Den 8. november i år 2019 vender James Bond tilbage til biografen. Produktionsselskaberne Metro-Goldwyn-Mayer og Eon Productions gør nu premieredatoen officiel på jubilæumsfilmen “Bond 25”.

Se også: Daniel Craig meldes klar til “Bond 25” – Adele endnu uafklaret

Det er Variety, der skriver, at “Bond 25” placerer sig op til vinteren i 2019, hvilket belejligt er fri for film fra store franchises som “Star Wars” og “Avatar”.

Meddelelsen siger intet om, hvem der skal spille titelrollen som James Bond, eller hvem der skal instruere.

Rygterne vil dog vide, at Daniel Craig er blevet overtalt til at gentage rollen, hvilket kan forstærkes af det faktum, at Neal Purvis og Robert Wade – der har skrevet Craigs tidligere fire “Bond”-film – igen skal skrive manuskript.

Sam Mendes, der instruerede “Skyfall” og “SPECTRE”, har tidligere afvist en tredje film – derfor ligner det en ny instruktør, hvor danske Susanne Bier har været nævnt blandt kandidaterne.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Tsunamijhoe 6 år siden

Susanne bier???? Hun gjorde det godt med Night Manager,som ligger meget op ad bond,uden de store action sekvenser. Hun er god til drama, men det kræver et specielt øje at kunne lave god action,men det kan umuligt blive værre end spectre.

Skriv ny kommentar: