Ashton Kutcher lader til at have bevist sit værd, da han med succes udfyldte Charlie Sheens plads i den amerikanske sitcom “Two and a Half Men”, hvor næsten 30 millioner seere så med ved sæsonpræmieren for nylig. Til sammenligning så omkring halvdelen – 15,3 mio. seere – med, da serien oprindeligt startede på i 2003.

Se også: Ashton Kutchers rolle i “Two and a Half Men” er afsløret.

I den nye sæson spiller Kutcher internetmilliardæren Walden Schmidt, der køber Charlie Harpers hus, efter Charlie på sin bryllupsrejse med Rose bliver skubbet ud foran et tog og dør, da Rose finder ud af, at han på bryllupsrejsen har været hende utro.

Sheen udtaler i forbindelse med præmieren, at han synes, det er den bedste introduktion af en ny karakter nogensinde og er tilsyneladende ikke bitter over at være blevet dræbt i serien.

Sheen havde dog også selv seerne med sig, da hans såkaldte Comedy Roast, hvor flere af Sheens bekendte skiftevis nedsablede ham med et glimt i øjet, blev kanalen Comedy Centrals mest populære roast nogensinde med 6,4 mio. seere.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#1 Silver666 12 år siden

Første afsnit var ok .
Men Charlie mangler sgu!
Gravatar

#2 Slettet Bruger [1166216457] 12 år siden

Jeg synes ikke så godt om serien, men så lige dette afsnit da Dharma & Greg havde en cameo i afsnittet. Det var faktisk også det mest morsomme.
Wisdom's a gift, but you'd trade it for youth.
Gravatar

#3 Ash 12 år siden

De skulle vel bare se giraffen... Mon ikke serien har under en tredjedel af de seere tilbage naar saesonen lakker mod enden?
Gravatar

#4 Dragon_Claw 12 år siden

Der skal nok gå Joey i lortet inden sæsonen er forbi...
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#5 Clint 12 år siden

Succes? Har ellers hørt, at afsnittet ikke fik de bedste anmeldelser med på vejen.
Gravatar

#6 Nicki52 12 år siden

Altså det er fint nok, men synes Ashtons rolle ikke var rigtig sjov. Det er Allans for det meste. Men Ashtons rolle skal lige have plads til at udfolde sig. Og tak Filmz, da I har ødelagt starten for mange andre.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#7 Martin Schou 12 år siden

Clint (5) skrev:
Succes? Har ellers hørt, at afsnittet ikke fik de bedste anmeldelser med på vejen.


Tjaa, når man ser ting som det her:
Tim Goodman of The Hollywood Reporter couldn't quite figure out Kutcher's character, noting; "I couldn’t quite figure out if Kutcher was going for vacant, naïve, nerdy or astonishingly dumb (for a character who is a billionaire), because I'll never watch this show by choice again."

Så er det ret svært at tage anmeldelser alvorligt. Buhuu, serien har mistet Charlie Shee, så jeg skal aldrig nogen sinde se den igen, men jeg ser lige dette afsnit og sabler den ned, for så kan de lære det!
Gravatar

#8 Frederik 12 år siden

Nu er det jo sådan set hans job at anmelde tv, så din kritik er helt ved siden af. Det er en stor begivenhed at Sheen afløses af Kutcher, og det kunne jo eventuelt være at serien blev forbedret? Guess not.


2.5 Men har altid været noget værre møg. At amerikanerne vælger dette over kvalitetskomedier som Parks and Recreation og Community er en skam.
Gravatar

#9 fresch 12 år siden

Jeg valgte at se Roastet istedet for Præmieren på Two.
Og hvilket fremragende valg. Roasten var halvanden times super sjov comedy, med en masse vanvittige indslag.

Mens jeg fandt præmieren på Two ekstremt umorsom, og efterlod mig med en dårlig smag i munden. De kunne da i det mindste vise lidt mere respekt over for den karakter der har båret serien til frem, frem for at nedlade ham så åbenlyst..
Gravatar

#10 XuN 12 år siden

Synes godt nok det var en gang møg...
Jokes var for oplagte, Kutcher var stadig en retard at se på, charlie manglede og historien gav absolut ingen mening.
Jeg er hoppet af.
Og jeg tror helt sikkert at afsnit 2 ikke får noget nær så mange seere.

Skriv ny kommentar: