I forbindelse med den ukrainske hærs fortsatte kamp mod Rusland vil Mark Hamill gerne give en hånd med.

Det gør han ved at signere et begrænset antal “Star Wars”-plakater, som sælges for at samle penge ind til hæren. Ifølge Politico ønsker skuespilleren at bidrage til en krigsindsats, som han finder “inspirerende”.

Hvornår salget kommer til at foregå, er endnu ikke offentliggjort. Eneste melding er, at auktionen kommer til at foregå i løbet af næste uge. Formatet for salget bliver en auktion i håbet om at skabe en budkrig. Plakaterne er tiltænkt de største “Star Wars”-entusiaster, som gerne vil have en eksklusiv souvenir til gengæld for at bidrage til velgørenhed.

En autograf fra skuespilleren bag Luke Skywalker er sjælden nu til dags. Sidste gang han signerede noget, var i 2017 samtidig med udgivelsen af “Star Wars: The Last Jedi”-filmen. For Hamill er det ikke noget, han som sådan gør.

Forbindelsen mellem “Star Wars”-universet og medmenneskelige formål er ikke svær at se for Hamill. Ifølge skuespilleren selv har “Star Wars” lært ham at “at gøre de rigtige ting til gavn for os alle; frem for kun at varetage egen interesser”. Dog er det en udtalelse, som ikke skal negligere forskellen mellem krigen blandt stjernerne og krigen på landjorden: “Én er børnefortælling, hvilket var hvad ‘Star Wars’ oprindeligt var. Og virkeligheden, den nøgne sandhed af hvad der foregår i Ukraine, er forfærdeligt”, udtaler Mark Hamill.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: