Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 185

Hvem ser du helst som Star Wars-instruktør?

 • Christopher Nolan
  29%
 • Denis Villeneuve
  27%
 • Peter Jackson
  9%
 • En anden
  9%
 • Joss Whedon
  7%
 • Tommy Wiseau
  6%
 • Taika Waititi
  5%
 • Ridley Scott
  4%
 • Zack Snyder
  3%
 • Patty Jenkins
  2%

#1

7. apr. 2012 11:56

Det giver ingen mening. Hvis han ikke ville lave toeren, hvorfor krævede han så flere penge?

Gary Ross er godt nok grådig, og er glad for at han ikke skal instruere toeren. Hvis man får tre mio. dollars for et arbejde, skal man sgu ikke bede om lønforhøjelse ved det næste. Man skal ikke undervurdere 3 mio. dollars.

"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

#2

7. apr. 2012 12:35

#1:

Han er nok bare jaloux på Spielberg og de andre høje herrer der tjener 20 gange så meget, hvis det kan gøre det. Men jeg giver dig ret. Som lille dansker ville jeg være meget glad hvis jeg fik 3 mils for at lave en film.

#3

7. apr. 2012 12:46

Det er da ikke grådighed at ville have mere end $3 mio for at instruere en film, som hiver kassen hjem. Og hvorfor skulle man være glad efter dansk målestok, når dansk målestok er baseret på jantelov og misundelse og man nærmest skal have dårlig samvittighed for at modtage flere penge end en overlæge? Løn efter fortjeneste! Derfor kan jeg sgu heller ikke have ondt i røven, hvis en chef får 20-40 mio om året, hvis det reelt betyder, at biksen går godt, skaber arbejdspladser og gode vilkår for de ansatte.

Skulle Messi være glad for $3 mio?

En god instruktørgerning er langt mere værd end et stjernenavn.

Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

#4

7. apr. 2012 13:15

#3

Nu faar folk heller ikke ondt i roeven over at en direktoer faar mange penge, naar alt gaar godt. Der hvor folk faar "ondt i roeven" er naar virksomheden gaar knap saa godt og direktoeren snakker om nedskaeringer og besparelser, for alle sine ansatte, mens han fester videre med sin egne latterlige hoeje loenninger.

[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]

#5

7. apr. 2012 13:21

#4 Og den situation forstår jeg så sandelig godt. Er man en god chef, så udstikker man de rette signaler for virksomheden og de ansatte iht. situationen. Man kan jo tage folketinget og de uduelige politikere, som bibeholder 60 år som grænsen for pensionisttilværelsen, mens resten af befolkningen skal betale for gildet ved at blive pensioneret senere og senere.

Gary Ross har stået for en succes, som giver penge i kassen, så $3 mio. er jo småpenge i den forbindelse.

Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

#6

7. apr. 2012 13:24

Jeg er helt enig i det du siger.

[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]

#7

7. apr. 2012 13:49

Gary Ross har stået for en succes, som giver penge i kassen, så $3 mio. er jo småpenge i den forbindelse.SIR Ridley Scott (#5)

Måske er det nok fordi de aftalte et beløb, også fik han nykker, og tænkte han kunne gøre bedre og så forlangte i sidste øjeblik 3 mio. dollars. Det fortæller historien jo intet.

"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

#8

7. apr. 2012 13:55

Tja, er man en del af en succes, er det vel også fair nok, at man få lidt ekstra penge.

Så kan man jo altid diskutere hvorvidt fodboldsspillere, skuespillere, instruktører o.s.v. i det hele taget er overbetalt.

Jeg har det lidt nemmere med de høje lønninger i erhvervslivet, fordi skulle jeg have ansvaret for rigtigt mange mennesker, arbejde 70+ timer om ugen og tage skraldet, hvis noget går galt, skulle der sgu oss' en del penge ind på kontoen.

Men eftersom min eneste ambition i livet er at blive økonomisk uafhængig, så jeg kan få lov til at lade være med at blive forstyrret af arbejde, kommer jeg nok ikke til at arbejde 70+ timer om ugen. :p

Tidligere: utyske/drebble

#9

7. apr. 2012 13:58

#7 Nykker ... hvor? Der står han flere gange har været i forhandlinger og uenig med selskabet. Længere er den da vist ikke. Hvis ikke man mener han er pengene værd, så skal man da blot finde en anden instruktør.

#8 Jeg foretrækker også personligt et timetal tættere på de 30 og så med lidt færre penge på kontoen og lidt middelklasse luksus engang imellem, når man har sparet op og prioriteret sine indkøb.

Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

#10

7. apr. 2012 13:59

#8 Jeg foretrækker også personligt et timetal tættere på de 30 og så med lidt færre penge på kontoen og lidt middelklasse luksus engang imellem, når man har sparet op og prioriteret sine indkøb.SIR Ridley Scott (#9)

Når min studiegæld (som jeg har udsat betalingen af alt for længe) er ude af verden, går jeg sikkert oss' ned i arbejdstimer og bruger tiden på noget fornuftigt i stedet. :)

Tidligere: utyske/drebble

#11

7. apr. 2012 14:13

Aye :)

Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

#12

7. apr. 2012 16:45

Utyske

Fodboldspillere, instruktørere og skuespillere og alt det der har alle sammen massive ansvarsområder, som langt overskrider deres egne personlige behov. En skuespiller skal sørge for at kunne sin rolle og replikker og handlinger til punkt og prikke, så produktionen ikke bliver forsinket af dem. Instruktøren skal have overblik over en hel produktion og fodboldspilleren skal leve op til klubbens omdømme og spille på niveau med sine klubkammerater og evt. for sit land...

Jeg ved ikke, om din tanke er, at de ikke arbejder nok for deres penge eller ej og jeg synes også personligt, at nogle skuespillere og top atleter får voldsomt mange penge, men jeg mener dog ikke, at det ikke kan sammenlignes med topchefer for erhvervsvirksomheder.

Der findes i min bog ikke uafhængigt arbejde og man er altid afhængig af en eller anden person eller noget andet. Gary Ross fortjener flere penge, når filmen tjener så meget rundt omkring i verden.

Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer

#13

7. apr. 2012 17:42

Tom Stern gjorde kameraarbejdet en del voldsol i denne første film.

Michael Bonvillain gør det meget voldsommere i fortsættelsen.

Til sidst kommer Oliver Wood på den tredie og sidste film og gør det så voldsomt at nogen vil kaste op.

:P

The Movie Nerd is here...

#14

7. apr. 2012 18:12

#12 -

Jeg ved godt hvad de mennesker laver. :)

Dog gider jeg ikke at gå ind i en længere diskussion om det, da jeg har vigtigere ting at lave, nemlig at spille computer og slappe af.

Jeg er dog nysgerrig - hvad mener du med uafhængigt arbejde? Jeg talte jo om at være økonomisk uafhængig, hvis det er dét, du kommenterede på. :)

Tidligere: utyske/drebble

#15

7. apr. 2012 19:15

#14

Hvad skal du spille? Jeg er pt. i gang med at færdiggøre Uncharted 3. Lækkert spil.

Det er svært at være økonomisk uafhængig, da verden hænger sammen. Du har et produkt, som folk skal købe. Men jo, jeg arbejder i et billetsalg hos DSB og vil nok mene, at når jeg bliver skuespiller i Hollywood og har fast arbejde, så er jeg nok mere økonomisk uafhængig, end jeg er lige nu.

Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer

#16

7. apr. 2012 19:23

@utyske

De direktører der får de rigtige høje lønninger, lægger kun en brøkdel af deres sjæl i sit arbejde i forhold til filminstruktører, og så vidt mange andre brancheområder. De (fleste) scorer deres høje løn ved at være virksomhedens ansigt udadtil, og stille op til diverse møder, der er relevante for virksomhedens fremtidige planer, og så svare på nogle spørgsmål fra mediebranchen af og til.

Selvfølgelig er direktører en vigtig brik, og er ofte selve årsagen til, at en virksomhed kan vækste helt vildt. Men i forhold til din sammenligning af de to jobtyper, der bedst kan forsvares at have en så høj løn, synes jeg ikke, den ene per automatik fortjener mere.

#17

7. apr. 2012 19:25

#14 -

Saints Row 3.

Jep jep, jeg ved godt, at det er svært at være økonomisk uafhængig, hvis det var let, havde jeg forladt arbejdsmarkedet for længe siden. Man kan jo håbe på en stor arv eller at vinde i Lotto.

Min ambition er såmænd blot, at have penge nok til at have en levestandard, nogenlunde som jeg har nu, men hvor jeg ikke skal arbejde - ikke realistisk, men arbejde.. brrr..

Tidligere: utyske/drebble

#18

7. apr. 2012 19:44

Det ser ud til at "nyheden" ikke passer! Gary Ross er stadig instruktør på efterfølgeren, og har altså ikke trukket sig fra projektet, i hvert fald ifølge deadline.com

http://www.deadline.com/2012/04/sources-gary-ross-has-not-withdrawn-from-hunger-games-2/#utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

#19

8. apr. 2012 14:01

Gary Ross har stået for en succes, som giver penge i kassen, så $3 mio. er jo småpenge i den forbindelse.SIR Ridley Scott (#5)

Men er det Gary Ross' fortjeneste, at filmen har fået succes? Hunger Games er nr. 1 på Amazons Kindle Store (altså som e-bog). Det kan vel heller ikke siges at være takket være Christopher Columbos, at den første Harry Potter-film solgte så godt... Jeg kan sagtens se det fra studiets perspektiv, hvis nyheden er korrekt. Gary Ross kan erstattes.

The only way to beat a troll is to not play their game.

#20

8. apr. 2012 14:12

#19 Jeg synes den var middelmådig. Hvis selskabet mener den sælger sig selv eller det kunne være gjort bedre, så kan man jo bare udskifte Russ.

Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

#21

9. apr. 2012 21:44

Men er det Gary Ross' fortjeneste, at filmen har fået succes? Hunger Games er nr. 1 på Amazons Kindle Store (altså som e-bog). Det kan vel heller ikke siges at være takket være Christopher Columbos, at den første Harry Potter-film solgte så godt... Jeg kan sagtens se det fra studiets perspektiv, hvis nyheden er korrekt. Gary Ross kan erstattes.Riqon (#19)

Det er da ganske sikkert af det er Christopher Columbos skyld af de 2 første filmatiseringer var de bedste i serien

kan ikke se der er nået galt i man gerne vil have flere penge hvis man lige har lavet en film der har en omsætning på en milliard

#22

9. apr. 2012 22:33

Nu er instruktør lønninger mig bekendtikke så offentligt kendt men han kan nok regne med en anelse mere end 3 mio $ (net points)Et par beløb jeg kan huske er dog at Richard Donner ( og det er nogle år tilbage ) kunne kræve 10 mio $ og at Ratner kunne ophæve 10mio$+ for Rush hour 2. Hvad de tjener når de både er instruktør/producere er en anden historie.

This is just until June

#23

10. apr. 2012 09:52

The Hunger Games var lort.. jeg er ret sikker på at den næste film bliver en hastesag, der med sikkerhed bliver endnu værre. Såå... who gives a fuck?

thecleansing.net : you call we kill

#24

10. apr. 2012 12:10

Det er da ganske sikkert af det er Christopher Columbos skyld af de 2 første filmatiseringer var de bedste i serien

kan ikke se der er nået galt i man gerne vil have flere penge hvis man lige har lavet en film der har en omsætning på en milliardJustin (#21)

Jeg skrev: "Det kan vel heller ikke siges at være takket være Christopher Columbos, at den første Harry Potter-film solgte så godt.." Om filmene var gode er et helt andet spørgsmål og har sjældent meget at sige i forhold til film med store budgetter, bare se Transformers og G.I. Joe-filmene. Hunger Games solgte godt, fordi bogen er populær, og fordi filmen er baseret på bogen. Gary Ross' navn på plakaten havde intet at sige i den sammenhæng.

The only way to beat a troll is to not play their game.

#25

10. apr. 2012 12:23

Det er da ganske sikkert af det er Christopher Columbos skyld af de 2 første filmatiseringer var de bedste i serien Justin (#21)

... Men det er de da langt fra.

thecleansing.net : you call we kill

#26

10. apr. 2012 14:01

#25 -

Hehe, det var så en anden detalje, jeg ikke lige tog med i min respons ;)

The only way to beat a troll is to not play their game.

#27

10. apr. 2012 19:38

#25 -

Hehe, det var så en anden detalje, jeg ikke lige tog med i min respons ;)Riqon (#26)

Man kan heller ikke være over det hele hehe :)

thecleansing.net : you call we kill

#28

11. apr. 2012 07:38

Man kan heller ikke være over det hele hehe :)PredatorX (#27)

Det var jeg vidst, da jeg startede på Filmz! ;D

"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

#29

11. apr. 2012 09:59

Man kan heller ikke være over det hele hehe :)PredatorX (#27)

Det var jeg vidst, da jeg startede på Filmz! ;DNicki52 (#28)

Uden den store succes ;) Så du beviser blot min pointe hehe

thecleansing.net : you call we kill

#30

11. apr. 2012 14:43

Man kan heller ikke være over det hele hehe :)PredatorX (#27)

Det var jeg vidst, da jeg startede på Filmz! ;DNicki52 (#28)

Uden den store succes ;) Så du beviser blot min pointe hehePredatorX (#29)

Det var det da. Jeg var alle filmnyhederne og anmeldelser, og jeg havde efter en uge over tusind indlæg. Det var dengang Filmz var mere aktivt.

"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

#31

11. apr. 2012 15:09

#30 - og slog også rekord ved at figurere på flest ignorelister? ;)

The only way to beat a troll is to not play their game.

#32

11. apr. 2012 15:33

Man kan heller ikke være over det hele hehe :)PredatorX (#27)

Det var jeg vidst, da jeg startede på Filmz! ;DNicki52 (#28)

Uden den store succes ;) Så du beviser blot min pointe hehePredatorX (#29)

Det var det da. Jeg var alle filmnyhederne og anmeldelser, og jeg havde efter en uge over tusind indlæg. Det var dengang Filmz var mere aktivt.Nicki52 (#30)

Måske du talte, men havde du noget at sige? :D

Her er #31 bevis materiale #1.

thecleansing.net : you call we kill

#33

11. apr. 2012 16:32

#30 - og slog også rekord ved at figurere på flest ignorelister? ;)Riqon (#31)

Ja, men det tror jeg ikke er mere. Man kan godt kalde det rigtig dum opførsel at provokere så meget, når det ikke engang hjælper for von Trier.

Man kan heller ikke være over det hele hehe :)PredatorX (#27)

Det var jeg vidst, da jeg startede på Filmz! ;DNicki52 (#28)

Uden den store succes ;) Så du beviser blot min pointe hehePredatorX (#29)

Det var det da. Jeg var alle filmnyhederne og anmeldelser, og jeg havde efter en uge over tusind indlæg. Det var dengang Filmz var mere aktivt.Nicki52 (#30)

Måske du talte, men havde du noget at sige? :D

Her er #31 bevis materiale #1.PredatorX (#32)

Jeg er blevet en smule mere moden. Jeg var 16 år da jeg startede på filmz, nu er jeg 19 år.

"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger