Den franske psykologiske thriller “13 Tzameti” fra 2005 vil nu få en genindspilning på engelsk, hvor titlen vil blive ændret til blot “13”.

Gela Babluani, der skrev og instruerede originalen, vil deslige stå for manus og instruktion af den engelske udgave. Optagelserne skulle begynde i New York 20. november.

I filmen vil Sam Riley (“Control”) være at se som hovedpersonen, en ung man, der ved en tilfældighed støder på en undergrundskonkurrence, hvor folk med penge gambler på andre menneskers liv i et russisk roulette-agtigt spil.

Mickey Rourke vil spille en mexicansk fange, som bliver solgt til det formål at være med i det blodige spil, og Ray Winstone vil være en mand, der er blevet taget fra en institution for sindslidende for at medvirke.

50 Cent spiller en mand, der er ansat til at eskortere Rourkes karakter fra fængslet til konkurrencen, mens Jason Stathams spiller en rig britisk mand, som gambler på en af de medvirkende. Ray Liotta har rollen som en politimand, som er ved at undersøge det illegale spil.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 mr gaijin 15 år siden

Tag at se den originalei stedet. Stærk film.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#2 Daywalker 15 år siden

Med alle de her remakes tyder det ofte på at USA siger til andre lande: "hahaha... amatører!! Hør her... I kan ikke lave gode film. Jeres ideer er gode, men lad os tage af resten."
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#3 travelogue 15 år siden

#2 Rigtigt mange Amerikanere kan eller vil ikke se film med undertekster, så de er meget svære at sælge bredt i USA. Derfor er der penge i at lave ofte dårlige remakes. MEn jeg kender sådan set også danskere der ikke ser film på et sprog de ikke forstår fordi de synes det er irreterende at skulle læse undertekster, eller ikke kan følge med. Det er faktisk en relativt svær disciplin hvis man ikke er opvokset med det.
Gravatar

#4 duuk74 15 år siden

Hvis filmene er gode nok, betyder sproget der tales intet.
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#5 rammy 15 år siden

Godt nok et meget, meget stærkt cast! Kunne godt gå hen og blive rigtig godt. Jeg har set originalen som er lidt en so,so oplevelse. Lidt ærgeligt for ideen er fed nok - måske Amerikanere kan gøre det bedre?
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#6 Blacksanta 15 år siden

Lave remake af sin egen film? Det virker lidt fesent.. lyder ikke som om der vil blive tilføjet noget nyt, eller muligheder for andre fortolkninger :s
Gravatar

#7 rammy 15 år siden

Det samme som skete med Funny games.
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com

Skriv ny kommentar: