Robin får sin egen DC-film med titlen “Nightwing”


Selv om DC Films ikke helt har fundet formlen endnu, så fortsætter de med at spytte film ud. Næste DCEU-film på vej bliver en solofilm om Batmans hjælper – Robin.

Se også: DC Films vil overtale Mel Gibson til at instruere “Suicide Squad 2″

Det er The Hollywood Reporter, der skriver, at “Nightwing” kommer til at omhandle Dick Grayson bedre kendt som Batmans første Robin, inden han gik superhelte-solo som Nightwing.

“Nightwing” er tænkt som en direkte forlængelse af Matt Reeves’ “The Batman”, hvilket må betyde, at Dick Grayson allerede bliver involveret i DCEU inden “Nightwing”.

LEGO Batman”-instruktøren Chris McKay er i forhandlinger om at blive instruktør på projektet, imens “The Accountant”-forfatteren Bill Dubuque skriver manus.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Geekalot 4 år siden

Var da rart man dropper en Robin historie og går direkte til Nightwing :)
Gravatar

#2 rbh 4 år siden

Jeg kunne da godt bruge en ordenlig god historie, med robins opvækst der udløber sig til Nightwing.. det kan var en over 2 film. så kan man også bedre få en og deathin the fam.. og en red hood historie.... som er jason og ikke dick...
Gravatar

#3 lassep 4 år siden

Kan ikke forstå de ikke startede med en lidt yngre batman. For i Batman v Superman: Dawn of Justice får man jo af vide Jason Todd var blevet dræbt af Jokeren. Man går jo glip af en masse potentielle film ved at starte senere.
Gravatar

#4 The_Corrector 4 år siden

De burde lave Teen Titans til en Live Action, hvis de kan holde standarten fra den originale serie, er den en sikker vinder :)

Vælger netop at sige Teen Titans, fordi der er en episode hvor Starfire, bliver sendt ind i fremtiden, og her møder hun sin nu voksne ven Robin, som har skiftet navn til Nightwing, Kunne være interessant, at se en et par film med Teen Titans, hvor en af dem handler om at de ryger ind i fremtiden :)
Gravatar

#5 MadsFalk 4 år siden

#3:
Jeg har længe haft samme tanke. I DCEU er Batman nået til vejs ende mere eller mindre og det er derfor ikke muligt at lave mange af de fedeste Batman historier. De rebooter nok lortet om 8-10 år...
Gravatar

#6 Mr AC 4 år siden

The_Corrector (4) skrev:
De burde lave Teen Titans til en Live Action, hvis de kan holde standarten fra den originale serie, er den en sikker vinder :)


HØRT !!
Hvis Marvel kan lave guld med en mindre kendt gruppe som Guardians of the Galaxy, så kan DC med garanti også få succés med det materiale der ligger til Teen Titans... men sådan som de har behandlet deres kildemateriale indtil nu, så håber jeg de venter med en TT film indtil de får styr på deres filmunivers.
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#7 Nicki52 4 år siden

Dick Grayson er min favorit-Robin. Så jeg glæder mig til filmen. Jeg tror denne her film er for at starte Teen Titans op.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: