Independence Day 2: Resurgence” havde premiere torsdag, og de danske anmeldere har taget imod Roland Emmerichs sequel med enten afmålt begejstring eller let skuffelse.

Se også: Anmeldelsen af “Independence Day 2: Resurgence”

Anmelderne holder sig tæt på midten af karakterskalaen og uddeler enten tre eller fire stjerner.

Jacob Wendt Jensen fra Berlingske skriver i sin anmeldelse:

”Emmerichs nye, oppustede rumkrigsfilm leverer til husarerne i biograferne, der ikke kræver mere end cola, popcorn og mere af det samme.” Han uddeler tre stjerner. Det samme gør Kim Skotte i Politiken.

Jyllands-Posten, B.T. og Ekstra Bladet er alle mere positive og uddeler fire stjerner.

”Midt i dette hav af specialeffekter og gentagelser holder intruktøren nemlig fast i humoren og menneskeligheden,” skriver Henning Høeg i B.T.

Filmz’ egen Morten Vejlgaard Just er også blandt de mere begejstrede:

”Den er helt klart større end den første. Og næsten lige så god,” skriver han og uddeler fire stjerner.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Lard Hanson 5 år siden

"Mere af det samme" ... "næsten lige så godt (som den første)" ... meh.
Gravatar

#2 compax 5 år siden

Så den i torsdags. ikke en decidereret dårlig film.....men efter min mening en middelmådig film, en historie man har set mange gange før, og så pleaser de Kineserne lidt for meget.
Gravatar

#3 The_Corrector 5 år siden

Jeg valgte at se 1eren lige før jeg satte mig ind i biografens mørke og så forpremieren onsdag.
Fra jeg blev færdig med 1eren til jeg gik i gang med 2eren, gik der kun 1 time.

Jeg kan derfor ærligt sige, at jeg personligt synes ID2 lever helt op til ID1.
Elsker måden de starter filmen på, som kæder de to film rigtig godt sammen.

Filmen har en lige så god historie som den første, der er masser af spænding og action.
Selv om menneskeheden er bliver meget mere avanceret de sidste 20 år, og de har haft lige så lang tid på at forberede sig. Ja så ser det virkelig sort ud, menneskeheden er lige så lav på teknologi, som de var for 20 år siden, og der skal lige som sidst viljestyrke til, for at finde håbet der kan redde os alle.

Jeg har sagt det før og jeg siger det igen.
6/6 stjerner herfra.

Det var en rigtig god film, og jeg anbefaler man ser / genser 1eren før man sætter sig ind og ser filmen. Så den med et par kammerater, som ikke havde genset den, og der var nogle personer og ting, som de ikke kunne genkende, hvor de tænkte "Hvem fanden er nu det er?"
Gravatar

#4 Clint 5 år siden

Har også set den, og der er nogle store fejl i den, men den er super fed popcorn underholdning og der er mange glædelige overraskelser med i form af cast :D

Kan godt se hvad folk siger med at please kineserne, men der er dog også ting i den, som kineserne helt sikkert vil blive misfornøjede over :D

Ville dog ønske, at den havde været længere, for det føles som om, at filmen kun varer 45 min - men det er vel et plus =)
Gravatar

#5 David Munch 5 år siden

Jeg ender på 7/10 efter at have set den i dag (Og spildt penge på 3D - For satan da hvor jeg ikke forstår at det stadig kan sælge..).

De første 2/3 af filmen var fremragende og levede fuldt op til etteren. Derefter gik det dog stødt ned af bakke, med en lang række scener hvor man bare sad og tænkte "åh gud nej, hvorfor skal de dog have sådan noget plat noget med..". Der er flere bi-karakterer som kun er til stede for at sige platte linier og lave falde-på-halen komedie, som slet slet slet ikke fungerer, og er så platte at man sidder og væmmes, og det trækker bare ned. De kunne snildt have skåret en trediedel af karaktererne fra, og have endt op med en betydelig bedre film.

Alle de klassiske karakterer og vores nye hovedroller fungerer dog rigtigt godt, historien er fin, og ganske spændende, og effektererne er lige i skabet. Slutningen virkede en smule rushet, og jeg kunne sagtens have klaret at starten af filmen var trukket mere ud. Og så lægger den op til en treer med den allersidste scene, som dog var lidt for plat.
Gravatar

#6 The_Corrector 5 år siden

#4: Ja den føltes meget kortere end den var, var underholdt fra start til slut. :)

#5: Tror godt jeg ved hvilke ting du tænker på, og til det kan jeg kun sige:
Jeg himlede meget med øjne da den skide bus med børnene kom ind i billedet, synes selv det ødelagde det hele, og at den ikke kunne bakke, var totalt typisk Hollywood standart. Jeg vælger dog at se igennem fingre med det, fordi det som reddet scenen, var da David står med sin kikkert og råber:

"Hvem fanden er den kræft idiot der køre herunde"

Også får han øje på at det er hans svar, og hans reaktion og Davids reaktion derefter der var simpelt det hele værd :DMen skal jeg gå ud fra 10 stjerner i stedet for 6, så lader jeg på 8/10
Gravatar

#7 Therewillbeblod 5 år siden

Lyder som jeg havde forventet.

God film, dårligere end 1'eren men stadig god - dog for overpustet.

Men jeg vælger at glæde mig en smule trods alt :)
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#8 PukBak 5 år siden

Så fik jeg den set, og jøsses sikke en gang spild af tid! Jeg er ellers til fals for tjubang og one-liners, men det her var da det argeste lort, jeg længe har brugt min tid på.
To ting der duede:
1: Da David og Julius ser hinanden på saltsletten.
2: Okun og Isaacs forhold.

Resten var elendighed på elendighed.

Skriv ny kommentar: