Pixar-filmen “Soul” kaldes én af de bedste Pixar-film nogensinde.

Det bliver den første spillefilm fra Pixar, der ikke får premiere i en biograf. Og måske er det den bedste nogensinde fra selskabet, som står bag “Toy Story”, “De utrolige” og “Inderst inde”.

Således er “Soul” lige nu på 100 procent på Rotten Tomatoes, hvor flere anmeldere nævner den som noget af det absolut bedste fra Pixar.

Det er Pete Docter, der har instrueret “Soul”, ligesom han gjorde det med “Op” og “Inderst inde”.

Men i modsætning til de andre Pixar-film så har Disney besluttet at droppe biografpremieren for i stedet at frigive “Soul” direkte på Disney+.

Læs også ‘Stor biografpremiere bliver droppet: Endnu en direkte på Disney+‘.

“Soul” får dansk premiere på Disney Plus den 25. december.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 filmz-Den Lyserøde Panda 1 uge siden

Ro på. Den har 12 anmeldelser og tre af dem giver 3/5 stjerner. Det lover da godt, men giv det lige noget tid inden den udråbes til en perfekt film.
Gravatar

#2 Star Trek fever 1 uge siden

filmz-Den Lyserøde Panda (1) skrev:
Ro på. Den har 12 anmeldelser og tre af dem giver 3/5 stjerner. Det lover da godt, men giv det lige noget tid inden den udråbes til en perfekt film.


Hvis anmeldere kalder det en "perfekt" film er det ofte det modsatte. I den verden vi lever i, betyder det blot at der er taget højde for diversitet fra alle hylder.
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#3 MartinEH 1 uge siden

#2 Ja, eller lyttet for meget til de gamle fan-grupperinger, der hænger fast i dyndet. Den ser god ud og skal da nok ende på god score - glæder mig personligt til at se den 1 juledag med rester fra aftenen før :-)
Gravatar

#4 Dangerdog 1 uge siden

#2 Dude, jeg giver dig ret i at anmeldere ofte tager fejl. Det er mig et mysterie at "shakespeare in love" fik en Oscar. Men hånden på hjertet, synes du ikke "Spiderman into the spider verse" er en ret lol film?

Skriv ny kommentar: