Vi går efter alt at dømme et usædvanligt stille filmhalvår i møde. 

Forleden blev det meldt ud, at James Bond-filmen “No Time To Die” alligevel ikke får premiere til april, men bliver udskudt til oktober.

Læs også: “No Time To Die”-premieren bliver udskudt igen

Nu har en væld af andre storfilm fulgt trop.

Variety skriver, at “A Quiet Place 2” heller ikke får amerikansk premiere den 23. april, som det var planlagt. Den er i stedet blevet rykket til den 17. september.

The Hollywood Reporter fortæller, at “The King’s Man” er blevet flyttet fra den 12. marts til den 20. august.

Derudover er film som “Ghostbusters: Afterlife”, “Morbius” og “Uncharted” også blevet udskudt for nyligt.

Det må forventes, at der vil komme flere udskydelser.

En film som “Black Widow” har planlagt premiere den 7. maj, mens “Fast & Furious 9″ ifølge planen kommer i biografen den 28. maj.

 

 Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

De kan vel ikke blive ved med at udskyde dem. Og vi mangler stadigvæk dokumentation for at coronavirus spredes i en stor biografsal, med få mennesker. Så er det meget bedre at mødes mange mennesker hjemme i privaten.
Gravatar

#2 The_Corrector 3 år siden

Johnny42 (1) skrev:
De kan vel ikke blive ved med at udskyde dem. Og vi mangler stadigvæk dokumentation for at coronavirus spredes i en stor biografsal, med få mennesker. Så er det meget bedre at mødes mange mennesker hjemme i privaten.


Det deres film, de kan gøre lige hvad de vil. Hvis dubehøver dokumentation for om hvor vidt coronavirus spredes i en stor biografsal, så må du have sovet under en sten de sidste 8 - 10 måneder. Eller også er du bare utrolig langsom i opfattelse.
Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

#2 Ja de kan gøre hvad de vil, men det vil koste dem. Link til dokumentation tak. Der skete absolut intet med smitten da kulturen blev lukket ned. Det var først efter de gjorde det samme med detailhandlen og sociale kontakter. Tiltag SKAL IKKE baseres på mavefornemmelse, men hvad der er veldokumenteret. Og jeg kan ikke bruge udenlandske forhold da det drejer sig om de danske forhold med restriktioner og især opførsel.

Man kan også bare se hvordan de ikke kan regne i forhold til den britiske X-men mutant virus. Jeg spekulerede faktisk på om det var testet og dokumenteret af andre og slog det faktisk hen for selvfølgelig var det det. Sådan er det med al redelig forskning. Men det viser sig så at det ikke er VALIDERET eller ikke grundigt nok og at de måske var for hurtige ude med deres udmeldinger.
Gravatar

#4 [ikke godkendt bruger] 3 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]

Skriv ny kommentar: