Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 117

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  44%
 • Blade II
  14%
 • Hellboy
  14%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  7%
 • Hellboy II: The Golden Army
  6%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

27. mar. 2013 12:48

Vi har heller ikke den store interesse i at se en efterfølger. ;)

The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

#2

27. mar. 2013 13:01

Efter min mening, var filmen ikke en komplet katastrofe og med meget få fixes, kunne den faktisk have været habil, som fx. et andet kostumedesign (den maske....) og to andre personer i hovedrollerne. Ikke at Reynolds var direkte frygtelig, men han var bare ikke i stand til at bære rollen ligeså godt, som andre skuespillere, der spiller superhelte.

Så det er helt fint med mig, hvis de går en anden retning og finder en anden skuespiller til rollen.

Tidligere: utyske/drebble

#3

27. mar. 2013 13:25

#2

Tror nu godt at Reynolds kan bære en superhelte rolle. Det skal bare være en som passer til ham... Tror han vil være genial som Deadpool f.eks, manuskriptforfatterne/Instruktøren/hvis skyld det nu end var, skal bare lade være med at ødelægge karakteren som de gjorde i X-Men Origins: Wolverine

#4

27. mar. 2013 13:30

#3 -

Det er ikke umuligt, at du har ret. Chris Evans er fx. langt bedre som Captain America, end han var i rollen som Johnny Storm.

Tidligere: utyske/drebble

#5

27. mar. 2013 13:46

#3 -

Det er ikke umuligt, at du har ret. Chris Evans er fx. langt bedre som Captain America, end han var i rollen som Johnny Storm.Drebble (#4)

Så absolut. Ærgeligt Captain America skriptet var så elendigt dog.. Samme med Grønne Lygte, så jeg kan godt forstå Reynolds.

#6

27. mar. 2013 13:57

Efter min mening, var filmen ikke en komplet katastrofe Drebble (#2)

Enig!

I have my principles - And if you don't like them, I have others

#7

27. mar. 2013 15:43

Jeg må sige at det var lidt svært at holde med helten i green lantern når han opfårte sig som et røvhul.
her er filmens historie smukt beskrevet
http://www.imdb.com/title/tt1133985/board/nest/184439327?p=1

#8

27. mar. 2013 16:39

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#9

27. mar. 2013 17:16

#3 -

Det er ikke umuligt, at du har ret. Chris Evans er fx. langt bedre som Captain America, end han var i rollen som Johnny Storm.Drebble (#4)

Fantastic Four har måske også det mest elendige Superhelte-manus og er en elendig film blottet for spænding.
Tror egentlig sagtens han kan bære den slags rolle, men filmen hjælper ham bare ikke særlig meget.

#10

27. mar. 2013 21:06

Bradley Cooper som Den Grønne Lygte!

#11

28. mar. 2013 18:51

hvis og hvis....., det viser sig at han ikke vil med i en evt. JL film, så kan de altid re-caste en anden skuespiller til at spille GL , eller de kan komme op med en ny(og for at forklare det kan de lade som at Hal Jordan er ude på hemmelig mission i en anden galakse ) GL, f.eks., John Stewart.

Men blir da spændene at hvordan DC får et DC-shared Universe op og kører, og om det overhovedet kommer, fordi Marvel fjerner sig ikke så let fra tronen :-)

„Be who you want to be, not what others wants to see.``

#12

28. mar. 2013 21:11

Kan generelt godt undvære Ryan Reynolds. Så hvis han takker nej til kommende Green Lantern/JL film, så siger jeg bare tak.

Long days and pleasant nights

#13

4. apr. 2013 15:37

Manusset var noget rod. Den kørte først ad ét spor, pludselig ad et andet... og Blake Lively leverer sin mest utroværdige præstation til dato.

Jeg skrev i What we saw-tråden:

Green Lantern

Her er en film, som er mere eller mindre ligeglad med alle sine karakterer, men som til gengæld er rigtig flot på computerspilsskalaen. Men dens ligegyldighed overfor karaktererne er slående. Man får ikke en god introduktion til nogen som helst af de mennesker, Hal Jordan (Ryan Reynolds) omgås. Jeg så "extended cut", som er mærkelig, idet den på den ene side bruger mere tid på at introducere Hal Jordan selv, men på den anden side fokuserer på ting, som ikke bliver brugt senere i filmen (såsom hans nevø, som han åbenbart har et særligt forhold til...?). Blake Lively's præstation er sørgelig udtryksløs, og man tror ikke et sekund på hende, men det er også tydeligt, det ikke var derfor hun fik rollen.

Trods alle filmens dramatiske mangler og det noget usammenhængende/6 manuskript hvad angår karaktererne, så var jeg alligevel ganske godt underholdt. Ofte skyldtes det dog, at filmen var ufrivillig morsom i dens utallige klichéer og forudsigelighed. Andre gange skyldtes det underholdende actionsekvenser, og jeg syntes faktisk også ganske godt om scenerne i rummet.

Anyway, jeg er i gavmild humør: 3/6.Riqon (#13565)

The only way to beat a troll is to not play their game.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger