Hvor er Luke Skywalker? Det har været det store spørgsmål, efter han har været fraværende i både plakater og trailers i optakten til “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”. Men det er ganske bevidst, selv om den nye film faktisk har Jedi-ridderen fra de første film som omdrejningspunkt, afslører instruktør J.J. Abrams.

Se også: Nyt tv-spot: Den mørke side truer i “Star Wars: Episode VII”

“Episode VII” forsøger at besvare spørgsmålet: Hvem er Luke Skywalker? Men måske i lige så høj grad, hvad han betyder for den nye generation. Myten om ham nævnes i diverse trailers, hvor arven fra Luke har fået forskellige betydninger for forskellige personer i denne post-imperium-verden, som “The Force Awakens” begynder i.

Til EW forklarer J.J. Abrams videre, at de to hovedkarakterer, Finn (John Boyega) og Rey (Daisy Ridley), er vokset op med vidt forskellige fortællinger om legenden, Luke.

For en person som Rey, der ingen uddannelse har og som bor ude i ingenting, så har myten om Jedi-ridderen givet hende tro på tingene. På den anden side er Finn opdraget ud af asken fra imperiet som First Order Stormtrooper, hvor han har lært, at Luke Skywalker er fjenden.

“Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” får premiere den 16. december 2015.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: