Der er efterhånden noget traditionsbundet over julen, der ikke når de selvsamme højder, hvis ikke det var for muligheden for at tilbringe en lille halvanden time i dagene op til den frydefulde juletid i selskab med Tim Burtons “The Nightmare Before Christmas”. Det er en tradition, der bør høre sig til, og det er derfor kun en berigelse, at instruktørens fabelagtige og aldrende animationsfilm nu står for udgivelse på endnu et medium.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 Lethal Injection 15 år siden

Skulle stadig have 6/6 imo og jeg ønsker mig den til jul på Blue-Ray =D
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#2 davenport 15 år siden

Jeg får den til jul. HelmerJ har den liggende til mig...Uhu!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#3 Tylerdurden 15 år siden

Hvordan kan denne film ikke få 6 stjerner???!!!!!

Det er uden sammenligning verdens bedste dukke/Stop motion og samtidig en af de bedste jule film nogen sinde!
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?
Gravatar

#4 Bony 15 år siden

Det er selvfølgelig smag og behag, men hvis det var mig og ikke Kaduffo, som havde anmeldt filmen, havde den også fået 6/6. :)

Synes det er ærgeligt at Filmz ikke anskaffer sig udstyret til at oploade HD billeder til jeres anmeldelser, som de gør på Cinefil.dk. Der er det en fornøjelse at klikke sig ind på billederne og se den reelle forskel. Når det nu er anmeldelser af blu-ray film, er det svært selv at bedømme kvaliteten af billederne, når i bruger standard pressefotos fra Disney. Ommer!
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#5 The Insider 15 år siden

#4, nu er Filmz' anmeldere jo først og fremmest en gruppe mænd og kvinder, som drives af deres kærlighed til filmens verden og ikke aflønnes som på aviserne og bladene. Flere af os har endda investeret i bedre hjemmebiografudstyr for at kunne levere pålidelige anmeldelser af Blu-rays og HD-DVD'er til vores brugere, og så kan det godt være, at finanserne ikke også lige rækker til at investere i et Blu-ray-drev. Hvis du surfer rundt, vil du opdage, at selv nettets absolut største HD-sites - dvdfile, High-Def Digest, digitalbits, dvdtalk, IGN - sjældent (faktisk mere eller mindre aldrig) bringer billeduddrag fra skiverne. Komprimering vil også altid spille ind, når den slags billeder bliver eksporteret og uploadet. Naturligvis kunne det være fedt, og det er noget vi afgjort kommer til at gøre, men indtil da kan du da vel stadigvæk læse anmeldelserne? :-) Og så naturligvis købe et BD-drev til mig i julegave, fordi du er så sej, Bony!

Fedt at Uffe nævner Henry Selick i anmeldelsen. Jeg tror han bliver nævnt i omtrent 2 % af debatterne om denne glimrende, men ikke helt perfekte julefilm.
War. War never changes.
Gravatar

#6 davenport 15 år siden

Ha ha :D
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#7 chandler75 15 år siden

# 5 Hvad er det for nogle kvinder? ;)
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#8 Bony 15 år siden

#5 -

Flere af os har endda investeret i bedre hjemmebiografudstyr for at kunne levere pålidelige anmeldelser af Blu-rays og HD-DVD'er til vores brugere, og så kan det godt være, at finanserne ikke også lige rækker til at investere i et Blu-ray-drev.


Så det er ikke mest til jeres egen fornøjelses skyld at i har investeret i bedre udstyr? Og nu ville jeg egentligt mene at et blu-ray drev ville være en ret vigtig faktor ved en HD-anmeldelse. Så er det da ærgeligt hvis finanserne ikke lige rækker til det. ;)

Hvis du surfer rundt, vil du opdage, at selv nettets absolut største HD-sites - dvdfile, High-Def Digest, digitalbits, dvdtalk, IGN - sjældent (faktisk mere eller mindre aldrig) bringer billeduddrag fra skiverne.


Ja, og? Det var heller ikke pointen. Det var et forslag om en detalje til anmeldelserne, som fungerer fint på et andet film-site, altså Cinefil.dk, og de bliver også drevet af "en gruppe mænd og kvinder, som drives af deres kærlighed til filmens verden og ikke aflønnes som på aviserne og bladene". Og, nej, der bliver desværre ingen julegave under træet fra mig af. Måske næste år? :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#9 filmz-Kadann 15 år siden

#8 -

Der er jeg godt nok ikke enig med dig. :)

Et BD-drev er da ikke en vigtig faktor ved en HD-anmeldelse, hvis anmelderen allerede har en BD-afspiller, relevant surroundanlæg, tv o.s.v. - vi kan vel godt blive enige om at 6-800 kr. for et drev, der kun skal bruges til at lave screenshots af filmen, er en forholdsvis pebret investering. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#10 Bony 15 år siden

#9 - Jeg forstod "BD-drev" som en BD-afspiller. Jeg har misforstået hvad Insider har ment så. For nej, selvfølgelig er den boks ikke nødvendig hvis man har afspilleren og det gode setup. Jeg tog fejl, sorry.. :)

Og enig.. Det er en luksus detalje, men synes stadig det er en brugbar og lækker detalje ved HD-anmeldelser. :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/

Skriv ny kommentar: