Den gamle Woody Harrelson/Wesley Snipes-komedie får et remake med Jack Harlow og Sinqua Walls i de bærende hovedroller.

Basketball-komedien “White Men Can’t Jump” udkom oprindeligt i 1992 med Woody Harrelson og Wesley Snipes i hovedrollerne som to baskeball-spillere, der forsøger at hustle sig til en stor pengepræmie. Med kække oneliners og spændende sportsscener bar skuespillerne en film frem, som endte med at blive en box office-succes.

Om succesen fortsætter på samme måde i 2023, finder vi forhåbentlig ud af til maj. En teaser fra det kommende “White Men Can’t Jump”-remake er netop udkommet. Teaseren introducerer Jack Harlow og Sinqua Walls som en opdateret udgave af de klassiske roller: to ikke-for-smarte, men erfarne basketball-spillere, der befinder i skæringspunktet mellem slacker og hustler.

Sinqua Walls har boblet op i mere end et årti med både større og mindre roller inden for TV og b-filmsgenren. Dette er hans første hovedrolle. Filmen markerer også Jack Harlows skuespilllerdebut og hans spring fra musik- til filmmediet.

Den nordamerikanske premiere er sat til den 19. maj og udkommer som en Hulu Original. Om filmen samtidig udkommer til det danske publikum, må tiden vise. Mange Hulu-projekter hører ind under Star-udvalget på Disney Plus, men det er ikke alle film, som får et internationalt publikum. Disney og 20th Century Studios har ikke offentliggjort yderligere om udgivelsen.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 1 år siden

Yep, lad os blive ved med at lave forsættelser, prequels, sequels, remakes og genindspillinger ...
...nytænkning og nyskabelse er åbenbart ikke længere end del af Hollywood.
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: