Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 89

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  43%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  4%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

15. aug. 2016 09:12

Lyder fedt - men også lidt bekymrende med så mange karakterer, der kan frygtes at blive upersonlige og uinteressante. Men de fleste skal måske dø alligevel :-)

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#2

15. aug. 2016 10:31

Kan allerede forestille mig hvordan DC prøver at få presset 68 karakterer ind i deres JLA film :p

#3

15. aug. 2016 10:43

#2 Er altså kun 7 oprindelige medlemmer af Justice League. Og DC er altså ikke ude og kopiere Marvel på nogle måder..

#4

15. aug. 2016 11:49

#3 I det originale Avengers er der jo også kun 5 (6) medlemmer, og det er temmelig langt fra de 67. Men i Avengers serien, såvel som i JLA universet, er der jo utallige historier, hvor andre helte indgår. Så derfor kan de godt bruge mere end 7 :)

Og nej DC kopiere ikke, men de gør alt for at indhente Marvel for tiden, hvilket går ud over kvaliteten i deres film. Så derfor skrev jeg 68, da DC så netop ville overgå Marvel og ikke kopiere.

#5

15. aug. 2016 14:02

#4 ved ikke om de vil overgå Marvel, men ja det virker som om de prøver lidt for ihærdigt at komme op på stadie Marvel er på nu, hvilket er synd og skam.

#6

15. aug. 2016 14:56

Lyder fedt - men også lidt bekymrende med så mange karakterer, der kan frygtes at blive upersonlige og uinteressante. Men de fleste skal måske dø alligevel :-)Gorman (#1)

Det fleste bliver (forhåbentligt) etableret før filmen igennem diverse serier og film. Hvis de bruger karakterer fra AoS, Netflix foruden filmene er de jo rigtig godt på vej. Men mindre biroller tæller sikkert også med og de må sikkert lade livet, for nogen skal jo, ellers spilder de hele ideen med at bruge Thanos.

"Game over man, game over" "Stop screwing around" -Hudson from ALIENS

#7

15. aug. 2016 15:18

# 6 hmmmm ser ikke serier, så jeg forventer da at filmen præsenterer karaktererne :-)
Men ja med 66 i persongalleriet får Thanos lov til at vise os sin store styrke ved at tage flere ud af ligningen.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#8

16. aug. 2016 00:06

Nu er Guardians of the Galaxy vidst ret sikkert med i Infinity War, de er jo 5. Avengers holdet er vidst oppe på 7 nu? Ironman, Hulk, Captain America, Thor, Black Widow, Hawkeye selvom nogen af dem måske ikke er med efter Civil War. Men så er der jo også kommet en del nye som Ant Man, Black Panther, Scarlet Witch, The Winter Soldier og Vision. Det var endda 9 der er med i Avengers indtil videre. Miss Marvel mener jeg også kommer med.

Nu siges der jo så karaktere, så det er både villains og andre der sikkert er med. Loki er sikkert med, Thanos selvfølgelig og så er der jo også Nick Fury og så er der nok også nogle andre fra SHIELD. Mange af dem som det er blevet nævnt tidligere så kommer der sikker rigtigt mange fra Marvel univserset som egentlig bare er der for at Thanos kan vise at han ikke er til at spøge med.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger