Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 120

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  60%
 • Reindeer Games (2000)
  23%
 • Sleuth (1972)
  6%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (2007)
  3%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  2%

#1

12. jan. 2012 19:50

Hold da kæft. Tænk at "Smølferne" skulle redde Sony... The state of movies today...

Jeg synes, at det er vildt, at man forventede, at Pirates 4 skulle skrabe flere penge ind end den gjorde, når trilogien sluttede så ræderligt og forvirrende og der kun var Johnny Depp og Geoffrey Rush som tilbagevendende karakterer (ja, der var også andre, men ikke så store som de to herrer).

Fox tror jeg ender på en højere plads allerede til næste år med genudgivelser af Star Wars i 3D, hvis det går ligeså godt, som det gjorde med Disneys relancering af Lion King og den forventede succes med Beauty and the Beast. Og så også den der lille film der. Hvad var det nu... Prometheus! :) Og Ice Age...

Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer

#2

12. jan. 2012 20:12

Jeg troede at Thor og Captain America: First Avenger var fra Marvels eget filmstudie. Har de et samarbejde kørende med Paramount? Og hvordan lader det sig gøre, når de er ejet af Disney?

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#3

12. jan. 2012 20:58

Jeg troede at Thor og Captain America: First Avenger var fra Marvels eget filmstudie. Har de et samarbejde kørende med Paramount? Og hvordan lader det sig gøre, når de er ejet af Disney?Kviesgaard (#2)

Paramount har været distributor for Iron Man 1 og 2, Thor og Cap. America, det var Universal der disrtibutor for Hulk og Disney vil være distributor for the avengers Iron Man 3 og Thor 2 indtilvidre.
Det er den måde de for penge til filmen og for den ud i Biografen. :D

#4

12. jan. 2012 23:05

#3

Mange tak for den anskueliggørelse af tingenes rette sammenhæng :)

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#5

12. jan. 2012 23:43

Det giver også mening: Thor og Captain America er også to kanon gode film, som fortjente den succes de fik :)

#6

13. jan. 2012 00:19

#5 De er bestemt ikke de værste superheltefilm.

#7

13. jan. 2012 01:52

jamen de er da alle på vej til fattiggården fordi onde pirater æder al deres profit, eller hva?

That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.

#8

13. jan. 2012 07:26

jamen de er da alle på vej til fattiggården fordi onde pirater æder al deres profit, eller hva?filmz-loke76 (#7)

Jeg var lige inde og kigge på kilden, som taler om de her tal som værende omsætninger og ikke overskud! Og så kan man jo altid komme og sige at man kunne have lavet større overskud, hvis ikke det var for de onde pirater ;)

#9

13. jan. 2012 09:05

Jeg var lige inde og kigge på kilden, som taler om de her tal som værende omsætninger og ikke overskud! Og så kan man jo altid komme og sige at man kunne have lavet større overskud, hvis ikke det var for de onde pirater ;)Fizk (#8)

Ja - ooooonde pirater som køber mere underholdning en gennemsnits forbrugeren .. ;P

One mans evil can become the curse of all...

#10

13. jan. 2012 09:06

#6 Bestemt, jeg kan hurtigt nævne Spiderman 3, som en af de værste superhelte film.

Ang. Pirateri, så er jeg IKKE enig i at pirateri skader filmbranchen. Utallige undersøgelser har vist, at pirateri gavner, da undersøgelser gang på gang har bevist, at pirater er dem der køber flest film, musik, spil osv. Rigtig mange downloader ikke for at få det gratis, men for at se om det er noget de gider bruge penge på. Mange ser det mere som et "bibliotek".

Man downloader en film, kan man lide den køber man den på dvd eller blu-ray senere.
Hvis man ikke kan lide den, så bliver den slettet igen. Der sidder helt sikkert nogle herinde, som siger de er i mod piratkopiering, men selv sidder og downloader film. Og jeg er også ret sikker på at mange kan genkende dette billede. Det er hvad undersøgelser fortæller, og personligt så støtter jeg at piratkopiering skal gøres lovligt, da jeg er enig i at det gavner mere end det skader.

Selvfølgelig er der de typer som bare downloader, og aldrig nogensinde kunne finde på at bruge penge på det. Men den procent del må være lille i forhold til resultatet i undersøgelserne.

Jeg husker en bestemt episode sidste år, hvor et filmselskab (navnet blev aldrig offentliggjort), havde bestilt en rapport hos et firma, som skulle bevise at piratkopiering skader filmindustrien. Men da rapporten var færdig, viste resultatet det stik modsatte, at piratkopiering ikke skader, men gavner. Det resultat kunne filmselskabet IKKE bruge til noget. Analysefirmaet fik derfor besked på at smide det hele ud, men i stedet offentliggjorte de rapporten, uden at fortælle hvem der havde bestilt den.

#11

13. jan. 2012 12:37

"Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand" og "Biler 2" begge ikke tjente nær så meget som ellers forventet."

Den der udmeldning er simpelthen skræmmende. Det er overvældende at Pirates 4 (og Transformers 3) har rundet den gyldne milliard, med så lidt kvalitet?? Det er fandme skræmmende. Depp der atter skaber sig tosset, og gentager sig selv, kan åbenbart sælge billetter... tankevækkende, at over en mia kan betragtes som "levede ikke op til forventninger". Wow... de må virkelig tro så lidt om biogængerne..

#12

13. jan. 2012 17:31

"Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand" og "Biler 2" begge ikke tjente nær så meget som ellers forventet."

Den der udmeldning er simpelthen skræmmende. Det er overvældende at Pirates 4 (og Transformers 3) har rundet den gyldne milliard, med så lidt kvalitet?? Det er fandme skræmmende. Depp der atter skaber sig tosset, og gentager sig selv, kan åbenbart sælge billetter... tankevækkende, at over en mia kan betragtes som "levede ikke op til forventninger". Wow... de må virkelig tro så lidt om biogængerne..Babo84 (#11)

Johnny depp er stadig lækker for mange damer, og mange synes pirates var røv gode, og folk synes den var gode, kender ingen i mit rigtige liv som synes den stank. Trans er jo en drengerøvs film, borset fra den er udskældt på filmz og andre medier osv, så er der os folk som bare ser filmen og så ikke mere, bare for at komme i biffen og hygge sig med sine venner.

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#13

13. jan. 2012 18:27

#12

Masser af mennesker ser film med slukket hjerne og for hyggens skyld. Derfor runder dårlige film enorme omsætningstal. Og alligevel er det ikke nok. Trist trist.

#14

13. jan. 2012 21:22

"Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand" og "Biler 2" begge ikke tjente nær så meget som ellers forventet."

Den der udmeldning er simpelthen skræmmende.Babo84 (#11)

Jeg kan nu ikke se det skræmmende. Det er bare er en konstatering af hvordan filmene klarede sig i hjemlandet (bortset fra at der skal stå 'omsatte' i stedet for 'tjente'). Hvis man kigger på talene ser man at omsætningen på "Pirates of the Caribbean 4" og "Biler 2" underpræsterede i USA i forhold til de forrige film i serierne, men ude i den store verden var billedet det modsatte.

Smile, you son of a bitch!

#15

13. jan. 2012 21:48

#14

Jeg kiggede på det samlet set og når omsætningen på Pirates 4 er over 1 mia World Wide (den havde langt mindre budget end del 2 og 3) så må det siges at være imponerende tal for så lidt kvalitet.

#16

13. jan. 2012 22:00

#15
Det er jeg enig i. "Biler 2" klarede sig også godt sammenlagt, men det ændrer ikke ved at de ikke klarede sig så godt som forventet på hjemmebane.

Smile, you son of a bitch!

#17

13. jan. 2012 22:30

#16

Næh, men mon ikke folkene bag alligevel har råd til en kasse øl eller to, når omsætningstal World wide er overvældende. Du milde skaber. Transformers 3 har også rundet 1 mia. Du må squ stoppe de folk inden de køber billetten, Michael ;)

#18

13. jan. 2012 23:21

#17
Det vil være dumt. Det er slags film som betaler min løn og for de små underskudsgivende film :)

Smile, you son of a bitch!

#19

14. jan. 2012 11:03

#18

Du har ingen ære Michael, din plattenslager ;)

#20

14. jan. 2012 15:05

#19
Jeg var også engang så naiv som dig, Babo ;P

Smile, you son of a bitch!

#21

14. jan. 2012 15:28

Babo84

Tænk på det på den her måde:

Folks popcorn hjerner, der bliver tiltrukket af disse film, giver penge i kassen til de gode film, som du nyder. Og husk igen igen: De "højintellektuelle" bifgængere har også brug for at koble af en gang i mellem.

Jeg var inde og se over 60 film til CPH:PIX, men jeg var også inde og se Cowboys & Aliens og Pirates 4 (dog vandt jeg billetter til Pirates). Nu er PIX jo ikke Blockbuster mekka, vel?

Jeg tror (det er i hvert fald min analyse af dig), at du ikke har noget imod, at folk ser film for at koble af, men at man kobler af til så lav en fællesnævner?

Jeg selv blev grufuldt skræmt af udmeldingen om, at "Meet The Spartans" omsatte for $18.4 millioner dollars i dens første weekend i biografen! It has scarred me.

Michael har ret, desværre. Det kunne være fedt, hvis det var film som True Grit og King's Speech og Shame og andre film, som trak folk i biffen til de store tal (King's Speech fik dog alligevel skrabet en pæn sjat ind), men det er ikke kendetegnende for menneskeheden. I hvert fald ikke i dag. Måske en dag...

Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer

#22

14. jan. 2012 15:53

Men problemet er jo, at der aldrig nogensinde kommer dyre film med lidt på hjerte, fordi folk hellere vil se noget hjernedødt lort. Jeg ved godt, at det er udbud og efterspørgsel osv., men jeg synes alligevel, det er møgtrist, at en film som Hugo kun tjener $50 mio. i USA på 12 uger og dermed rent økonomisk bliver en fiasko, mens Transformers 3 tjener 7 gange så meget.

#23

14. jan. 2012 16:00

IK

True Grit og King's Speech og Shamethe_paki_don (#21)

Men problemet er, at disse film ikke interesserer størstedelen af biografgængerne i lige så høj grad som Pirates, Twilight, Transformers osv. Det siger Box Office tallene i hvert fald. Jeg finder det ret hensynsløst, at man gør sig til dommer over, hvilke film folk skal se eller ej. Det er deres eget valg.

#24

14. jan. 2012 16:09

#22

Er din drøm så at se... den intelligente blockbuster film? For Inception og The Dark Knight var det for mig og ja, de er sgu sjældne.

Det kunne være superfedt at se 4-5 $200 millioner dollar film om året, som var lige så dramatisk givende som efterår og vinter udgivelserne gør, men det er sgu sateme for satset for studierne.

Det vil nok kræve, at studierne fik skrabet endnu flere penge sammen om året, før de turde at satse på de mere intelligente film. Problemet er, bl.a. at en film som "Green Lantern", som jeg har hørt, skulle følge den "sikre formular" og den alligevel flopper. Hvis "det sikre" ikke er sikkert nok, så vil den intelligente blockbuster nok ikke være aktuel i mange år endnu.

#23

Det er selvfølgelig deres eget valg, men ethvert valg har sine konsekvenser.
Hvis du går ind og ser film mellem maj og juli og ikke ser film i de resterende måneder, så vil jeg da tro om dig, at du (ift. film) ynder din underholdning let og sukret.

Det betyder dog ikke, at du ikke kaster dig over "Den Unge Werthers Lidelser" eller en økonomibog i de resterende måneder, men jeg kan kun forholde mig til menneskerne ud fra deres filmpræferencer, da det er det eneste, jeg får af data. Hvis undersøgelser kunne kombineres, så man bedre kunne se, hvorfor folk ser en film på et givet tidspunkt i livet eller hvad de laver til daglig eller har af andre interesser, så ville det fremme forståelsen og dæmme op for fordommene.

F.eks. gik jeg ind og så Transformers 3 i biffen. Jeg hadede 2'eren, men havde hørt, at 3'eren var bedre (ikke at det skulle være svært). Min daværende kæreste lå på Rigshospitalets brandsårs afdeling, fordi hun var blevet brændt i ansigt, hånd og ben til Roskilde Festivalen og jeg havde været hos hende på hospitalet rimelig non-stop i 2 dage. Jeg havde brug for afveksling. At få mine tanker væk fra hendes tårer og hendes frygt og smerte. Og de selvsamme ting for mig.

Transformers 3 gjorde det for mig i +2 timer. At jeg skal dømmes for at være en idiot ud fra, at jeg har indløst en billet til filmen, synes måske unfair, men den der dømmer mig, ved jo ikke, hvorfor jeg ser den. Og det er jeg okay med, når det ikke direkte påvirker mig.

Men jeg prøver at være mere påpasselig, når jeg fordømmer Twilight fans. Jeg prøver. Ensbetydende med at jeg endnu ikke har bestået prøven. :)

Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer

#25

14. jan. 2012 16:19

#19
Jeg var også engang så naiv som dig, Babo ;PMichael Andersen (#20)

Touché :)

#26

14. jan. 2012 16:28

Folks popcorn hjerner, der bliver tiltrukket af disse film, giver penge i kassen til de gode film, som du nyder.the_paki_don (#21)

Tja...tjo. Jeg synes bare, at big budget blockbusterne bliver værre og værre (med få undtagelser) og tammere og tammere, mens de samtidig skovler en masser penge ind. Og det kan kun betyde én ting, når man tjener på skidt og lavkvalitet; at man bliver ved med at producere skidt - fordi det er det biogængerne forventer.

Jeg tror (det er i hvert fald min analyse af dig), at du ikke har noget imod, at folk ser film for at koble af, men at man kobler af til så lav en fællesnævner? the_paki_don (#21)

Nemlig og dér har du forskellen. Jeg er selv stor tilhænger af store blockbusters, som vil noget, har noget på hjertet og ikke trækker en igennem den overfladiske skabelon. Jeg har ikke noget imod gode blockbusters tjener penge, og når de gør, beviser dette da også, at man ikke behøver at appellere til den laveste fællesnævner hver gang.

#27

14. jan. 2012 16:39

#22
"Hugo" er vel sådan en dyr film som ikke er hjerteløs. (Nolan, Spielberg og andre får også lov til at lave dem).

Jeg regner med at "Hugo" lander i vores underskudsafdeling, men så er det godt at der findes populære film som "Transformers 3" der kan betale for den.

Smile, you son of a bitch!

#28

14. jan. 2012 16:42

Er din drøm så at se... den intelligente blockbuster film? For Inception og The Dark Knight var det for mig og ja, de er sgu sjældne.the_paki_don (#24)

Det er min ihvertfald.

synes måske unfair, men den der dømmer mig, ved jo ikke, hvorfor jeg ser den. Og det er jeg okay med, når det ikke direkte påvirker mig.the_paki_don (#24)

Der kan selvfølgelig være flere årsager til man indløser billetten, og nu da jeg kender lidt til din smag, ved jeg, at du nok ikke har den type film på din all-time liste :) Men jeg finder det alligevel lidt skræmmende, at Transformers 3 på 2 timer og 38 min, JA DU HØRTE RIGTIGT, 2 TIMER OG 38 MIiiiinutter, FØTEX ER...... kan hive så mange folk i biografen.

#29

14. jan. 2012 16:43

Hugo" er vel sådan en dyr film som ikke er hjerteløsMichael Andersen (#27)

Disse er altid velkomne hos mig :)

#30

14. jan. 2012 16:51

IK

Hvis du går ind og ser film mellem maj og juli og ikke ser film i de resterende måneder, så vil jeg da tro om dig, at du (ift. film) ynder din underholdning let og sukret. the_paki_don (#24)

Altså Paki hvad i alverden skal jeg bruge andres fordomme om min filmsmag? Jeg har aldrig i mit liv set en film med ''tanken'' om, hvad andre ville synes/sige om mig. Jeg ser film af interesse, lyst, humør eller god kritik/omtale, og vil aldrig lade mig påvirke af andres fordomme. Det rager mig en papand. :)

#31

14. jan. 2012 17:02

#22
"Hugo" er vel sådan en dyr film som ikke er hjerteløs. (Nolan, Spielberg og andre får også lov til at lave dem).

Jeg regner med at "Hugo" lander i vores underskudsafdeling, men så er det godt at der findes populære film som "Transformers 3" der kan betale for den.Michael Andersen (#27)

Det er jo netop min pointe, at den ikke er hjerteløs, men stadig så dyr, at den bliver en kæmpe fiasko rent kommercielt.

Det gør det jo ikke let for folk med noget på hjerte at lave sådanne film igen, når deres film - på trods af gode anmeldelser og masser af priser - ikke engang tjener sig selv hjem.

Selv for en mand som Scorsese, er det ikke let at få finansieret sine film. Han var jo mere eller mindre frosset ude af Hollywood på et tidspunkt i 80'erne.

#32

14. jan. 2012 19:09

#31
Ja og derfor passer det heller ikke at der aldrig kommer dyre film med hjerte :P

Scorseses kvaliteter ligger ikke i det kommercielle, så det udelukker vel ikke andre for at lykkes med at lave overskud med sådanne film?

Hvis man kigger på de store dyre film i år ser også meget lovende ud på hjertefronten i forhold til dem fra 2011.

Smile, you son of a bitch!

#33

14. jan. 2012 19:34

men stadig så dyr, at den bliver en kæmpe fiasko rent kommercielt.Foeller (#31)

Det er også mærkeligt at den ikke klarer sig bedre, Hugo??

Det gør det jo ikke let for folk med noget på hjerte at lave sådanne film igen, når deres film - på trods af gode anmeldelser og masser af priser - ikke engang tjener sig selv hjem.Foeller (#31)

Og det er skam ærgerligt når man flopper økonomisk - det øger ikke just ens muligheder for fremtidige projekter.

Ja og derfor passer det heller ikke at der aldrig kommer dyre film med hjerte Michael Andersen (#32)

De kommer skam. Blot med store mellemrum..

#34

14. jan. 2012 19:59

MMB

#32

Men problemet er, at de 3 store film, som har bred appel i år, alle er en del af en franchise. Der kommer ikke nok originale bud ud.

#33

Well, egentlig ikke. Problemet er, at den ikke rigtig appelerer til et specielt publikum. Altså, det er en familiefilm, som de helt små ikke forstår. Den blev udgivet samtidig med Twiligjt, Muppets og Arthur Christmas, der alle appellerer til et teenagepublikum, hvor navnet Scorsese ikke betyder noget. Og det ældre publikum, som kender Scorsese og kan lide hans mere voldelige film er ikke interesserede i at se en børnevenlig film. Tilbage er der filmfans og fornuftige mennesker. :P
Graham Kings plan ned at udgive den op til thanksgiving var, at der ville familier tage i biografen sammen, og der var Hugo så et oplagt valg. Men det gik bare ikke godt nok. De skulle have udgivet den på er andet tidspunkt, hvis du spørger mig.

#35

14. jan. 2012 20:04

#34
Det er en anden diskussion (selvom vi godt kan blive enige om at der ikke kommer nok originale bud ud) :)

Smile, you son of a bitch!

#36

14. jan. 2012 20:16

MMB

#34
Det er en anden diskussion (selvom vi godt kan blive enige om at der ikke kommer nok originale bud ud) :)Michael Andersen (#35)

Ja, det er selvfølgelig en lidt anden snak, men en vigtig en af slagsen. :P

#37

14. jan. 2012 20:20

Men problemet er, at de 3 store film, som har bred appel i år, alle er en del af en franchise. Der kommer ikke nok originale bud ud.Foeller (#34)

Næh, måske ikke. Men så længe de store film leverer varen, så er problemet for mig løst. Og i år ser det ud til, at vi får et mindeværdigt blockbuster år :) Desuden, hvis det holder stik, kommer matrix-brødre med Cloud Atlas i år, og den må siges at lyde ret original og personligt min favorit nummer 2 for i år.

#38

14. jan. 2012 20:38

MMB

Næh, måske ikke. Men så længe de store film leverer varen, så er problemet for mig løst. Og i år ser det ud til, at vi får et mindeværdigt blockbuster år :) Desuden, hvis det holder stik, kommer matrix-brødre med Cloud Atlas i år, og den må siges at lyde ret original og personligt min favorit nummer 2 for i år.Babo84 (#37)

Det er selvfølgelig heller ikke et problem i sig selv, at der laves 3 store film, som er en del af en franchise. Problemet er, at der ikke bliver lavet nok originale bud. :) Jeg glæder mig jo også selv til de tre film, som er en del af en franchise (Prometheus, The Hobbit og The Dark Knight Rises). Cloud Atlas havde jeg næsten helt glemt igen, men den ser jeg også frem til, nu du nævner det! :)

#39

14. jan. 2012 20:46

#38

Kan muligvis friste med disse billeder fra Cloud Atlas.

http://www.movieweb.com/news/cloud-atlas-doona-bae-photo-and-futuristic-concept-art

#40

14. jan. 2012 20:47

MMB

#38

Kan muligvis friste med disse billeder fra Cloud Atlas.

http://www.movieweb.com/news/cloud-atlas-doona-bae-photo-and-futuristic-concept-artBabo84 (#39)

Specielt er det i hvert fald! :)
Det kan både blive godt eller skidt. :)

#41

14. jan. 2012 20:53

#40

Det er ikke fordi brødrene er kendt for at holde stabilt niveau, men de ramte plet hos mig med den mesterlige Matrix, som jeg har stor forkærlighed til. Og jeg føler, at Cloud Atlas kan være deres store comeback. Dels fordi det efter hvad jeg kunne læse, ikke er en amerikansk produktion, men tysk (som måske betyder mere frihed for dem?) og dels fordi plottet virkelig lyder ambitiøst (selvom den er baseret på en roman). Ja, og så det flotte cast og Tykwer, som har forstand på billeder... I'm fuckin in.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger