Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 105

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  23%
 • Sleuth (1972)
  6%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  2%

#1

7. may 2013 08:31

Det kan til stadighed undre mig hvorfor man som skuespiller bekymrer sig synderligt om hvor mange penge man tjener - når man har krasset de første 50 millioner dollars ind :-)

Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.

#2

7. may 2013 08:56

#1

Tja, jeg vil tro man kan opstille en ligning der viser forholdet mellem indtjening og opgradering/vedligeholdelse af levestandard og image.
Uden tvivl har de alle en del overskud på kistebundende, men det må godt nok også koste kassen at opretholde sit image og relevans.

#3

7. may 2013 08:58

Og coke er dyrt.

;-)

Det der må ske må ske, måske

#4

7. may 2013 09:06

hmmm hvis de gjorde sådan ved alle Marvel karaktererne glæder jeg mig til at se hvordan Avengers ser ud i 2030.

The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

#5

7. may 2013 09:07

Og coke er dyrt.

;-)Høegh (#3)

Egentligt ikke.

Downey Jr. har tidligere udtalt, at han overvejer at stoppe med at lave genrefilm

Hvad er definitionen på en 'genrefilm' her?

#6

7. may 2013 09:09

Der er ingen der ville kunne varetage den rolle lige så godt som Downey Jr..

#7

7. may 2013 09:13

Jeg tror såmænd nok, at en anden kan spille Tony Stark, hvis man rebooter serien på et tidspunkt.

Det vil dog være en fejl at lade en anden overtage Stark-rollen, så hellere lade en anden overtage rollen som Iron Man, i tråd med tegneserien, fx. Rhodey, men spørgsmålet er om serien kan bæres af Don Cheadle.

Tidligere: utyske/drebble

#8

7. may 2013 09:16

Jeg har det egentlig svært med netop denne her rolle.

For ja, jeg mener i princippet, at enhver rolle kan udskiftes, men det er godt nok sjældent, at man møder en skuespiller, der så meget har gjort rollen sin egen.

$50 mio dollars er virkelig mange penge, men når man når derop, så går man jo også rundt og sysler med andre ting, der kræver netop den mængde penge, så jeg forestiller mig, at han har grund til at ville forhandle så mange penge ind.

Samtidig synes jeg, at det er meget af en films budget, som ender op hos en person. Så synes jeg, at det ville være bedre at distribuere de penge ud til crew i stedet... De er generelt underbetalte. :)

Altså, jeg mener ikke at hele molevitten skal ryge over til dem. Downey skal også have penge! :)

Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer

#9

7. may 2013 09:20

Egentligt ikkeDavid Munch (#5)

Nu er det jo Hollywood-priser.
Og den gamle RDJ havde i hvert fald et ret pænt forbrug :-P

Men ja, du har selvfølgelig ret. Når man tjener 50.000.000 for et par månederes arbejde, så betyder prisen på det meste ikke så meget.

Det der må ske må ske, måske

#10

7. may 2013 09:23

$50 mio dollars er virkelig mange penge, men når man når derop, så går man jo også rundt og sysler med andre ting, der kræver netop den mængde penge, så jeg forestiller mig, at han har grund til at ville forhandle så mange penge ind.the_paki_don (#8)

Andre ting der kræver den mængde penge? Hvad tænker du på her?

Det der må ske må ske, måske

#11

7. may 2013 09:30

Det vil dog være en fejl at lade en anden overtage Stark-rollen, så hellere lade en anden overtage rollen som Iron Man, i tråd med tegneserien, fx. Rhodey, men spørgsmålet er om serien kan bæres af Don Cheadle.Bruno (#7)

Jeg synes ikke, det har været noget problem med Don Cheadle, bare med manusset. Skulle den næste manuskriptforfatter finde på at give ham en reel personlighed og ikke bare dumme one-liners, så skule Cheadle nok kunne udfylde det.

The only way to beat a troll is to not play their game.

#12

7. may 2013 09:33

#11 -

Det har du sikkert ret i, han har bestemt talentet til at bære en stor film.

Tidligere: utyske/drebble

#13

7. may 2013 09:38

#10

Altså, f.eks. Leo bruger da nogle af sine penge på at promovere sager som at passe på jorden og mange kunstnere får også lavet, f.eks. deres egen parfume eller de markedsfører sig selv ind i andre sektioner, hvor det kræver noget start kapital.

Så jeg ville ikke blive overrasket, hvis han faktisk havde brug for pengene... Ingen grund til blot at sidde på penge, når man kan få de penge til at blive til flere penge! Det kræver nogle gange... en masse penge! :)

Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer

#14

7. may 2013 10:05

#13

Er det ikke noget med, at RDJ har et produktionsselskab sammen med konen? Den slags kræver vel en del knaster og drive, formoder jeg.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#15

7. may 2013 10:41

Jeg mindes om at have læst den her nyhed før, eller er det bare mig? :)

EDIT: Nej, den er sku god nok. http://filmz.dk/marvel-robert-downey-jr-kan-sagtens-erstattes-som-iron-man

The Dude: Fuck sympathy! I don't need your fuckin' sympathy, man, I need my fucking johnson! Donny: What do you need that for, Dude?

#16

7. may 2013 11:15

Altså, f.eks. Leo bruger da nogle af sine penge på at promovere sager som at passe på jorden og mange kunstnere får også lavet, f.eks. deres egen parfume eller de markedsfører sig selv ind i andre sektioner, hvor det kræver noget start kapital.

Så jeg ville ikke blive overrasket, hvis han faktisk havde brug for pengene... Ingen grund til blot at sidde på penge, når man kan få de penge til at blive til flere penge! Det kræver nogle gange... en masse penge! :)the_paki_don (#13)

True true. Omend jeg nu ikke tror der er synderligt mange celebs som rent faktisk bliver nødt til at investere penge i deres parfume-eventyr. Det at de giver lov til deres navn ryger på flasken burde i de fleste tilfælde være nok.

Eller også vil han bare gerne have et ekstra hus :)

Det der må ske må ske, måske

#17

7. may 2013 11:22

Det var mest for sjov. Men det sagt så tænker jeg stadig bare, at hvis jeg først havde rundet $100 millioner på kontoen ville jeg nok begynde at sætte mig nogle andre mål end at tjene flere penge. Ville nok vælge projekterne mere ud fra hvad jeg virkelig havde lyst til at lave.

Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.

#18

7. may 2013 11:56

Jeg kunne sagtens se en Iron Man 4, hvor den rigtige Mandarin kommer i spil, 3'ern ville være godt presset hvis de skulle presse extremis og den rigtge Mandarin, med ringe og alt det der. Desuden ville jeg elske at se hvis Tony lavede sig egen del til extremis, så han kan blive lige som i tegneserien, hvor dragten er indeni ham med nano teknologi. 3'ern ligger lidt op til dette efter min mening.

#19

7. may 2013 12:01

Ville nok vælge projekterne mere ud fra hvad jeg virkelig havde lyst til at lave.gi-jones (#17)

Men man er måske nok også nødt til at blive ved med lave de højt profilerede projekter, der giver de mange penge, hvis man fortsat skal kunne vælge andre projekter efter hvad man havde lyst til.

"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

#20

7. may 2013 14:10

Alle tre film er fantastiske, selvfølgelige 1'eren først og 2'eren sidst, hvilket helt klart er Robert Downey Jr. fortjeneste.
Med det sagt synes jeg lidt at Ironman har fået en lige lovlig lang dannelseshistorie. At han først er den 'rigtige' Ironman efter 4 film synes jeg er i overkanten.
Også synd med The Mandarin. Håber på ingen måde på en reboot, så hellere fortsætte historien med en ny skuespiller, hvilket vil betyde at The Mandarin er ødelagt i denne udgave af Ironman.
Det kan selvfølgelig forsvares med at det er for tidligt med magi, dog trist alligevel.

#21

7. may 2013 14:14

Med det sagt synes jeg lidt at Ironman har fået en lige lovlig lang dannelseshistorie. At han først er den 'rigtige' Ironman efter 4 film synes jeg er i overkanten.AlexMilo (#20)

Hvad mener du egentlig med det? :) 1'eren var da dannelseshistorien. Den slutter med at Tony Stark ser ind i kameraet og siger: "I am Iron Man".

The only way to beat a troll is to not play their game.

#22

7. may 2013 15:53

At han først er den 'rigtige' Ironman efter 4 film synes jeg er i overkanten.AlexMilo (#20)

Hvad er den "rigtige" Iron Man? (Jeg har ikke læst tegneserierne så kender kun filmene).

Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.

#23

7. may 2013 16:15

RDJ har tidligere udtalt, at han måske ikke ville lave flere Iron Man film...han kom nemlig til skade under filmatiseringen...hvilket fik ham til at veje for/imod...tror i øvrigt, det måske for ham er ligemeget, om han får 50 mio. eller 60 mio.

#24

7. may 2013 18:05

Hvad er den "rigtige" Iron Man? (Jeg har ikke læst tegneserierne så kender kun filmene).gi-jones (#22)

Hvad mener du egentlig med det? :) 1'eren var da dannelseshistorien. Den slutter med at Tony Stark ser ind i kameraet og siger: "I am Iron Man".Riqon (#21)

Det er efterhånden længe siden jeg læste tegneserierne, men han bliver i hvert fald opereret relativt tidligere i tegneserierne end i filmene. Det er først i 3'eren at han 'finder sig selv', som han egentlig også gjorde i 1'eren og 2'eren, men det er sikkert flueknepperi.
I forhold til de andre Marvel-filmatiseringer synes jeg bare hans er markant længere, men det er vel også det som gør Ironman-filmene så meget bedre og mere interessante.
Det var nu heller ikke ment som en decideret kritik, mere som undren. :-)

#25

7. may 2013 18:20

#24

Opereret relativt tidligere?

Nu er jeg igang med at læse de allerførste Iron Man tegneserier fra starten af(Tales of Suspense) og jeg er nået til omkring slut 60'erne(ca 5 år efter han blev skabt) og der er sket vanvittigt meget mere end der er sket i filmene og man har også fornemmelsen af at der er gået længere tid(Man er i hvert fald omkring 80-100 historier inde plus dem han er med i af Avengers historier, indtil nr. 16 that is, en del flere en de 4 historier han har været med i på det hvide lærred), men han er ikke blevet opereret endnu... Så hvornår er det du mener at han bliver opereret?

#26

7. may 2013 18:35

#25
Hm har ikke styr på alle versionerne, men mener at det er i The Invincible Iron Man at han bliver opereret tidligere, med forbehold for fejl i min hukommelse. :p

#27

7. may 2013 18:39

Det som om at jeg har taget denne diskussion med jer før. Er filmz begyndt at genudsende deres nyheder? http://filmz.dk/marvel-robert-downey-jr-kan-sagtens-erstattes-som-iron-man

Som sagt tror jeg at Johnny Depp er et godt valg pågrund af ligheden med Robert Downey Jr.

Jeg tror såmænd nok, at en anden kan spille Tony Stark, hvis man rebooter serien på et tidspunkt.Bruno (#7)

Jeg synes at der står temmelig klart at de ikke rebooter serien.

Jeg kunne sagtens se en Iron Man 4, hvor den rigtige Mandarin kommer i spil,Theflyingorc (#18)

Hvad mener du egentlig med det? :)Den slutter med at Tony Stark ser ind i kameraet og siger: "I am Iron Man".Riqon (#21)

Spoiler Alert! (Nu dømmer jeg ikke!)

#28

7. may 2013 23:52

Spoiler Alert! (Nu dømmer jeg ikke!)Yellow-TV (#27)

Shut your mouth.

The only way to beat a troll is to not play their game.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger