Mens titlen endnu ikke er blevet officielt annonceret, vil WB og Legendary udgive en Denis Villeneuve eventfilm i IMAX i slutningen af 2026.

Det er endnu ikke en lukket aftale, og intet er blevet officielt annonceret, men det ser ud til, at vi lige har fået en premieredato for ‘Dune: Part Three (Dune: Messiah).

Warner Bros. udsendte fredag en opdatering af deres biografdistributionskalender og erstattede en “unavngiven WB Family Event Film” med hvad der nu er en “Unavngiven WB/Legendary/Denis Villeneuve Event Film i IMAX.” Den vil få premiere den 18. december 2026. 

Det ville være besynderligt hvis ikke netop det skulle være den næste ‘Dune’ film da det ikke røbes at Villeneuve arbejder på andre projekter. Det ville også være klogest af producenterne at fortsættes filmene der har vist sig at være en publikumssucces.

Interessant nok er den 18. december 2026 også den dato, der i øjeblikket er reserveret til en unavngiven ‘Star Wars’ film hos Disney. Vi får se, om den holder: Der har været en masse udskiftning med, hvad den næste ‘Star Wars’ film viser sig at være.

‘Dune: Part Two’ har tjent 711,8 millioner dollars på det globale billetsalg. Indtil udgivelsen af ‘Inderst Inde 2’ tidligere denne måned, var det den mest indtjenende film i 2024 og havde den største åbning i 2024 med 82,5 millioner dollars i USA.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: