Den nye “Venom: Let There Be Carnage”-trailer byder på det hidtil bedste blik på filmens skurk(e) Cletus Kasady og Carnage.

Sonys kommende superheltefilm ser Tom Hardy tilbage i rollen som Eddie Brock, journalisten, der lægger krop til den skurkespisende symbiote Venom. Nu står de over for seriemorderen Cletus Kasady (Woody Harrelson) og hans mindst lige så blodtørstige symbiote Carnage.

Filmen markerer første gang, vi får Venoms morderiske rival at se, og fanfavoritten har længe været højt på Marvel-elskeres ønskeliste.

Det ser heldigvis heller ikke ud som om, vi kommer til at gå ned på symbiote-action eller opfindsomme drab, som kun en sindssyg massemorder med superkræfter, kan finde på. Se selv i traileren her:

Filmen instrueres af Gollum-skuespiller og motion-capture-legende Andy Serkis. Selvom der i “Let There Be Carnage” må have været rigeligt med brug af motion-capture, har Serkis dog holdt sig bag kameraet i denne omgang.

Sony har flere film undervejs i deres univers af Marvel-karakterer. Til januar får vi “Morbius” med Jared Leto i hovedrollen, og i 2023 kommer “Kraven the Hunter”-solofilmen, der tidligere i år castede Aaron Taylor-Johnson som den titulære skurk.

Læs også: “Sony overrasker med “Kraven” — nærmer sig ‘Sinister Six'”

Først skal vi dog lige have set “Venom: Let There Be Carnage”, der har premiere den 21. oktober.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: