Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 124

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  24%
 • Sleuth (1972)
  6%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (2007)
  3%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  2%

#1

23. jul. 2015 14:28

Tak for spoiler overskrift!!!!

#2

23. jul. 2015 14:31

Tak for spoiler overskrift!!!!De4_Kia (#1)

Enig !

(Movie Geek Nr.1) (Freddator All the way.)

#3

23. jul. 2015 15:15

#1 og #2 Vi tager altid spoiler-anklager alvorligt, men hvad er det I kan udlede af meget afgørende afsløringer ud af overskriften? Den er bevidst meget vag og generel: Kan nogen ud fra den udlede, hvad der mon sker i post-credit-scenen? Begrund gerne, og vi ændrer.

#4

23. jul. 2015 15:24

#3
De hentyder ikke til at I spoiler post-credit-scenen. I laver en spoiler på Civil War.

#5

23. jul. 2015 15:35

#4 Men det er jo Marvel selv, der har besluttet at frigive dette materiale. Så må man mene, at Marvel selv spoiler sine fremtidige film? Og der står ikke Civil War, men det meget bredere fase 3. Hvis det er kritikken, så vælger vi at fastholde overskriften i denne ombæring.

#6

23. jul. 2015 17:02

Jeg troede det var ret kendt at det er civil war der bliver den næste story line?

#7

23. jul. 2015 17:24

#5

Det er vel ligemeget om det er Marvel selv der frigiver materialet. Marvel har også frigivet Ant-Man, men hvis jeg møder dig på gaden og fortæller dig hvordan den slutter, er det stadig en spoiler.

Så ikke Civil War, det var en fortalelse. Men det spoiler jo udviklingen i fase 3. Det kan ikke rigtigt diskuteres. Hvis du kun har set filmene, og endnu ikke set post-credit scenen, afslører overskriften en del af historien i fase 3.

#8

23. jul. 2015 17:36

#7 Men der er jo ingen slutning, der afsløres? Din definition af en spoiler betyder, at man ikke kan skrive noget om film, som alle ikke har set. Sat på spidsen, så ville det være en spoiler at skrive, at der medvirker en ond skurk i Ant-Man, inden folk har set den.

Ja, overskriften afslører noget om, hvad der meget generelt muligvis kommer til at ske i en eller flere fremtidige Marvel-film. Men at den skulle spoile (= ødelægge filmoplevelsen), har jeg vanskeligt ved at se. Så vil stort set alle Filmz-nyheder, anmeldelser + trailers være spoilers. De afslører ting, ja vist, men kan ikke se, at det ødelægger, som det ville være, hvis vi skrev, hvad Ant-Man helt konkret ender med.

#9

23. jul. 2015 19:12

#7 Men der er jo ingen slutning, der afsløres? Din definition af en spoiler betyder, at man ikke kan skrive noget om film, som alle ikke har set. Sat på spidsen, så ville det være en spoiler at skrive, at der medvirker en ond skurk i Ant-Man, inden folk har set den.

Ja, overskriften afslører noget om, hvad der meget generelt muligvis kommer til at ske i en eller flere fremtidige Marvel-film. Men at den skulle spoile (= ødelægge filmoplevelsen), har jeg vanskeligt ved at se. Så vil stort set alle Filmz-nyheder, anmeldelser + trailers være spoilers. De afslører ting, ja vist, men kan ikke se, at det ødelægger, som det ville være, hvis vi skrev, hvad Ant-Man helt konkret ender med.Morten Vejlgaard Just (#8)

Må sige at være særdeles enig med Morten:o)

#10

23. jul. 2015 23:26

Øhh jeg spørger igen. Er handlingen til Thor CW og de næste 2 avengers ikke ret kendt? Altså jeg er da så villig til at svine Morten som den næste fyr ;) men lige hvad angår Marvel er det sku kun spoilers hvis du slet ikke følger med i noget som helst.

#11

24. jul. 2015 08:55

#7 Men der er jo ingen slutning, der afsløres? Din definition af en spoiler betyder, at man ikke kan skrive noget om film, som alle ikke har set. Sat på spidsen, så ville det være en spoiler at skrive, at der medvirker en ond skurk i Ant-Man, inden folk har set den....Morten Vejlgaard Just (#8)

Kunne ik være mere enig.

Hvis man ikke vil vide resultatet i en sportsgren, så logger man sku da heller ikke på en sports side. Er det ik lidt som at stikke hånden ind i en hvepse rede og regne med man ikke bliver stukket hvis man forsøger alligevel?

Gentlemen. You can't fight in here. This is the War Room!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger