Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 106

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  43%
 • Blade II
  13%
 • Hellboy
  13%
 • Pacific Rim
  10%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

11. may 2017 10:54

Generelt giver sådanne lister ingen mening - og slet ikke nummereret (2 er bedre end 3 osv.)

Men det giver da slet ikke mening, at man kan stemme på film, som er mindre end 5-10 år gamle.

I top-5 er der to film, som ikke er 5 år gamle!!! Og på listen er der en lille håndfuld film, som kun er 2-3 år gamle. Når La-La-Land når op på listen, er det vel bare fordi folk kan huske, at de har set den. Jeg tvivler på, at den vil være at finde på en top 50 om bare 10 år. Det samme med 12 Years a Slave.

"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

#2

11. may 2017 10:56

Er nu mere til IMDB´s top 250 liste :) Den kan jeg nu følge ret godt. Den her giver ingen mening, #1 også er inde på :)

#3

11. may 2017 11:47

Sigter man ikke lidt højt, når man laver en liste over årtusindets bedste film. Vi er kun 17 år ind i dette årtusinde.

Skulle måske begynde med en liste over århundredes bedste film?!

#4

11. may 2017 14:32

Kan sgu ikke andet end at få lidt sure opstød over denne konstatering. Jeg gad godt vide hvor filmen ville ligge hvis Jokeren/Heath Ledger ikke var involveret? Filmen var da god, men proppet til randen med overtænkte one-liners fra hver eneste karakter som får filmen til at fremstå kunstig og utroværdig. Ligeledes var Christian Bales tåbelige portrættering af Bruce Wayne for grinagtig til at kunne få filmen til at være #1.

#5

11. may 2017 16:03

Kan sgu ikke andet end at få lidt sure opstød over denne konstatering. Jeg gad godt vide hvor filmen ville ligge hvis Jokeren/Heath Ledger ikke var involveret? Filmen var da god, men proppet til randen med overtænkte one-liners fra hver eneste karakter som får filmen til at fremstå kunstig og utroværdig. Ligeledes var Christian Bales tåbelige portrættering af Bruce Wayne for grinagtig til at kunne få filmen til at være #1.Scorpion (#4)

Er det ikke lidt som med Ringenes Herre? At triologien er udtryk for en tour-de-force, som man så vælger at belønne ved at fremhæve den bedste af de tre film (uden at den nødvendigvis er et filmisk mirakel)?

"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

#6

12. may 2017 08:27

Kau

Kan sgu ikke andet end at få lidt sure opstød over denne konstatering. Jeg gad godt vide hvor filmen ville ligge hvis Jokeren/Heath Ledger ikke var involveret?Scorpion (#4)

Hvordan kan man sige det ?
Tænk hvis Titanic var uden skib ?
Tænk hvis Alien var uden Alien ?
Tænk hvis Inception var uden drømme ?

Hvis du tager det vigtigste væk fra en film, så mister filmen al betydning.

#7

12. may 2017 11:19

Er det ikke lidt som med Ringenes Herre? At triologien er udtryk for en tour-de-force, som man så vælger at belønne ved at fremhæve den bedste af de tre film (uden at den nødvendigvis er et filmisk mirakel)?nwinther (#5)

Kan godt se din pointe, men jeg vil personligt ikke mene at det taler til filmens fordel, da både Begins og Rises var dårligere med tyndere plot, især Rises, nok den værste i trilogien. Ligeledes er Ringenes Herre også en sammenhængende historie, hvor Nolans film ikke har meget med hinanden at gøre. Return of the King ville efter min optik være en langt mere troværdig #1 end Dark Knight, hvis de skulle sammenlignes som trilogi.

Hvordan kan man sige det ?
Tænk hvis Titanic var uden skib ?
Tænk hvis Alien var uden Alien ?
Tænk hvis Inception var uden drømme ?

Hvis du tager det vigtigste væk fra en film, så mister filmen al betydning.Kau (#6)

Alle dine forslag ville bedre svare til hvis man fjernede Batman fra The Dark Knight, så det kan ikke helt sammenlignes. Jokeren kunne jo let skiftes ud med en hvilken som helst anden Batman skurk og plottet ville kunne forblive det samme, det ville du ikke kunne gøre med skibet, aliens eller drømme i de film. Min pointe var sådan set også bare at jeg mener at lovprisningen af Heath Ledger har gjort folk blinde på filmens egentlige kvalitet. Han var selvfølgelig fabelagtig som Jokeren og blev igennem rollen til et stort filmhistorisk ikon, men filmen har ikke mange andre forcer at trække på.

Dermed sagt, "verdens bedste film" er også et noget langhåret stempel at give en film i det hele taget, man kan altid finde fejl og mangler, synes dog bare der er lidt for mange når det kommer til The Dark Knight.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger