliver lige rodet nok i perioder, og referencer til de to franchises vil utvivlsomt begejstre. Men når alt kommer til alt, så er der stadig tale om en temmelig konventionelt opbygget film, som ikke rigtig forsøger at løsrive sig fra sine genrerammer. Og uden Califoniens guvernør og dennes charme på rollelisten eller Cameron bag kameraet så er der ikke for alvor noget, der kan løfte denne film over det jævnt underholdende.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#51 filmkorn.dk 16 år siden

#48 Som jeg ser det skal filmen udstråle kaos, og det gør den i rigelige mængder. Aliens sat ned i et bysamfund må være et rent slaraffenland for de glubske bæster, så hvis du har savnet en mere gennemgående historie, hvor nogle beboere fx skal lede hele filmens længde efter et barn som er blevet nuppet af en Alien, alt imens man ser små sidehistorier, hvor folk bliver dræbt, så kan jeg godt forstå dig. Jeg kunne godt lide dens rå og brutale sammensætning, som jeg på ingen måde synes hænger dårligt sammen. En Predator er sendt på jorden for at ryde op og er hurtigt i knibe. En gruppe mennesker forsøger at flygte fra noget de ikke aner hvad er. Disse to ting sat sammen fungerer glimrende og giver filmen et mere tilfældigt præg af, at vi som tilskuere følger med i et øjebliks total kaos på vores jord.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#52 PredatorX 16 år siden

#51

Tjaa.. Jeg havde nu ikke forventet hverken det ene eller andet. Problemet med filmen var bare at den var rigtig skidt hehehe.. Kaos eller ej. Når man ikke bekymrer sig det mindste for hoved-karaktererne, fordi de er så elendigt skildret (og spillet) så er man også ligeglad hvad der sker med dem... Filmen var jo mere tom og hul end Transformers og 300 tilsammen.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#53 filmz-Morell 16 år siden

Nu genså jeg Alien og Aliens igår på DVD og den nye AvsP2 viser slet ikke hvordan Aliens tænker. Måske skulle filmen have heddet Predator 3 i stedet.

Jeg forudser at pornobranchen kommer med et spinoff: Asses VS Penises 2! Jeg har mange gode ide'er til plottet!!
Gravatar

#54 filmz-DocDoom 16 år siden

#53 Medmindre det er women's asses, så springer jeg den over.
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#55 filmz-goatchen 16 år siden

#33
Det er rimelig spot on.

Nu er det ikke så ofte igen jeg er i biografen men der blev klappet af enkelte scener og det er ihvertfald ikke noget jeg ligefrem har oplevet før.

De 3/6 er en fin karakter.
Gravatar

#56 filmz-DocDoom 16 år siden

Jeg ved, at dette link har været postet før, men i anledning af anmeldelsen kommer det igen. Det er en scene fra den kommende extended edition :-)

That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#57 Yoda 16 år siden

#56

Lol - great fun :-)
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#58 Benway 16 år siden

#56 LOL Det må være fra en nyudgivelse. ;)
"Here I was born, and there I died. It was only a moment for you; you took no notice."
Gravatar

#59 Yoda 16 år siden

Deres pokerspil er også ret underholdende:
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#60 PredatorX 16 år siden

Hahah genialt:-) Det klip underholdte mig mere end avsp2.
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: