I sidste ende er Tim Storys “Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer” en tomhjernet farvelade, der glimtvis imponerer gluggerne, men aldrig gør sig alvorlige anstrengelser for at overraske. Selvom filmen i en eller anden udstrækning lever op til sine egne superheltepræmisser, så ville det måske have pyntet med bare en smule mere fantasi.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#31 filmz-Bruce 16 år siden

Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#32 Twister 16 år siden

#31 yep et negativt review men tro ikke at der ikke også er positive reviews. her har vi et positivt review fra IGN.com

http://movies.ign.com/articles/796/796669p1.html

“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#33 filmz-Bruce 16 år siden

Det gode ved anmeldelser er, at man kan finde anmeldere, hvis smag omkring film, man deler. Jeg tog Kevin O'Reillys fordi jeg ligger tilpas på linie med ham.

En bedre samlet status i medierne giver Rottentomatoes. 62% rådden!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#34 filmz-Is 16 år siden

Jeg synes at den var bedre end den første.. Der er også mere action og bedre effecter..
4/6
Gravatar

#35 erikjust 16 år siden

3 fra mig bedre end den første ja det er den, på højde med de første 2 x-men og spider-man film? nej det er den ikke.
Nå ja man kan da altid håbe at Ironman filmen kan levere varen og at Hulk 2 ikke bliver en skuffelse.

Ind til videre ser det ud til at ironman har en ting som TF ikke har et godt design, om den så kan blive bedre vil tiden vise.

Sidst jeg hørte skulle David Hayter være blandet ind i Ironman filmen, sååå helt dårlig kan den vel ikke blive.
Gravatar

#36 filmz-donprehn 16 år siden

Syntes faktisk at filmen er okay indtil slutningen.

Men men, at en af Marvelsuniversets største skurke bare er en røgsky og nemt bliver sat ud af Sølvsurferen. Hvad sker der for manusforfatteren "øhh nu skal filemen bare være færdig". Det klimaks som hele filmen bygger op til er en kæmpe fuser.

Gravatar

#37 mar16 16 år siden

de få øjeblikke i den første jeg husker bedst er:

1- jessica alba i undertøj :)

2- tingen der får creme i hovedet

3- der hvor ham "ildfluen" narre tingen og publikum til at tro han har forvandlet sig.
Gravatar

#38 filmz-JON 16 år siden

Den var omtrent lige så dårlig som den første. Naivt af mig at håbe på andet.

Den led af samme syndrom som Spider-Man 3: Den første action-scene (Torch vs. Surfer) var den bedste. Det er altid skidt for en actionfilm, at det actionmæssige peak indtræffer i filmens start.

I dette tilfælde er det dobbelt uheldigt, for den 90% af den scene udgøres af teaser-traileren og var således kendt på forhånd.

Hvor mange lagde mærke til, at der var ændret en replik i forhold til teaser-traileren: I teaseren siger Torch om sin smoking "This is at brand new tux!" (sådan cirka). I filmen siger han "But this is Dolce!"

Og så led den også af Hulk-syndromet:
Hvorfor skal Über-skurken udgøres af en stor fulstændigt ligegyldig uvejrssky, som skal nedkæmpes i en tvekamp? Det var det samme med Hulkens far vs. Hulken. Totalt åndsvagt. Nu ved jeg ikke, om ham Galactus rent faktisk bare ER en stor sky i tegneserierne, men det stank i hvert fald.

Dette gav ikke mening for mig:
Hvis Surferen ikke kunne dø af at gå i clinch med Galactuc-skyen, hvorfor havde han så arbejdet som slave for ham i mange år?
Gravatar

#39 erikjust 16 år siden

Her er hvordan Galactus ser ud i tegneserien

http://www.chukw.com/People/Galactus.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/13/Gala...

Dog blev han i ultimate universet fremvist sådan her

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d3/Gala...

og her er historien bag dem
Ultimate Galactus, called Gah Lak Tus, was introduced in a trilogy written by Warren Ellis. Gah Lak Tus is first mentioned by Ultimate Vision, an early-warning system for worlds under threat by Gah Lak Tus, an immense (approx. 100,000 miles long) group mind of city-sized robotic drones that attacks worlds using envoys (resembling the Silver Surfer) followed by a flesh-eating virus that destroys all life. After this the entity breaks open the dying world and sucks all thermal energy from the core. Gah Lak Tus considers all forms and expressions of organic life to be so abhorrent it believed itself desecrated when telepathically contacted by Professor X.
Gravatar

#40 filmz-donprehn 16 år siden

Lagde ikke lige mærke til det i filmen, men man ser åbenbart kort skyggen af Galactus. Se www.geekmonthly.com/news/2007/05/22/galactus-spotted-in-latest-fantastic-4-trailer/ Hvilket jo giver lidt ekstra krydderi, men slet ikke laver om på, at de slipper lige let nok fra at besejre en af de mest magtfulde skurke i marveluniverset

Skriv ny kommentar: