“The New World” er en veritabel fiasko. Filmen er i alt for lange passager blottet for den mindste spænding, dels fordi historien er ganske velkendt, og dels fordi den ikke formår at bevare sit egentlige fokus. Til styrkerne hører en glimrende lydside og en ditto billedside, der dog ikke er i stand til at veje op for udgivelsens mangler. Til sidstnævnte hører et ekstramateriale, der fremstår noget mangelfuldt.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 gladiator 17 år siden

Det er da en lidt underlig anmeldelse...

Insider som så en i biffen gav den 5/6 og nu får den 2/6.... lidt dobbeltmoralsk af siden.. Men det viser selvf at filmen er der delte meninger om.... :S

pyt skidt, den skal vel ses...
Gravatar

#2 pulse83 17 år siden

Komplet og aldeles uenig med anmeldelsen af selve filmen. Specielt med anmeldelsen af Q'Orianka Kilcher som nærmest er i et med naturen og er et af de mest perfekte castinger jeg har set i nyere tid. Filmen kan dog godt virke som om at studiet har været inde og tvinge Mallick til at klippe i sit lille mesterværk, og derfor håber jeg at der kommer en director's cut udgave af denne herlige, stemningsfulde film. 5/6

Jeg er helt enig i vurderingen af billede og lyd. Jeg syntes iøvrigt at filmen havde fortjent et bedre billede- og lydtransfer.
Excuse me, Flo!
Gravatar

#3 filmz-Bruce 17 år siden

Kan ikke være mere uenig. Det er en intet mindre end smuk film og jeg nød hvert eneste sekund. Q’Orianka Kilcher behøver netop ikke være en lysende stjerne på skuespillerhimlen, blot hun, som her, rammer uskyld og naivitet hos en indianerpige.

En oplevelse, jeg ikke har svært ved at give mellem 8 og 9.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 filmz-Exitium 17 år siden

Jeg er en smule uenig, jeg syntes det var en fabelaktig film.
"I dont wanna discuss how my fucking coffee tast like!"
Gravatar

#5 filmz-Kadann 17 år siden

#1 -

Hvordan kan det være dobbeltmoralsk? Det er to forskellige anmeldere, som du har opdaget og de anmelder jo ikke ens.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#6 Ash 17 år siden

Helt enig med anmelderen - en forfærdelig film! Den skal min DVD-afspiller aldrig udsættes fo igen!
Gravatar

#7 Bardoboy 17 år siden

Tænk at jeg brugte en aften på den film.. Den var så over rost på forsiden af forskellige sider..

Den er virkelig kedelig..
Gravatar

#8 king b 17 år siden

Ja, jeg er også en af dem, der er lodret uenig med anmeldelsen... "The New World" er en sanseblæsende oplevelse, der måske nok kræver tid og tålmodighed af tilskueren, men det er vel heller ikke så slemt?

Forstår i øvrigt ikke, hvorfor anmelderen gang på gang fremhæver billede og lyd, og så alligevel kun giver 4 ud af 6 i de tekniske kategorier. Hvad skal der så til at få 5? Eller 6?

Og så kunne det desuden være interessant at høre, hvilken højttaler anmelderen har glemt at sætte til, når han taler om, at "alle 5 kanaler kommer i brug". Det hedder jo 5.1, fordi der er seks højttalere!
Gravatar

#9 chandler75 17 år siden

Jeg er meget enig i vurderingen, selvom jeg dog synes at Bale-delen trækker filmen en smule mere op.

Javist er den flot, men det er ligesom at historien fungerer som en slags undskyldning for at Malick kan vise sine flotte billeder. Tempoet er dræbende langsommeligt og Q'rianka Kilcher er om noget ukarismatisk. Det er en gåde hvorfor de to mænd falder for hende.

"The New World" er som et langt digt, der er teknisk velskrevet, men som aldrig rigtig får sit eget liv.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#10 filmz-Bruce 17 år siden

Ja jeg faldt pladask for hende med det samme :) og havde nærmest en terapeutisk "feel good" fornemmelse filmen igennem. Lidt det samme som med "Code 46" og "Lost in translation". Egentlig betyder handlingen mindre, stemning og pace er alt og så sidder man med et fjoget grin bagefter over bare at have nydt og følt, istedet for det sædvanlige "tænkeri" :)

Gid der var flere, som kunne det håndværk!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: