Alex Proyas instruktør på “Dracula: Year Zero”


Instruktøren på “I, Robot”, Alex Proyas, er blevet hyret til at stå bag kameraet på Universal Pictures’ vampyrskabelsesfortælling, “Dracula: Year Zero”.

Historien udforsker Draculas oprindelse og sammenvæver vampyrmytologi med den sandfærdige historie om den rumænske fyrste og hærfører Vlad Dracula, der fremstilles som en fejlbarlig helt i en tragisk kærlighedshistorie midt i den mørke middelalders krige og magi.

Manuskriptforfatterne Matt Sazama og Burk Sharpless kan fortælle, at deres mål var at fremstille Vlad, da han stadig var i live og blev betragtet som en helt i Rumæninen for at have slået tyrkene på flugt.

”Når man normalt ser ham, er han over sin bedste alder og 100 år gammel. I vores film er han på sin magts højeste tinde,” udtaler Sazama og Sharpless.

“Dracula: Year Zero” er dog ikke det eneste projekt om den berømte blodsuger, der er under udvikling. Sony Pictures forbereder “The Historian”, om jagten på Vlad Draculas grav, mens Rogue er i gang med at lave filmatiseringen af “Castlevania”.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Ash 13 år siden

Det kunne godt blive fedt! Men jeg synes virkelig titlen er lam!
Gravatar

#2 filmz-Kragmose 13 år siden

Ja, lam titel.

Undskyld, kan ikke dy mig: "I am Dracula... I bid you - welcome!"
Gravatar

#3 loki 13 år siden

"[...]Vlad Dracula, der fremstilles som en fejlbarlig helt i en tragisk kærlighedshistorie midt i den mørke middelalders krige og magi."

Skulle det havde været ufejlbarlig? (Kender ikke noget til gutten rent historisk. Ja dvs. udover at han vist spidede folk på pæle sat ind via bagvejen, gennem kroppen og ud af munden...)
www.peakoil.dk
Gravatar

#4 moulder666 13 år siden

#3 Tja - lokalhistorisk var han, selvom han var grusom, vist noget af en folkehelt - noget med at han bevarede en vis balance i landet på trods af, at både muslimer og kristne hele tiden bekrigede hinanden midt i hans land. Så var der selvfølgelig også de lokale krigsherrer der bekrigede hinanden, de kristne, muslimerne OG ham.

Så jeg glæder mig faktisk lidt til den film (på trods af en skod-titel!)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#5 Munchkim 13 år siden

Hmm, det plot lyder bekendt... Ahhhjo... Måske fordi det er gjort før i Dark Prince, som faktisk er en ganske glimrende film.

Skriv ny kommentar: