Åbent brev fra “Watchmen”-producer omkring retssagen


Lloyd Levin, producer på den problemfyldte “Watchmen”-film, har skrevet et åbent brev omkring sit syn på retssagen, som han har sendt til HitFix.

Til dem, der skulle være interesserede, kan brevet læses ved at følge overskriften.

Levin, som har været involveret i projektet i mere end 15 år, skriver bl.a. om de tidligere problemer med produktionen af filmen og omkring, hvordan det endte med at være Warner Bros. og ikke Fox, der lavede “Watchmen”.

Filmen udspiller sig i et alternativt 1985, hvor en lov er blevet vedtaget mod kostumeklædte helte, der indtil da ellers har været en del af hverdagens samfund i USA.

“Watchmen”, der instrueres af Zack Snyder, er indtil videre sat til at ramme de danske biografer 20. marts.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Dj Kold 12 år siden

Halleluja! og Amen! :D
Gravatar

#2 elwood 12 år siden

Sådan, fox skal holde grabberne væk.

Men en ting jeg ikke forstår, hvordan er det Fox mener de præcis skal ha rettigheden, så'en som jeg læser det fik de tilbudet i starten på lige fod med WB, og Fox afslog filmen, WB var dem som gik ind i det lange samarbejde med folkene bag.

Nu her når Fox pludselig opdager at den film har sku potentiale, så er de straks intresseret igen.

Men hva giver dem retten til og kunne sige haps ?
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 Buck Rogers 12 år siden

Glimrende brev. Selv om jeg er tilbøjelig til at hoppe med på "Fox er skurkene"-vognen, så er det her jo altså "kun" et partsindlæg, og det ville være rart at høre Fox' side i sagen.

Desuden kender Warner vel parolen om, at man skal have styr på sine rettigheder. Det har de sikkert også selv benyttet sig af et par gange eller tre.
"Now, what can a man do with his clothes off for twenty minutes?"
Gravatar

#4 rockysds 12 år siden

#2
Fox gav produceren Lawrence Gordon rettighederne til filmproduktionen tilbage efter de valgte ikke at lave den, men de beholdte rettighederne til at distribuere filmen, og gav Gordon muligheden for at købe de rettigheder fra dem. Det gjorde han aldrig.

Court Order

At Fox så har holdt kæft om dette faktum, indtil Warner Bros. havde lavet, markedsført og ikke mindst betalt for, er lidt lusket, men det virker nu, som om Fox har noget nær fuld rettighed til distributionen af filmen i USA - helt regulært. Og det er i virkeligheden måske mere Gordon end nogle af studierne, der må bære skylden.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#5 natterjack 12 år siden

#4 Gjorde Fox ikke allerede WB opmærksom på det i foråret 2008?
Gravatar

#6 rockysds 12 år siden

#5
Jo, i februar startede søgsmålet. Der var Warner Bros. dog næsten færdige med at optage filmen (meget post-production-arbejde ventede dog forude) og markedsføringen var (så småt, måske) sat i gang. Men det er klart, at Warner Bros. har brugt masser af penge på filmen siden, specielt i markedsføringsøjemed.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#7 elwood 12 år siden

Det er bare lusket synes jeg, sådan at udnytte WB til markedsføring, og så sige haps til filmen bagefter.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#8 gi-jones 12 år siden

Tjae, om ikke andet tyder det på at det er en god film, når alle vil have fingre i den :) Lad os håbe at vi får lov at se den.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.

Skriv ny kommentar: