Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 45

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  38%
 • Hellboy
  22%
 • Pacific Rim
  13%
 • En anden film
  11%
 • Blade II
  9%
 • Hellboy II: The Golden Army
  4%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Devil's Backbone
  0%
 • The Shape of Water
  0%

#1

22. nov. 2015 19:38

Historien i 1-3 er fantastisk. I sær omkring Republikken/Imperiet/Rebellerne. Desværre er udførelsen ikke så god.

#2

22. nov. 2015 21:52

#1 Enig

Jeg tror udemærket folk ved at filmene handler om familie or relationer på den hele store skala. Lucas problem ligger i han er ekstremt følesom og glemmer tit at hvad vi kan lide ved Star Wars. Kan godt være han forstår Star Wars bedre end nogen anden, men han forstår ikke hvad der gjorde dem populære. Dette kan ses i den måde han hele tiden laver om i de originale film.

#3

22. nov. 2015 22:04

#1 THANK YOU.

Film 1-3 prøvede jo også at give et billede af den store verden fyldt med forskellige kulturer og historier Star Wars universet bestod af. Hver planet var unik på sin måde og fokuset på al demokratiet var jo en måde og vise den her mangfoldighed.

Desværre er George lidt af en gnaven nisse hvad angår når han instruere film

#4

22. nov. 2015 22:11

Altså så forstår jeg ikke hvorfor han skulle brække CGI ud over de gamle film flere gange i et forsøg på at lave dem "bedre", eller hvorfor, især 2 og 3 skulle optages udelukkende på green-screen...

#5

22. nov. 2015 22:22

Ud fra hvad jeg har set i forskellige dokumentar programmer og behind the scenes om Episode 4-6, havde George Lukas egentlig meget lidt at skulle ha sagt dengang. Rigtig mange af hans ideer blev fuldstændig overruled, og det virker som om, at kun derfor blev det til gode film.

Især når man sammenligner med Episode 1-3, hvor ingen satte spørgsmål tegn ved hvad han gjorde.

#6

22. nov. 2015 22:24

1-3 er nogle andre film end 4-6. Der er levnet meget mere plads til dialog og til handling udover kamp i 1-3. 4-6 var meget mere fokuserede på (stjerne)krigen, der udfoldede sig. Det er i sig selv slet ikke noget problem. Der er lavet rigtig mange gode krigsfilm med megen dialog og handling udover kamp. Problemet, i mine øjne, er, at Lucas har ramt sæbeoperastemningen lidt for godt i de tre prequels. Følelserne virker falske og dialogen er gumpetung. Og så skulle han havde skruet væsentligt ned for brugen af CGI.

Men props for at han ikke vil lave noget til sine fans. Han skal da selvfølgelig lave det, han har lyst til. Jeg tror ikke, jeg gider se det, for det er virkelig noget bras han har spyttet ud på det seneste(heriblandt indy 4), men props alligevel.

#7

22. nov. 2015 23:06

Jeg har været med lige fra da Star Wars udkom og husker stadig den lille drengs oplevelser foran det store hvide lærred dengang (dvs. mig). For mig er Star Wars det bedste univers og filmsaga nogensinde. Især ep. 4-6 er fantastisk, men jeg er også meget glad for ep. 1-3. Og det er endda selv om der er en lang række ting jeg ikke synes særlig godt om i især ep. 1-3.

Fx at Ewoks fylder alt for meget, ekstra CGI og laven om i de oprindelige film, Jar Jar Binks, dialogen mellem Anakin og Padme i ep. 2, hvordan Anakin bliver til Darth Vader, Kampen mellem Darth Vader og Obi Wan Kenobi.

Hvor meget der er Lucas selv og hvor meget der er andre ved jeg ikke, men en ting ved jeg og det er at selve starten, universet og at det blev til noget skylder vi Lucas endvidere har han uden tvivl skulle godkende det hele om han var instruktør eller ej.

Nu glæder jeg mig kun til at se hvad Disney kan få ud af alle tiders bedste film univers og billet er selvfølgelig købt til den 16. december.

#8

22. nov. 2015 23:15

#7 du roste ikke lige Jar Jar vel ?

#9

22. nov. 2015 23:59

#8 Nej, det gjorde han ikke.

...Og det er endda selv om der er en lang række ting jeg ikke synes særlig godt om i især ep. 1-3.

Fx at Ewoks fylder alt for meget, ekstra CGI og laven om i de oprindelige film, Jar Jar Binks, dialogen mellem Anakin og Padme i ep. 2, hvordan Anakin bliver til Darth Vader, Kampen mellem Darth Vader og Obi Wan Kenobi.MystiskeMox (#7)

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers. Newt: It won't make any difference...

#10

23. nov. 2015 03:20

Jeg kan ikke lade være med at tænke på Jar Jar som en Sith Lord efter have læst denne..

http://imgur.com/gallery/IzPal

Hvor genialt vil det ikke være hvis Kylo Ren viser sig at være Jar Jar!

#11

23. nov. 2015 13:42

Jeg synes han lyder lidt som Carl Holst. Folk forstår mig ikke. Forskellen er bare, at Lucas har brugt sine egne penge til at føre sine fantasier ud i livet.

#12

24. nov. 2015 09:45

tænker det må være mærkeligt at se en livs værk blive overtaget af andre og lavet efter andre opslrifter end han selv var med på. kan godt forstå han er lidt "bitter"

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

#13

26. nov. 2015 12:55

tænker det må være mærkeligt at se en livs værk blive overtaget af andre og lavet efter andre opslrifter end han selv var med på. kan godt forstå han er lidt "bitter"KEiZ (#12)

Ja, hvis du er vant til Knorr-sovs hver aften og så bliver inviteret ud til trøffel-sauce ... så bliver man sgu knotten over at det ikke er som det plejer. At man har fået X milliarer, hjælper ikke en pind.

#14

26. nov. 2015 12:59

#13 har du skiftet bruger ? kunne se hvad du skrev for en måned, men nu det ligsom du bruger en af dem jeg har ignoret hehe ?

#15

30. nov. 2015 14:41

#13 har du skiftet bruger ? kunne se hvad du skrev for en måned, men nu det ligsom du bruger en af dem jeg har ignoret hehe ?Geekalot (#14)

Hey Geek'en,

Det er vist noget med at min PC på kontoret er logget ind på en gammel profil :-)

Vi ignore's ved :-)

#16

30. nov. 2015 15:49

haha :) oki :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger