Så står endnu et japansk anime-projekt til at få en amerikansk Hollywood-fortolkning. Denne gang er turen kommet til den populære scifi-serie “Cowboy Bebop”.

20th Century Fox har nemlig annonceret planer om at omdanne Shinichiro Watanabes hyldede space-westernserie til en spillefilm med rigtige skuespillere.

Filmproduceren Erwin Stoff (The Matrix”, “A Scanner Darkly”) kan fortælle, at projektet stadig kun er på et tidligt stadie i udviklingen, men at filmen vil være tro over for serien, der fik premiere i 1998.

“Cowboy Bebop” består af 26 episoder og udspiller sig i 2071, hvor man følger en gruppe dusørjægere på deres rumskib, Bebop. I den brogede gruppe finder man bl.a. en smart og handlekraftig eks-gangster, en tidligere politimand og en forførende og problemsøgende kvindelige ludoman.

Serien blev i 2001 også fulgt op af den animerede biografspillefilm “Cowboy Bebop: The Movie” (“Cowboy Bebop: Knockin’ on Heaven’s Door”), som handlingsmæssigt udspillede sig før seriens sidste episoder.

Blandt andre kommende amerikanske liveaction-udgaver af animefilm og -serier finder man DreamWorks’ version af “Ghost in the Shell”, WETA Workshops “Neon Genesis Evangelion” samt Warner Bros. Pictures’ filmudgaver af “Akira” og “Robotech”.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Buzz 15 år siden

Den film være kl.lort om morgen fra tv3, hvor spas.
Gravatar

#2 filmz-Takeshi 15 år siden

Godfader bevares var mine ord. Mange, mange, mange mennesker bliver pissed, hvis den her film ikke bliver god, jeg er ikke selv en Cowboy Bebop fan, men jeg nød at se serien og filmen, men jeg kender mange er stor-fan af den her animé. And LOL:

Jeg viste ikke, at der også var en NGE Live Action i produktion. *Takeshi ruller med øjnene*
Gravatar

#3 Buzz 15 år siden

2#
jeg håber det bliver noget lort for vi er ikke vand til noget anden.

ps to du dem så ud og ruller med dem?
Gravatar

#4 mini_jette 15 år siden

well...personligt synes jeg denne serie fortjener bedre...de kan pille ved de andre lige så tosset de vil (Akira kan jeg måske endda lidt se som en fornuftig film i Live Action), MEN DE RØR IKKE COWBOY BEBOP!!!

Ahrem, men det er jo bare min meningXD
Don't take life too seriously. You'll never get out alive.
Gravatar

#5 PredatorX 15 år siden

Jeg har godt nok mest svært ved at se hvordan de vil klare Ghost in the Shell.

Jeg vidste ikke en Neon Genesis var i produktion, men det kunne jo blive helt fedt, hvis det er nogle ordentlige folk der står bag.

Jeg kan rigtigt lide Cowboy Bebop, og det ville være synd med en crap film udgave, men altså.. vi må jo bare vente at se. Men den er jo meget Firefly agtig (måske mere omvendt).. og det kunne jo sagtens lade sig gøre.

Om ikke andet er jeg sikker på James Cameron sparker røv med Battle Angel, så alt håb er ikke ude endnu.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#6 Corax 15 år siden

Cowboy Bebop er uden tvivl en af de bedste anime jeg har set, det vil være fedt hvis de kan lave en god live-action udgave.

Men at ansætte enhver anden end Yoko Kanno til at lave musikken vil være katastrofalt!
Gravatar

#7 olsen. 15 år siden

Enig med #6 - yoko Kanno er et must for alt hvad der tør kalde sig Cowboy Bebop.

Tror dog de vil have svært ved at fange stemningen fra serien i en live-action film, synes selv film udgaven (der kom efter serien) selv havde lidt svært ved det af en eller anden grund.

Skriv ny kommentar: