Det ordinære familieliv vendes på eksplosiv vis på hovedet i den nyeste trailer til instruktør og forfatter Noah Baumbachs “White Noise”.

Baumbach og Adam Driver fortsætter deres succesfulde “Marriage Story”-samarbejde, som resulterede i Oscar-nomineringer til begge parter. Denne gang leder Driver an i instruktørens første film, som ikke er en originalhistorie. “White Noise” er nemlig baseret på Don DeLillo-romanen af samme navn.

Filmen følger Driver i rollen som Jack Gladney, der er professor i Hitler-studier, gift med Babette og patriarken i en fire børn stor familie. Da en togulykke resulterer i, at kemikalieaffald spredes ud over familiens lille by, rives verdenen, som han kender den dog fra hinanden.

Udover Driver har Baumbach allieret sig med sin partner Greta Gerwig, som spiller Babette. Baumbach og Gerwig har sammen skrevet den kommende “Barbie”-film, der tilmed også instrueres af sidstnævnte.

Læs også: “Margot Robbies “Barbie”-film får første billede og premieredato”

På rollelisten finder vi de unge talenter Raffey Cassidy (“The Killing of a Sacred Deer”), Sam Nivola (“Maestro”), May Nivola (“With/In”), Jodie Turner-Smith (“Queen & Slim”) og Don Cheadle (“Captain America: Civil War”).

“White Noise” får premiere på Netflix den 30. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: