I snart to år har der været forvirring om, hvorvidt Joaquin Phoenix vitterligt havde droppet skuespillerkarrieren og var blevet excentrisk langskægget rapper. Ligeledes har Casey Affleck tidligere insisteret på, at hans film om Phoenix’ transformation, “I’m Still Here”, er den ægte vare.

Affleck afslører nu, at det ikke er sandt – det er alt sammen skuespil fra Phoenix’ side.

”Det er en fantastisk præstation, det den bedste præstation i hans karriere,” siger instruktøren om Phoenix’ optræden i filmen.

Se også: Teaser-trailer til “I’m Still Here” med Joaquin Phoenix.

Affleck fortæller, at stort set intet af det, man ser i filmen, er ægte – hverken luderne, stofferne eller Phoenix’ hjemmevideo fra hans barndom. “Hjemmevideoen” blev optaget med skuespillere på Hawaii.

At instruktøren nu vælger at hælde rent mel ud af posen skyldes muligvis de negative anmeldelser, som filmen har fået med på vejen, og som Affleck beskriver som “vrede”. Bl.a. beskrev Roger Ebert filmen som ”en sørgelig og smertefuld dokumentar uden noget synderligt formål.”

Men Affleck har altså nu valgt at afsløre, at der ikke er tale om en dokumentar. ”Det var aldrig min mening at snyde nogen,” siger han. ”Ideen om et ‘svindelnummer’ var aldrig noget, jeg tænkte på.”

Ifølge Affleck ville han lave en film om en filmstjernes opløsning, som publikum kunne se uden nogen foruddannede meninger.

Affleck fortæller også, at David Letterman ikke var klar over, at det var et skuespil, da Phoenix optrådte på hans show for snart to år siden. Og Affleck fortæller desuden, at Phoenix vil være “sig selv”, når han senere på måneden atter gæster showet.

Desuden skulle Phoenix atter være på udkig efter nye filmroller.

Se også: Joaquin Phoenix i mundhuggeri med P. Diddy i klip fra “I’m Still Here”.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#1 reschat 11 år siden

Ja, det må jeg så sige at jeg, såvel som nok langt de fleste andre, faldt fuldstændig for.
Nu virker filmen jo ret ligegyldig, men hvis jeg falder over den kan det da være jeg ser den alligevel.
"Stupid cunt. There ain't no bullets in this thing. It's all fucking mind power."
Gravatar

#2 dewin 11 år siden

Tror faktisk at filmen bliver lettere at fordøje og åbner muligheden for at tiltrække et større publikum, nu hvor folk ved at det ikke er ægte. Phoenix var jo blevet så ucharmerende, frastødende, og psykisk belastende at opleve, at folk ikke har set en reel mening med at se den film. Folk elsker downfalls of stars, men med Phoenix var det bare så langt ude, at man sq ikke gad se lortet. Men nu hvor det ikke er ægte, så tror jeg sq at folk har lettere ved at sluge den og vil fatte lidt større interesse. Bare en teori. Sådan har jeg det ihvertfald.
Gravatar

#3 Ceepa 11 år siden

SUPRISE!!!! ohh wait! NOT!
Gravatar

#4 PredatorX 11 år siden

Det mest sørgelige er at det er komplet ligegyldigt om det er det ene eller det andet.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#5 rammy 11 år siden

Skal helt sikkert ses! Og glæder mig også til at få Phoenix tilbage i Hollywood.
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#6 quin 11 år siden

Det er fedt lavet :) glæder mig til at se det interview
Gravatar

#7 quack 11 år siden

Bravo Phoenix !
Gravatar

#8 Michael Badboy 11 år siden

#4: Helt enig...
Derudover er det sørgeligt at han spildte to år på det projekt.

At instruktøren nu vælger at hælde rent mel ud af posen skyldes muligvis de negative anmeldelser, som filmen har fået med på vejen, og som Affleck beskriver som "vrede". Bl.a. beskrev Roger Ebert filmen som "en sørgelig og smertefuld dokumentar uden noget synderligt formål."

Undskyld, men ændrer det faktum, at det hele var skuespil, på "en sørgelig og smertefuld dokumentar uden noget synderligt formål" bortset fra, at det nu ikke en gang er ægte? Gør det det ikke bare mere ligegyldigt?

Nå, who cares anyway?
"The thing about smart mother fuckers is that somtimes, they sound like crazy mother fuckers to stupid mother fuckers..."
Gravatar

#9 Riqon 11 år siden

Hvordan kan det her komme bag på nogen som helst? Det var meget, meget tydeligt ud fra hans besøg hos Letterman, at det var skuespil.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#10 Dragon_Claw 11 år siden

Told you so...
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!

Skriv ny kommentar: