Vi skal vente lidt længere på den længe ventede “Ringenes herre”-serie, men heldigvis har vi nu fået et billede af, hvad vi kan forvente os.

Amazon Prime-serien skriver historie som serien med det største budget nogensinde til en enkel sæson. Hele 465 mio. dollars — over 2,9 mia. danske kroner — er til rådighed til den første sæson, der officielt færdiggjorde sine optagelser mandag.

I forlængelse af afslutningen på optagelserne har vi nu fået seriens premieredato: den 2. september 2022. Derudover fik har vi også fået det første officielle blik på serien med et fantastisk billede af en majestætisk hvid by.

Ringenes Herre-serie.filmz.dk

 

Selvom det endnu ikke er officielt, hvilken by vi kigger på, er spekulationerne allerede gået i gang. Én af mulighederne er byen Valmar i Valinor. Ud for byen står nemlig et træ af guld og ét af sølv, hvilket sandsynligvis er de to træer, vi ser i lyset på  billedet.

Læs også: “Viggo Mortensen reagerer på fanfrygt om “Ringenes herre”-serie”

Amazons “Ringenes herre”-serie foregår under Middle-Earths anden alder — flere tusind år før handlingerne, vi kender fra filmene, der foregår i den tredje alder. Her følger vi et ensemble af nye og gamle karakterer, hvis fred bliver brudt, da onde magter truer med at tage over.

Amazon-serien er ikke det eneste “Ringenes herre”-relaterede projekt, vi kan se frem til. Anime-prequel-filmen med undertitlen “The War of the Rohirrim” er nemlig også undervejs.



Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: