Captain Americas gode ven, The Winter Soldier, vender tilbage. Måske allerede i “Black Panther”, men definitivt i “Avengers: Infinity War” sammen med 66 andre karakterer.

Se også: Der kommer kun én “Avengers: Infinity War”

Det er The Hollywood Reporter, der nu kan afsløre, at Sebastian Stans Marvel-karakter, The Winter Soldier, bliver én af de mange, mange Marvel-karakterer, der får skærmtid i Russo-brødrenes “Avengers: Infinity War”.

Der bliver også brug for alle, når mægtige Thanos skal bekæmpes, hvilket også betyder besøg fra “Guardians of the Galaxy”, der ellers har levet sit eget Marvel-liv et sted ude i rummet.

“Avengers: Infinity War” får premiere i 2018.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Gorman 5 år siden

Lyder fedt - men også lidt bekymrende med så mange karakterer, der kan frygtes at blive upersonlige og uinteressante. Men de fleste skal måske dø alligevel :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Clint 5 år siden

Kan allerede forestille mig hvordan DC prøver at få presset 68 karakterer ind i deres JLA film :p
Gravatar

#3 Geekalot 5 år siden

#2 Er altså kun 7 oprindelige medlemmer af Justice League. Og DC er altså ikke ude og kopiere Marvel på nogle måder..
Gravatar

#4 Clint 5 år siden

#3 I det originale Avengers er der jo også kun 5 (6) medlemmer, og det er temmelig langt fra de 67. Men i Avengers serien, såvel som i JLA universet, er der jo utallige historier, hvor andre helte indgår. Så derfor kan de godt bruge mere end 7 :)

Og nej DC kopiere ikke, men de gør alt for at indhente Marvel for tiden, hvilket går ud over kvaliteten i deres film. Så derfor skrev jeg 68, da DC så netop ville overgå Marvel og ikke kopiere.
Gravatar

#5 Geekalot 5 år siden

#4 ved ikke om de vil overgå Marvel, men ja det virker som om de prøver lidt for ihærdigt at komme op på stadie Marvel er på nu, hvilket er synd og skam.
Gravatar

#6 Jach 5 år siden

Gorman (1) skrev:
Lyder fedt - men også lidt bekymrende med så mange karakterer, der kan frygtes at blive upersonlige og uinteressante. Men de fleste skal måske dø alligevel :-)

Det fleste bliver (forhåbentligt) etableret før filmen igennem diverse serier og film. Hvis de bruger karakterer fra AoS, Netflix foruden filmene er de jo rigtig godt på vej. Men mindre biroller tæller sikkert også med og de må sikkert lade livet, for nogen skal jo, ellers spilder de hele ideen med at bruge Thanos.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#7 Gorman 5 år siden

# 6 hmmmm ser ikke serier, så jeg forventer da at filmen præsenterer karaktererne :-)
Men ja med 66 i persongalleriet får Thanos lov til at vise os sin store styrke ved at tage flere ud af ligningen.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#8 kblood 5 år siden

Nu er Guardians of the Galaxy vidst ret sikkert med i Infinity War, de er jo 5. Avengers holdet er vidst oppe på 7 nu? Ironman, Hulk, Captain America, Thor, Black Widow, Hawkeye selvom nogen af dem måske ikke er med efter Civil War. Men så er der jo også kommet en del nye som Ant Man, Black Panther, Scarlet Witch, The Winter Soldier og Vision. Det var endda 9 der er med i Avengers indtil videre. Miss Marvel mener jeg også kommer med.

Nu siges der jo så karaktere, så det er både villains og andre der sikkert er med. Loki er sikkert med, Thanos selvfølgelig og så er der jo også Nick Fury og så er der nok også nogle andre fra SHIELD. Mange af dem som det er blevet nævnt tidligere så kommer der sikker rigtigt mange fra Marvel univserset som egentlig bare er der for at Thanos kan vise at han ikke er til at spøge med.

Skriv ny kommentar: