Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 76

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  17%
 • Blade II
  12%
 • Pacific Rim
  12%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Devil's Backbone
  1%
 • The Shape of Water
  1%

#1

25. feb. 2017 10:04

Var da rart man dropper en Robin historie og går direkte til Nightwing :)

#2

25. feb. 2017 11:06

rbh

Jeg kunne da godt bruge en ordenlig god historie, med robins opvækst der udløber sig til Nightwing.. det kan var en over 2 film. så kan man også bedre få en og deathin the fam.. og en red hood historie.... som er jason og ikke dick...

#3

25. feb. 2017 11:35

Kan ikke forstå de ikke startede med en lidt yngre batman. For i Batman v Superman: Dawn of Justice får man jo af vide Jason Todd var blevet dræbt af Jokeren. Man går jo glip af en masse potentielle film ved at starte senere.

#4

25. feb. 2017 18:46

De burde lave Teen Titans til en Live Action, hvis de kan holde standarten fra den originale serie, er den en sikker vinder :)

Vælger netop at sige Teen Titans, fordi der er en episode hvor Starfire, bliver sendt ind i fremtiden, og her møder hun sin nu voksne ven Robin, som har skiftet navn til Nightwing, Kunne være interessant, at se en et par film med Teen Titans, hvor en af dem handler om at de ryger ind i fremtiden :)

#5

25. feb. 2017 19:30

#3:
Jeg har længe haft samme tanke. I DCEU er Batman nået til vejs ende mere eller mindre og det er derfor ikke muligt at lave mange af de fedeste Batman historier. De rebooter nok lortet om 8-10 år...

#6

26. feb. 2017 20:13

De burde lave Teen Titans til en Live Action, hvis de kan holde standarten fra den originale serie, er den en sikker vinder :)The_Corrector (#4)

HØRT !!
Hvis Marvel kan lave guld med en mindre kendt gruppe som Guardians of the Galaxy, så kan DC med garanti også få succés med det materiale der ligger til Teen Titans... men sådan som de har behandlet deres kildemateriale indtil nu, så håber jeg de venter med en TT film indtil de får styr på deres filmunivers.

I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.

#7

27. feb. 2017 01:23

Dick Grayson er min favorit-Robin. Så jeg glæder mig til filmen. Jeg tror denne her film er for at starte Teen Titans op.

"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger