Den topper årets Oscar-nomineringer med 12 af slagsen, og den vandt Golden Globes for bedste film, instruktion og skuespiller. Nu har de danske anmeldere set “The Revenant”, og de er lige så begejstrede.

Se også: Anmeldelsen af “The Revenant”

”Iñárritu insisterer på at lave film, der ser mageløse ud og skyr ekstremt krævende udfordringer for at få det til at lykkes,” skriver Kim Skotte fra Politiken, der giver seks stjerner.

Henrik Queitsch fra Ekstra Bladet mener også, at ”The Revenant” kan klare hypen. Han giver fem stjerner: “Et nervepirrende sansebombardement, der har fortjent hver eneste af sine 12 Oscar-nomineringer.”

Filmz’ egen Morten Vejlgaard Just uddeler seks stjerner: ”Den bedste film, som DiCaprio, Iñárritu og Lubezki har medvirket til. Jeg rejser mig igen og bliver stående for de bedste til film,” skriver Just.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 Troels-K 4 år siden

Kald mig dårlig film kender, men syntes faktisk jeg var svært skuffet... gav den 6/10 på imdb.

Filmen har mange passager hvor filmen føltes meget langtrukken, og uden det store handling. Disse passager har meget flotte landskabs billeder, men bidrager i min verden ikke filmen.

Det som trækker filmen op til 6/10 er at filmen er flot lavet, og meget rå i sine billeder, altså, den holder ikke igen med hvis brutaliteten af filmens handlinger, hvilket er et stort plus i min bog!

Skal Leo have et Oscar for sit skuespil? Tjoe, det er fandeme imponere fra hans side! Burde Filmen have 12 Oscar nomineringer? Nope... Det er for meget Oscar bait...

Skriv ny kommentar: