Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 86

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  42%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  12%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

7. nov. 2017 18:24

Hellere levere en lorte-film på 2 timer, end en god film, der er lidt længere eller???

Jeg er godt nok blevet mere betænkelig ved JL i den seneste tid, specielt efter at have set den sidste trailer. Jeg kunne godt lide de første 10-20 sekunder med Louis Lane og Clark Kent, og ca 5 sekunder med med Bruce Wayne, men hovedparten af traileren med kampe mod CGI monstre brød jeg mig ikke om, og jeg frygter det er det vi får.

#2

7. nov. 2017 19:27

Der røg den biograftur. Havde gået og overvejet om den skulle ses i biografen, har bare ventet på noget der kunne overbevise mig om hvad jeg skulle vælge.

Thor Ragnarok skulle også kun have været 2 timer lang, men ende med at blive 2 ½ time lang, fordi man valgte at tilføje 30 minutters humor. Tænk hvis Warner Bros kunne finde ud af at gøre det sammen, så havde de nok ikke så mange superhelte filmflop.

#3

7. nov. 2017 20:28

Det er ikke umuligt at lave en god film på 2 timer. Bare se Star Wars: Episode IV - A New Hope for at nævne et eksempel. Jeg håber bare ikke det betyder, at der kommer en extended version som BVS Ultimate Cut. Så både biograf versionen i biografen og Ultimate Cut på bluray hjemme i stuen og sidste nævnte hang altså bare mere sammen med de ekstra scener.

Jeg skal dog ind og se den alligevel i IMAX Cinemaxx i Aarhus torsdag i næste uge og jeg glæder. Jeg er optimist, især når Joss Whedon har set den med friske øjne og har været med til at finpudse den. Glæder mig også til at høre de nye soundtracks. Og så er det bare fedt, at de overhovedet ikke har vist Superman endnu i nogen som helst klip eller trailer.

#4

7. nov. 2017 20:38

#3 tror du kan være helt sikker på der kommer en ekstra long version når den kommer på fysiske medier. det hele er lidt mærkeligt altså lange film kan jo sagtens tjene penge, de skal bare være gode for flertallet.

#5

7. nov. 2017 21:00

#4: Det går der helt sikkert, når den havde en længde på 3 timer og nu nedsat til 2 timer. Det undrer mig bare. Jeg var også skuffet over at vi ikke fik den fulde version i biografen med BVS, for selvom jeg kunne lide filmen, sad jeg med en fornemmelse tilsidst, at der manglede et eller andet.

#6

7. nov. 2017 21:03

#5 jamen er helt enig, uden at kunne bevise det på nogen måde, kan jeg da kun forestille mig at en god film på 3 timer, altid vil tjene mere end en forvirrende dårlig film på 2....vel og mærket hvis det er den samme film i forskellige udgaver, virker til at 2049 virkelig har ramt dem hårdt når de prøver at rationalisere det til at det er fordi den kunne blive vist mindre gange om dagen.

#7

8. nov. 2017 00:05

Altså både med Batman vs Superman og Suicide Squad gav det så meget mere mening at se extended. Det her gør jo at jeg da slet ikke vil overveje at se den i biografen, da jeg da langt hellere vil se den i extended og få hele oplevelsen. De andre gange gav det jo netop desværre en oplevelse af at der manglede noget, ting som virkede underligt, ting som ikke blev forklaret osv osv.

Burde de ikke efterhånden have lært af det?

#8

8. nov. 2017 09:33

Jeg må desværre give folk ret - det virker mere og mere som en film, der gentager standard fejlene fra DC-filmene indtil videre... Forhastet handling med åbenlyse huller og så en 30 minutter CGI-sekvens i mørke til sidst... I Wonder Woman skabte de i det mindste en fornuftig tråd i handlingen, men selv det ene positive skridt virker til at være glemt nu... (hendes CGI-kamp til sidst var den eneste malplacerede ting i den film)...

#9

8. nov. 2017 17:45

#8 Den slutkamp kunne godt nok godt have været bedre. Ikke at jeg egentlig har noget imod at det er CGI. Det er næsten påkrævet for at vise superhelte kæmpe med fuld kraft, men... dunno. Kan ikke sige hvad jeg hellere ville have set.

#10

9. nov. 2017 09:02

#9 er helt enig - jeg sad egentlig og var godt underholdt... tonen i filmen var rimelig klar og stabil, men så skiftede den fuldstændigt karakter til sidst, hvilket ødelagde den lidt... men som du siger, hvad skulle der ellers have været - en armlægningsdyst?

#11

9. nov. 2017 11:09

#10 Ja, ville næsten være nød til at lægge hjernen i blød og prøve at komme i tanke om nogle gode superhelte kampe. Nogle af de tidlige Spiderman film gjorde det vidst rimeligt godt syntes jeg, men det er så også Spiderman som jo må siges at have en lidt speciel måde at kæmpe på.

Den eneste helt der er til at sammenligne med er nok Superman, og han har vidst heller ikke rigtigt haft nogle gode kampe... og så igen... jo det var rimeligt underholdende at se kampen mellem Superman og Zod i den gamle Superman 2.

#12

9. nov. 2017 11:11

https://www.youtube.com/watch?v=MJKqPbvf8MI

Jeg syntes faktisk de gjorde god brug af hvad deres superkræfter var og sådan. Problemet med slutkampen i Wonderwoman var vidst lidt at der ikke var så meget kamp i det.

#13

9. nov. 2017 16:39

#12 altså kommer vel an på hvad man mener er en kamp, der var ikke meget teknisk hand to hand kamp over det, men er det hvad man ville forvente af en gud og en halvgud der bankede hinanden ? syntes det er svært, men ja superhelte films slutkampe kan godt ofte blive lidt antiklimatiske

#14

10. nov. 2017 08:18

#13 Ja... men så syntes jeg nu også det var sjovere og bedre i Guardians of the Galaxy 2. Det var en ret fed slutkamp syntes jeg.

#15

10. nov. 2017 09:32

#14 helt enig

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger