“Rocky Balboa” er et gensyn med blandede følelser. Søger man overraskelser, er det nok ikke det rette sted at lede. Filmen er en ujævn gentagelse af tidligere tiders kassesucceser men formår takket være sin vægtning af dramaet og et magert manuskript ikke for alvor at vise sin råstyrke men høster trods alt point for sit mod.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 filmz-niev 17 år siden

Tror snart jeg stopper med at læse anmeldelser herinde, i er ALT for kritiske, og der er ingen film der er gode nok til jer, denne film har høstet stor anerkendelse både hos garvede stallone fans, og hos os andre, som ikke ligefrem syntes han er toppen af poppen, selv de garvede anmeldere i usa måtte bide deres ord i sig, og sige han har lavet en god film.
Se dog brugerne på imdb, dette er og bliver en god film, lad være med at droppe filmen pga denne anmeldelse, gå ind og se den, i vil ikke blive skuffet!

//Out
Gravatar

#22 filmz-Kadann 17 år siden

#21 -

Om du vil droppe at læse anmeldelserne, er helt op til dig, men hvis du mener at filmz' anmeldere generelt er for kritiske i forhold til din smag, så kan du jo stadig bruge anmeldelserne til noget.

Husk på at anmelderne kommer med deres syn på sagen og det er meget forskellige syn, hvilket kan ses på de anmeldelser hvor en film både er anmeldt i biografen og på dvd.

Men, det er jo ikke meningen med en anmeldelse, at man skal skrive noget som DU eller JEG nødvendigvis er enig i, eller noget som er præcis det samme som resten af anmelderkorpset er enig i. Det er en personlig mening, på godt og ondt.

..og der er ingen film der er gode nok til jer..


Det er jo noget vrøvl.

Som du netop kan læse i denne tråd, så er der jo folk som har tænkt sig at se filmen og har set filmen, selvom denne anmeldelse ikke er positiv, så mon ikke folk kan danne deres egen mening..?
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#23 Zabriskie 17 år siden

#21

Nu må du lige...
Filmz er er filmz lige præcis på grund af det anmelderkorps det har.
Det er anmeldere der skriver lange dybdegående anmeldelser til folk der gerne vil læse mere om filmene end blot de få obligatoriske linjer de fleste aviser ofrer på de nye film.

Det er anmeldere som kan deres filmhistorie og som det netop lykkes at placere en ny film i den kontekst der løfter den samlede forståelse af filmen op på et højere plan.

Så er det anmeldere der ikke er bange for at komme med deres uforbeholdne mening om en film. Hvorvidt man så er enig i denne mening eller ej er ganske forskelligt, men man kan ikke klandre filmz-anmelderne for at komme med kritik uden underbyggende argumentation.
Derudover har man på filmz disse diskussionsfora hvor man kan erklære sin enighed med anmelderen - eller mangel på samme, hvilket i høj grad synes at være tilfældet med lige præcis denne film.

Hvis ovenstående ikke er noget for dig tror jeg heller ikke at en side dedikeret til film er et sted for dig at læse anmeldelser. Prøv M! i stedet.
Le temps détruit tout
Gravatar

#24 mr gaijin 17 år siden

#21

Det ville godt nok være nogle kedelige anmeldelser, hvis man blot kiggede på rottentomatoes score og skrev noget tilsvarende. Desuden har filmen jo også fået kritik af mange af de 'garvede amerikanske kritikere', som du henviser til. Faktisk er der en del anmeldelser, der er meget, meget hårdere.

For eksempel siger The Detroit News:

"But "Rocky Balboa" is wannabe cheap spiritual Viagra for the aging Peter Pan generation that doesn't really do the trick. Instead of a knockout, it's a knockoff. And a sad
disappointment."

Filmz-anmeldelsen siger jo derimod blot, at filmen både har kvaliteter og svagheder. Hvis det "er ALT for kritisk" til dig, så må du hellere slikke lidt på en tudekiks.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#25 filmz-adonis 17 år siden

#24 for hver anmeldelse hvor du kan tage den slags citater kan du finde 50 positive anmeldelser. Jeg mener jeg ved hvad jeg snakker om da jeg har surfet nettet tyndt efter alle de anmeldelser af Rocky Balboa jeg kunne finde frem til.
Gravatar

#26 Fjog 17 år siden

Ja filmen er god og fortjener en 4-5/6... havde det bare ikke været en Rocky film.
Dramaet er helt i top, skuespillet er godt, man føler med personerne, MEN man får ALDRIG fornemelsen at man ser en tidligere stor bokser på skærmen, eller at det er film omhandlende boksning.
Nej, filmen har som sagt et skide godt drama skruet sammen om Rocky som familie menneske og hans kvaler og tackling heraf, samt hans hverdags liv der nu mest af alt foregår på hans restaurant, derfor virker hele den sidste halve time helt forkert i forhold til resten af filmen, da han som max afdanket bokser pludselig på nada tid bliver top tunet
og kan matche en bokser på den halve alder der ingen problemer har haft hidtil med udelukkende knockouts. Det holder bare ikke
.

Er enig i 3/6, men der mangler altså nogle helt grundlæggende elementer før at den kan få højere og man føler at det er en "rocky" film man ser - det at det er en bokse film, således vi ikke skal vente 1t 22min (ca. 1t 5min hvis vi tæller træningen med) før det første slag bliver givet i en film på ca. 1t 35min. Det er ikke helt godt nok.

Havde sgu håbet på lidt mere.
Gravatar

#27 filmz-adonis 17 år siden

Filmen hedder "Rocky Balboa". Det skulle da vist give det indtryk at det mere er en film om personen Rocky end det er en boksefilm.
Gravatar

#28 HonoDelLoce 17 år siden

#27

Fordi hans efternavn er med? Eller? For.. Hvis jeg ikke tager meget fejl.. Hedder alle filmene så ikke Rocky?
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#29 filmz-maxhh 17 år siden

Jeg var positivt overrasket... Sly gør det imponerende, selvom onde tunger nok vil påstå at smådum og lettere hjerneskadet bokser passer glimrende til ham. Men han leverer varen, og jeg var udemærket underholdt. 3/6 herfra...

Mvh

MaxHH
"Anyway, there he was, poor chap. Happy as a lark and without a cent."
Gravatar

#30 HonoDelLoce 17 år siden

I øvrigt.. Jeg så 2'eren her den anden nat på 3+ ..

Og - ja, helt ærligt, så husker jeg ikke så godt de andre film, må også snart se at få dem opfrisket :) - men, bliver han klogere jo længere serien kom?

For synes da overhovedet ikke, at han var bare tilnærmelsesvis så dum i Balboa, som han var i 2'eren.. Altså, i 2'eren var han jo altså.. VIRKELIG! dum..

Okay, i Balboa har han lige den der "Oh, Jamaica.. European, ay..".. Men ellers synes jeg s'gu ikke han virker så produktionsskole-agtig, som han gjorde i 2'eren ;)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!

Skriv ny kommentar: