“Batman Begins” er ikke blot en glimrende og velfortalt nyfortolkning af Batman-sagaen – det er hyperunderholdning med både dybde og hjerte – uden tvivl den bedste Batman-film til dato. Så grib flagermusekappen, gør Batmobilen klar, og skynd dig ind i biografen: The Dark Knight has returned!

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 filmz-Kadann 18 år siden

#20 -

Jeg tror at hulen "bare er der" fordi producenterne måske har regnet med at størstedelen af de mennesker der ser filmen, også kender en smule til Batman i forvejen.

Men, du får en forklaring på hulen, som stemmer overens med tegneserierne.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#22 thomas040 18 år siden

grunden til at den kun får 5 ud af 6, tror jeg netop er actionscenernes sidste pang dang, som mangler lidt...

hele racer jagten på motorvejen i hans tank, er dog ret vellykket....var nær ved at miste pusten ;)
Failure is a zero out.
Gravatar

#23 filmz-theassociate 18 år siden

Nu er det så kun at man kan undre sig over anmelderens karakter på denne film: Kung Fu Hustle - og så sætter den karakter i forhold til BB...
Gravatar

#24 myggen 18 år siden

#15: Er naturalist ikke et pænere ord for nudist?
Kværulant extraordinaire
Gravatar

#25 filmz-Angel Eyes 18 år siden

#15:
Mener du det, som i, at filmen er mere realistisk eller virkelighedstro end de andre Batman film...

Ja, lige præcis. Selv en fiktionsfilm kan virker naturalistisk, vel og mærke ved at karaktererne og historien virker realistisk i forhold til hvordan det ville fungere i den virkelige verden. Bruce Waynes motiver for at blive Batman forklares meget detaljeret i "Batman Begins", hvilket er med til at gøre ham troværdig som menneske og ikke blot som tegneseriefigur. Det samme gjorde sig i høj grad gældende for Sam Raimis "Spiderman".
Min dvd-samling: http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Nikolai%20Schulz
Gravatar

#26 filmz-frostfang 18 år siden

må jeg, i denne anledning, forresten minde folk om, at de straks skal smutte ned og købe Batman: Year One, da det, udover at være den bedste Batfortælling nogensinde (IMO) også er en dejlig companion til denne film?
DO IT NOW [waves hand jedi-like]
In each of us, there is evil. Pray HE doesn't find it!
Gravatar

#27 filmz-Kadann 18 år siden

#26 -

Jeg har også hørt en masse godt om "Year One", men jeg er en anelse i tvivl om hvor meget der er i den serie.. det kan du måske hjælpe med? :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#28 filmz-frostfang 18 år siden

#27, der er ret mange Year One fortællinger, men Frank Millers Batman: Year One er klart den bedste. Ikke nok med at viser starten af Batmans karriere, viser den også Catwomans (som de desværre er gået væk fra i kontinuiteten) og Jim Gordons ankomst til Gotham, samt hvordan han reagerer på byens korruption. Den viser også Waynes forvandling fra (almindelig) vigilante til den kappeklædte halvpsyko han er idag. Så hvis du skal have bare en Batman tegneserie, skal du have den!!!
In each of us, there is evil. Pray HE doesn't find it!
Gravatar

#29 filmz-frostfang 18 år siden

Forresten, har andre end jeg (af dem dem som selvfølgelig har set filmen) lagt mærke til hvoran den allerede forklarer de potentielle skurke, der kommer i senere film?
nemlig at the Narrows er et sted hærget af eftereffekterne af Scarecrow og R'as gas. At det nu er en bydel fyldt med sindssyge mennesker, der kun venter på en chance for at dræbe det uhyre, de så flyve over byen ( =Batman). Det syntes jeg er genialt!!
In each of us, there is evil. Pray HE doesn't find it!
Gravatar

#30 filmz-Soren 18 år siden

Jeg syns at filmen var ret god, på en måde en del mere seriøs end de andre film. Det jeg mener er, at den ikke er nær så fjollet.
Det er efterhånden lang tid siden jeg så den, så må indrømme jeg ikke kan huske den i detaljer, men den er da helt klart værd at bruge penge på i biografen.
__________________
......

Skriv ny kommentar: