For et par måneder siden dukkede den første trailer op til genindspilningen af Paul Verhoevens klassiske sci-fi-satire “RoboCop”. Nu er en ny trailer, der går lidt mere i dybden med historien, så blevet udsendt.

Se traileren her.

I den nye film er året 2028, og det multinationale firma OmniCorp står i fronten af robotteknologi. Alex Murphy er en betjent, der gør sit bedste for at stoppe kriminaliteten og korruptionen i Detroit. Samtidig har resten af verden implementeret robotter i frontlinjen, der skal bekæmpe kriminalitet i udsatte områder, men USA er bagud og bruger ikke deres egen opfindelser.

Da Murphy bliver kritisk såret under arbejdet, vælger OmniCorp at udnytte deres robotteknologi til at skabe en maskine, som de amerikanske borgere kan relatere til – men der er stadig en mand inden i maskinen.

Svenske Joel Kinnaman har hovedrollen som Murphy i “RoboCop”, hvor også Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley og Jay Baruchel medvirker.

“Robocop” har dansk premiere 6. februar næste år.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Tellus 8 år siden

Syntes det er en meget kedelig trailer. Den viser ikke rigtig noget nyt i forhold til den trailer der allerede er ude
Gravatar

#2 Batsy 8 år siden

Synes den første trailer var meget bedre, og det her gav mig mindre lyst til at se den.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#3 Eraz 8 år siden

Jeg er lidt delt.

Umiddelbart ser det ud til at blive en rigtig god action film. Men Det virker bare ikke som en "ROBO cop" film, men mere som en mand i en Batman dragt.

Men skal nu se den aligevel
Gravatar

#4 Ispep 8 år siden

Ligner lidt de fleste andre Blockbusters. Tror den kan blive ok, men forventer mig godt nok ikke alverden.
Gravatar

#5 aeries 8 år siden

Jeg synes også den første trailer så bedre ud men efter at have set den nye nogle gange, så tror jeg alligevel på at det kan ende op med en hæderlig film.

Det ser ud til at de har gjort et udmærket job med at opdatere den klassiske RoboCop til 2013 uden at ødelægge den originale vision alt for meget. Den nye RoboCop ser også mere ud som en kombination af menneske/cyborg hvor den originale var meget stiv i bevægelserne og ofte lignede en robot mere end menneske/cyborg.

Som stor fan af den originale RoboCop er jeg skeptisk men alligevel håbefuld. Faktisk tror jeg at dette er den første remake jeg rent faktisk har set frem til.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#6 Salene 8 år siden

Heller ikke en remake jeg har tænke at bruge en krone på^^
Gravatar

#7 lassep 8 år siden

Tror generelt det er svært at lave kopier af Paul Verhoevens action film.
Både Starship Troopers, Total Recall og Robocop er kitch film. Ikke ligefrem oscar værdige skuespillerpræsetioner i nogle af de film, men de virker.
Denne virker som om de har gjort den mere realistisk, personligt tror jeg det kan være en god film.
Gravatar

#8 CensoreD 8 år siden

ud fra traileren her, minder den alt for meget om andre store blockbustere. Føler den mangler voldscharmen fra Paul Verhoevens. Hvis den nye starship troopers bliver til noget, så skal der være blod og legemsdele flyvende omkring!
Gravatar

#9 DannyPhilipsen 8 år siden

Oh yes! Jeg er klar!
Gravatar

#10 Driver 8 år siden

Det er med ro i sindet, at jeg læser i skriver "ud fra traileren" for jeg tror, vi her har med en film, der har meget mere at byde på end traileren, men hvorfor den skal indeholde Paul Verhoevens "voldscharme", kan jeg godt undre mig over. Den skal jo ikke gå Verhoeven i bedende, den skal være ny og kreativ og det tror jeg på, at Padilha og især manusforfatter Nick Schenk (Gran Torino) nok skal sørge for. Jeg håber på en film med lidt "voldscharme", men derimod en masse psykologiske og moralske dilemmaer.

Den kommer dog nok ikke til at slå 1'erens slutlige originalitet. Måden, RoboCop besejrer ED 209 er for mig noget af det mest eminente film-forfatteri, set fra Hollywood nogensinde.

Desuden fandt jeg begge trailere dybt underholdende. Jeg glæder mig meget til at se den færdige film.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: