Sidst vi hørte om Warner Bros.’ “Justice League”, var der dårligt nyt. Filmstudiet havde svært ved at finde en instruktør og var samtidig så utilfredse med manuskriptet af Will Beall (“Gangster Squad”), at de valgte ikke at rykke fremad med projektet.

Disney har Marvel og Joss Whedons “The Avengers” og har samtidig for nylig fået fat på J.J. Abrams og “Star Wars”. Derfor er Warner Bros. fast besluttet på at få deres egen storslåede franchise op at køre, koste hvad det vil – og det kommer til at koste.

Se også: Muligt reboot af Batman skubbes nu til 2017.

Både hjemmesiden LatinoReview og magasinet Forbes kan rapportere, at filmstudiet nu er i forhandlinger om at Christopher Nolan skal redde dem ud af problemer, ved at han skal producere og overvåge projektet sammen med Zack Snyder. Samtidig vil de også have Nolan til at instruere superheltefilmen.

Desuden er de i gang med at få Christian Bale til at vende tilbage som Bruce Wayne og Batman. Bale har tidligere udtalt, at hvis Nolan kom med en god historie til endnu en Batman-film, ville han være åben for ideen om at vende tilbage.

Selvom meget af dette kunne lyde usandsynligt, mener Devin Faraci fra hjemmesiden Badass Digest, at Nolan i hvert fald kommer til at takke ja til jobbet som producer på filmen. Hans mere personlige film er stadig dyre blockbusters, og ved at tage jobbet mener Faraci, at Nolan garanterer, at Warner Bros. bliver ved med at finansiere dem.

Der gik for et par måneder siden rygter om, at Warner Bros. ville vente med at rykke fremad med “Justice League”, før efter “Man of Steel” havde haft premiere. Filmen er dog nu blevet vist op til flere gange bag lukkede døre, og filmstudiet skulle være så tilfreds med slutresultatet, at de besluttede sig for at tilbyde Snyder og Nolan “Justice League”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (29)
Gravatar

#1 Juhler 9 år siden

Go for it!
Gravatar

#2 Carmul 9 år siden

Bare den bliver mørk!!!
Gravatar

#3 Ericmase 9 år siden

Juhler (1) skrev:
Go for it!


Carmul (2) skrev:
Bare den bliver mørk!!!


Enig. Håber på det bedste, men forbereder mig på det værste.
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#4 Razymandias 9 år siden

Juhler (1) skrev:
Go for it!


Carmul (2) skrev:
Bare den bliver mørk!!!


Ericmase (3) skrev:
Carmul (2) skrev:
Bare den bliver mørk!!!


Enig. Håber på det bedste, men forbereder mig på det værste.


Enig!
Gravatar

#5 Slettet Bruger [4162197153] 9 år siden

Det kunne være interessant, selvom jeg egentlig håber han lader være for i stedet at kaste sig over andre ikke-superhelte-projekter.
Gravatar

#6 Riqon 9 år siden

Makes no sense.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#7 Graversen 9 år siden

Det lyder alt sammen meget fint, men Nolan som instruktør på Justin League lyder ærlig talt som et åbenlyst urealistisk rygte.
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#8 Slettet Bruger [4162197153] 9 år siden

Gravatar

#9 Batsy 9 år siden

Nah, jeg køber den squ ikke.. men kunne være fedt at have Bale tilbage.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#10 Kviesgaard 9 år siden

Nolan på Justice League?

Ikke ligefrem noget, der øger min interesse i projektet, næmerer tværtimod. At Zack Snyder måske også bliver involveret, kan heller ikke dæmpe min skepsis.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: