Et udvalg af de amerikanske filmanmeldere har nu set Marvels kommende “Ant-Man”. De er uenige om kvaliteten af filmen, men én ting er de dog enige om: Bliv under rulleteksterne – credit-scenerne i “Ant-Man” er noget helt særligt.

Se også: Denne Marvel-superhelt er også med i “Ant-Man”

På Twitter skriver Colliders chefredaktør, Steven Weintraub:

”Er god. Ikke en katastrofe, som nogen forventede, men heller ikke et homerun. Har en ‘must see’ post-credit-scene.”

Kyle Buchanan fra Vulture er helt enig:

”De seneste credit-scener fra Marvel har på en måde været små, men ‘Ant-Man’ har to (mid-credits og helt til slut) der, i modsætning til sin helt, er kæmpe.”

Redaktør hos Movieweb, Brian Gallagher, deler post-credit-begejstringen:

”Er så sjov! Det er Marvels version af ‘Ocean’s Eleven’. Godt cast, lækkert score og to vidunderlige post-credit-scener.”

“Ant-Man” får dansk premiere den 22. juli i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Lard Hanson 5 år siden

Det tegner ikke godt, når det bedste i filmen kommer efter den er slut.
Gravatar

#2 Captain Marvel77 5 år siden

det er da ikke der står.................
der står der er uenighed om kvaliteten af filmen og at skuespillerne er gode og så får den sammenligning med ocean's eleven, det da ikke dårligt.....

Gravatar

#3 danish99 5 år siden

Det bliver årets flop
King
Gravatar

#4 Frederik 5 år siden

danish99 (3) skrev:
Det bliver årets flop


Finansielt? Nej. Marvels brand er stærkt efterhånden. Selv hvis filmen ikke er god kommer den til at tjene rigeligt med penge. Den har kostet ca. 130 millioner dollars, så den er faktisk en af Marvels billigste film i lang tid. Tror dens åbningsweekend er tracket til 60 millioner dollars indtil videre.
Gravatar

#5 Geekalot 5 år siden

#4 alle film han ikke kan lide, bliver et flop :/ heldigvis er han en af dem man kan være ligeglade med :)
Gravatar

#6 X&O 5 år siden

De første reaktioner går på at det er en markant anderledes type film end tidligere Marvel film (i nyere tid). Det kræver lidt omvending, men den skulle være mere familievenlig. Det ligner en en middelmådig 3/6 // 4/6 film ud fra de første reaktioner i hvert fald.
Gravatar

#7 Therewillbeblod 5 år siden

Årets flop, er samtidig de to film, som kommer til at indbringe flest kroner.
Jurassic World og Terminator
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#8 Slein 5 år siden

#7 Du glemte lige Star Wars.
Gravatar

#9 SublimeKen 5 år siden

Det er måske lidt misvisende at farve reaktionerne som blandede. Størstedelen er meget positive omkring filmen. Nu har jeg læst alle reaktionerne indtil videre og kun to snakker decideret negativt om den, men siger dog den ikke er dårlig. og én person kalder den for god men ikke et homerun (Som du så også citere her i nyheden).

Og de to negative reaktioner fokusere hovedsageligt på at der er for meget drama og kup opbygning, i modsætning til andre marvelfilm hvor der nærmest er action fra start til slut. Der bliver blandt andet sagt at man virkelig kan mærke Edgar Wrights ånd, som er skyld i denne opbygning. Det synes jeg ikke nødvendigvis er en dårlig ting, Marvel har godt af at ændre formularen lidt og jeg kan nu godt lide hvordan Wright opbygger sine film, er glad for de ikke har ændret alt for meget ved hans manuskript.

Skriv ny kommentar: