Aaron Eckhart (“The Dark Knight”) samt Oscarnominerede Richard Jenkins (“The Visitor”) har sluttet sig til Johnny Depp og Amber Heard i “The Rum Diary”, en filmatisering af Hunter S. Thomsons roman.

Eckhart er i forhandlinger, mens Jenkins har skrevet endeligt under på at medvirke i filmen, som Bruce Robinson har skrevet og vil instruere.

Filmen omhandler den alkoholiserede journalist Paul Kemp (Johnny Depp), der bliver skyllet op af havet i 1950’ernes Puerto Rico. Eckhart vil spille Sanderson, en rig landejer, der tror, at alt har en pris og introducerer Kemp for en anderledes livsstil.

Filmen starter optagelser på Puerto Rico til marts.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 filmz-Is 15 år siden

Aaron Eckhart er faktisk en meget dygtig skuespiller, og jeg synes at det er en skam at hans præstation som Harvey Dent i TDK sjældent bliver nævnt under diskussioner om filmen.
Gravatar

#2 database 15 år siden

#1 Enig. Han har meget at byde på. Det er en interessant rollebesætning, især nu hvor Richard Jenkins også har sluttet sig til holdet.
Gravatar

#3 fazz 15 år siden

Den bliver sikkert skide god ;D
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."
Gravatar

#4 Feodora 15 år siden

Super at se 2 så gode skuespillere slutte sig til Depp. Glæder mig allerede til at se resultatet.
I have amnesia and deja-vu at the same time: I think I've forgotten this before.

Say no to Pirates 4!

Gravatar

#5 moulder666 15 år siden

#1 Jeg blev først overbevist om hans enorme talent efter at have set "Thank you for smoking". I mine øjne en genial og ret overset komedie om et ømtåleligt emne!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#6 database 15 år siden

#5 Helt enig :D Men så overset er den da heller ikke.
Jeg mener vidst også den høstede en del gode anmeldelser, da den i sin tid havde premiere.

Skriv ny kommentar: