Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 199

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • Ultron
  8%
 • Erik Killmonger
  7%
 • En anden
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

23. jan. 2018 20:26

Tja, hvor svært kan det være. Man burde nominere inden for de forskellige kategorier i forhold til hvad der er bedst, og ikke undlade at stemme for film, der tilfældigvis befinder sig i en given genre, som man har et bias imod, eller stemme for film der har en kendt instruktør tilknyttet, men det ser ud til at det er det der er sket igen i år.

Dog godt for Guillermo del Toro. The Shape of Water er den film jeg ser mest frem til i den nærmeste fremtid.

#2

23. jan. 2018 20:34

#1 hvilken film er det du føler det er sket med ? siger dig ikke imod, bare nysgerrig

#3

23. jan. 2018 20:55

#2 Dunkirk synes jeg er godt filmet og sikkert også godt instrueret, men jeg synes ikke at den fortjener at være blandt årets bedste film. The Post har jeg ikke selv set, men jeg har fulgt nogle kanaler fra USA, og dette kunne være endnu et eksempel på at en Steven Spielberg film bare bliver nomineret, fordi den er instrueret af ham. Den samme debat var der da Bridge øf Spies blev nomineret.

Men det er jo også sådan at dem der kan stemme om hvem der får nomineringerne ikke er forpligtet til at se alle film, der indstilles til en nominering, for at stemme. Så mindre film, med mindre budget, film der udkom tidligt i starten af sidste år, og som ikke har det store budget til at føre en Oscar kampagne for, ikke bliver set af nok af dem, der stemmer til nomineringen.

#4

23. jan. 2018 21:04

#3 tja kan meget vel tænkes :) ved ikke lige med the post da jeg ikke har set den, har det med Dunkirk som du har det, men ja hele oscar stemme systemet er ikke super genialt skruet sammen.

#5

24. jan. 2018 01:17

Synes slet ikke at Dunkirk og The Post skal være i årets bedste film. Så var I, Tonya meget bedre. Jeg synes det er fedt at Logan er nomineret i Bedste adapterede manuskript. Filmen fortjente også en nominering som bedste film - bedre end Dunkirk, The Post og Ladybird. Ser frem til at Blade Runner 2049 tager visual og production design - Hvis ikke så spiser jeg en chokolade sko. Lyd kan diskuteres da jeg synes det var bedre i Dunkirk og Baby Driver.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#6

24. jan. 2018 05:44

Det bliver nok Three Billboards from Ebbing Missiouri der render med årets film.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger