Instruktøren af “American History X”, Tony Kaye, har valgt at lade en robot spille hovedrollen i hans kommende film.

Tony Kaye har lavet “American History X” med Edward Norton og “Detachment” med Adrien Brody, men hans næste film får ikke en stor stjerne i hovedrollen, men i stedet en kunstig intelligent robot, ifølge Deadline.

“2nd Born” er titlen på filmen, der er en efterfølger til “1st Born” med blandt andre Val Kilmer og Denise Richards på rollelisten. “1st Born” er dog ikke ude endnu, men får amerikansk premiere senere i år.

Robotten, som Kaye håber kommer til at spille hovedrollen i “2nd Born”, vil være trænet i forskellige skuespils-teknikker, og man håber at robotten vil blive anerkendt af den amerikanske skuespil-organisation, SAG.

Man har valgt at bruge en kunstig intelligent robot som alternativ til at bruge computer-effekter i filmen, der sjovt nok ikke er scif-fi, som man måske kunne forvente, men en romantisk komedie.

En anden kunstig intelligens, nemlig IBM’s Watson, redigerede på et tidspunkt en trailer til sci-fi-filmen “Morgan”, instrueret af Ridley Scotts søn, Luke Scott – læs mere her.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Mejse 5 år siden

tja er da meget sjovt, men tvivler på det bliver godt :)

Skriv ny kommentar: