5. sæson af “Arrested Development” måske på vej


Den 26. maj udgav Netflix den 4. sæson af komedieserien “Arrested Development” via deres streaming-tjeneste. Den prisbelønnede føljeton kørte oprindeligt på tv fra 2003 til 2006, men blev aflivet efter dens 3. sæson på grund af uimponerende seertal.

Se også: Kan “Star Trek: Enterprise” genopvækkes på Netflix?

Den 4. sæson har angiveligt været en stor succes for Netflix, og nu kan en af seriens producere, Brian Grazer, fortælle, at Netflix i øjeblikket er ved at forhandle med skuespillerne om at vende tilbage og indspille en 5. sæson. Mange af skuespillerne – deriblandt Jason Bateman, Michael Cera og Will Arnett – har dog travlt med andre projekter, så det forventes ikke, at man vil kunne påbegynde optagelserne før tidligst sommeren 2014.

“Arrested Development”, der bl.a. blev produceret af Oscar-vinderen Ron Howard, omhandler familien Bluths mange gakkede gerninger og ugerninger.

For få uger siden mødte Filmz TV fire af seriens hovedrolleindehavere i København – Michael Cera, David Cross, Tony Hale og Alia Shawkat – for at tale om den skæppeskønne komedieserie. Klik i videoen herunder for at vores eksklusive interviews.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: