James Dean genopstår til stor hovedrolle ved hjælp fra computereffekter.

Han havde en kort, men intens karriere, der bød på to Oscar-nomineringer og ikoniske roller i 1950’er-film som “Rebel Without a Cause” og “East of Eden”, inden han døde i en bilulykke som 24-årige i 1955.

Nu genopstår James Dean i en af hovedrollerne i Vietnamkrigsfilmen “Finding Jack”.

Det er Magic City Films, der har sikret sig rettighederne til James Dean fra hans familie, skriver The Hollywood Reporter.

Effektselskaberne Imagine Engine og MOI Worldwide vil arbejde sammen om at skabe en realistisk version af James Dean.

Således vil selskaberne skabe en CGI-krop, der ligner James Dean ved hjælp fra ægte filmklip og fotografier. En levende skuespiller vil lægge stemme til rollen.

CMG Worldwide-chef Mark Roesler repræsenterer James Deans familie i sagen:

”Dette åbner for helt nye muligheder for mange af vores klienter, der ikke længere er hos os,” siger Roesler.

CMG Worldwide repræsenterer også andre afdøde stjerner som Burt Reynolds, Christopher Reeve, Ingrid Bergman, Neil Armstrong, Bette Davis og Jack Lemmon.

Læs også ‘Bag om “Captain Marvel”: Samuel L. Jackson bruger ‘CGI-botox’‘.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Wolff 4 år siden

Jamen hvorfor..? Det giver jo ingen mening andet end penge? Kan forstå det hvis en skuespiller ikke kan færdiggøre en film pga dødsfald, eller som en del en størrer serie, som vi har set et par gange i Star Wars. Men det er jo ikke tilfældet her. Det er helt fra scratch. Og det er jo ikke Dean vi kommer til at sidde og kigge på, men en fortolkning af ham. Og så kunne det lige så godt være hvilken som helst anden pretty boy.
Gravatar

#2 Bachone 4 år siden

#1, enig.

but why??

Skriv ny kommentar: