I forbindelse med at “The Wolverine” udgives på DVD og Blu-Ray, kan man iblandt ekstramaterialet finde en alternativ slutning på filmen. Denne version af filmens slutning viser Wolverines kendte kostume fra tegneserien, som X-Men-filmene er baseret på.

Se billedet her.

“The Wolverine” er baseret på en række tegneserier fra 1980’erne, der omhandler Wolverines rejse gennem Japan, hvor han ender med at stå over for et væld af uventede og dødsensfarlige modstandere i en kamp om liv eller død, der vil forandre ham for evigt.

Der går desuden rygter om en mulig fortsættelse til filmen, hvor både Hugh Jackman og instruktør James Mangold vil vende tilbage. Derudover kan Wolverine igen ses næste år i den kommende “X-Men: Days of Future Past”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 David Munch 10 år siden

Ork det ser afskyeligt ud... :D
Gravatar

#2 Slettet Bruger [991244125] 10 år siden

Det vil være særdeles cool, hvis de går bort fra det sorte læder og faktisk laver nogle kostumer, der ligner den ægte vare.
Gravatar

#3 Hive 10 år siden

Vildt fedt!

Marvel har bevist at de farverige tegneserie-dragter sagtens (til en hvis grad) kan fungere på det store lærred, så vi kan da håbe at Fox snart følger trop i deres film.
Gravatar

#4 Alex- 10 år siden

Det kunne dælme være fedt, dog kan jeg ikke se hvorfor at det skulle være relevant? Hvorfor skulle han have brug for at skjule sin identitet?
Jeg nåede desværre ikke at fange The Wolverine i biografen, men kunne sgu ikke lige holde mig fra denne spoiler, det er jo ren guf for tegneseriefans. :)

EDIT: En hurtig googling kunne fortælle at han oprindeligt skulle have haft kostumet på i filmen.
http://zeusitup.com/radical-unused-classic-wolveri...
Gravatar

#5 Slettet Bruger [991244125] 10 år siden

AlexMilo (4) skrev:
Det kunne dælme være fedt, dog kan jeg ikke se hvorfor at det skulle være relevant? Hvorfor skulle han have brug for at skjule sin identitet?


Tja, det har han jo teknisk set heller ikke haft brug for i tegneserierne, næsten uanset hvilken variant, man tager fat på.

Wolverine har altid været ret afslappet omkring sin hemmelige identitet - jeg ved ikke, om man direkte har fået en forklaring på kostumet, men jeg kan forestille mig, at han fik det, da han arbejdede for Department H og det nok er derfor, han stadig bruger det.
Gravatar

#6 Mister Marvel 10 år siden

kunne da være sjovt hvis han havde det på blot en enkelt gang :-)
Eller hvis han nu fik det på ganske kort i den kommende wolverine film, som der kommer engang.......................
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#7 Kviesgaard 10 år siden

Jeg synes nu ikke, at det ser pænt ud. Foretrækker ham nu heller i den sorte trenchcoat ( eller hvad det nu var, han havde i filmen ).
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: