I de to første omgange “Independence Day” har menneskeheden haft hjemmebanefordel i kampen mod de ondskabsfulde rumvæsner. Det kan ændre sig, hvis en tredje film bliver virkelighed. Det fortæller instruktør Roland Emmerich.

Se også: Den første sequel-idé: “Independence Day 2” handlede om fred

Det er Empire, der har talt med Emmerich, som lufter idéen om at forlade Jorden i en ny “Independence Day”:

”Den næste bliver en intergalaktisk rejse. Den udspiller sig måske et år eller to efter ‘Resurgence’,” fortæller Emmerich.

Alligevel bliver Jorden ikke glemt i den tredje film:

”Jeg tror, det bliver den klassiske historie om at rejse ud i rummet, men den skal også handle om Jorden. Vi har en rigtig god idé til hvordan,” slutter Emmerich.

Independence Day 2: Resurgence” kan ses i de danske biografer netop nu.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 David Munch 5 år siden

Med udgangspunkt i slutningen
, så er det vidst også det mest forventelige..
Gravatar

#2 Therewillbeblod 5 år siden

kommer der en 3'er?.....æv
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#3 Star Trek fever 5 år siden

kommer der en 3'er?.....YES!!!!!
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 The_Corrector 5 år siden

Glad for jeg har set filmen.
Ja flot, nu kan flot jo regne ud at slutningen af filmen lægger op til mere, og må da selv indrømme, at den drejning filmen tager, som lægger op til endnu en, det virker meget interessant, men om ID3 kommer vil nok afhænge af hvor godt ID2 klare sig :)
Gravatar

#5 aeries 5 år siden

#2 Det er jo netop det fede ved film. Du bestemmer selv om du vil se dem eller ej mens vi andre kan glæde os rigtigt meget til at se den :)
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#6 CaGoDa 5 år siden

2# hvor meget har du fulgt med i filmnyhederne det blev bekræftet imens 2'eren var under Production så det er nogle år siden.
Gravatar

#7 Therewillbeblod 5 år siden

CaGoDa (6) skrev:
2# hvor meget har du fulgt med i filmnyhederne det blev bekræftet imens 2'eren var under Production så det er nogle år siden.


Åbenbart for lidt.
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#8 Adagio 5 år siden

Undrer mig altid over de personer der bliver ved med at sige "Åh nej, laver de nu endnu en film". Om det er en fortsættelse til en filmserie de ikke gidder se, eller om det er den skuespiller de bare hader at se i film. Der er bare altid nogen der skal råbe op om det. Men det er jo det dejlige ved det her, der er ingen der tvinger en til at se filmene :)
Bare fordi du ikke gider se filmen, betyder det ikke at ingen gider at se filmen
Det er så fair nok hvis man måske kommer med en lidt mere uddybende forklaring til ens holdning så man har noget at diskuttere :)Jeg har endnu ikke set 2'eren endnu. Den tager jeg nok ikke i biffen for at se, men den skal da ses. Lidt øv at Will Smith ikke er med i filmen, havde ellers set frem til at comeback
Ser dog også frem til 3'eren. Kan se mange interessante scenarier for mig, skal nok blive en interessant film. Er på tide at ødelægge nogle landmarks på deres planet hehe :D
Gravatar

#9 Therewillbeblod 5 år siden

Adagio (8) skrev:
Der er bare altid nogen der skal råbe op om det. Men det er jo det dejlige ved det her, der er ingen der tvinger en til at se filmene :)


Nej, korrekt (og ved jeg er en af dem som råber over dette emne tit) - men et eller andet sted så har producenterne, instruktørene osv. fået et kæmpe-publikum foræret, når de går i gang med disse projekter.
Der vil jo altid være et stort publikum til store halvfemser blockbusters.

1) Det er ret lang tid siden, derfor er der lidt nostalgi effekt.
2) Mange af de her film VAR gode. Jurassic Park (1993) var en bragende god film, som holder selv idag. Det samme var ID1. Terminator 1 + 2. De tre første Indiana Jones (nu er vi i 80'erne) og den første Tilbage til fremtiden. En film som Full Metal Jacket skal desværre også nok genindspilles før eller siden...

Og når man får foræret et stort publikum. Som jeg så ABSOLUT mener man gør når man gen-vækker de her film. Så syntes jeg bestemt man som publikum kan tillade sig at være kritiske!

Lad os sammenligne det med Metallica, for nu at gå over i musik.

De lavede vitterligt klassiske albums fra midt firserne til starten af halvfemserne. De VED også der er et kæmpe publikum, som elskede det de lavede og som HVER gang de udsender nyt, føler at de er nød til at tjekke det ud. Så er det mindste de kunne gøre, sgu at gøre sig lidt umage. Hvilket de har ret svært ved. Indrømmet Death Magnetic havde sine øjeblikke.

Det er lidt sådan her med alle de blockbustere:

Instruktør: "Heyyy, jeg vil lave en historie om et kæmpe uhyre i en storby"
Producent: "Hmmm...det lyder dyrt, er du sikker på at vi kan sælge det koncept?"
Instruktør: "Øhhhmm, jamen det er en PREQUEAL til GODZILLA!!"
Producent: "SOLGT! Idioter over hele kloden er vilde med det lort! Kom igang og husk endelig at bruge unødvendig meget CGI og kan du ikke selv komme på nogle gode one-liners, så brug weekenden på at se comedycentral og tag noter!!"
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#10 Geekalot 5 år siden

Nævner du de 3 indianer jones film hehe men du står helt af ved ID2 ? Dobbelt moral meget eller hvad ?

Skriv ny kommentar: