Denne uges premierefilm byder på klassisk stop-motion, et gedigent gys samt et hjerteskærende dansk drama.

Klik på de enkelte filmtitler for at læse anmeldelser, se billeder, trailere, nyheder og meget mere om de enkelte film:

ParaNorman”: Drengen Norman besidder evnen til at tale med de døde, og da hans hjemby pludselig bliver invaderet af zombier, spøgelser og andre sære væsener, er det derfor op til ham at redde kvarteret fra de genopstandne.

Chernobyl Diaries”: I “Paranormal Activity”-skaberen Oren Pelis seneste film som producer bliver en gruppe unge rejsende konfronteret med rædslerne i den lille by Pripyat – en forladt spøgelsesby ved det atomramte Chernobyl, der gemmer på en frygtelig og ikke helt ufarlig hemmelighed.

The Deep Blue Sea”: Rachel Weisz og Tom Hiddleston spiller hovedrollerne i kærlighedsdramaet om den unge Hester, der forlader sit lidenskabsløse forhold til sin ægtefælle for at være sammen med den charmerende Freddie, hvilket viser sig at være mere kompliceret end som så.

Project Nim”: Historien om chimpanseungen Nim, der i 1970’erne blev centrum for et eksperiment, som havde til formål at undersøge abernes kommunikative udvikling i et liv med menneskelig opfostring.

Ugens biografpremiere: “Kapringen”: Da det danske fragtskib MV Rozen kapres af skruppelløse somaliske pirater, tages besætningen som gidsler, hvilket bliver starten på et nervepirrende forhandlingsdrama mellem den danske skibsredder og piraterne.

http://dk.clip-1.filmtrailer.com/10801_37959_a_4.flv?log_var=16|4501100032-1

Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 filmzkim 5 år siden

Puha, jeg bliver helt rørt af traileren.

Skriv ny kommentar: