Han burde vide, hvad han taler om. John Rhys-Davies spillede dværgen Gimli i “Ringenes herre”-trilogien, og nu medvirker han i den nye fantasyserie med titlen “The Shannara Chronicles”. Den er Rhys-Davies sikker på, bliver et megahit.

Se også: Peter Jackson: Christopher Lee ville spille Gandalf

For den garvede fantasy-skuespiller er oprigtigt begejstret for den nye serie:

”Det her kommer måske til at lyde som hype, men heldigvis er det sandt. I mine 50 år i branchen har der været vidunderlige serier, men jeg har altid tænkt: ‘Han er faktisk fejlcastet der’ eller ‘Hmm, han er ikke rigtig motiveret til det der’. Jeg har altid haft forbehold, men dem har jeg ingen af denne gang. Ingen,” siger Rhys-Davies til IGN.

Han er endda klar til at vædde på seriens succes:

”Jeg vil æde mine elver-ører, hvis det her ikke bliver et mega-hit,” udfordrer den rutinerede skuespiller om serien, der foregår i fantasy-rigerne The Four Lands, der efter en post-apokalyptisk hændelse nu er blevet beriget med racer som trolde, dæmoner og elvere.

“The Shannara Chronicles” er baseret på bogserien “Shannara”, der udkom for første gang i 1977 og den kan ses i Danmark hos HBO Nordic.


Traileren bringes i sponsoreret samarbejde med HBO Nordic.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Snyltetast 5 år siden

Nu var han også med i In the Name of the King; så tilliden er måske liiidt væk...
Gravatar

#2 Nagash 5 år siden

Jeg så traileren og tænkte, at det tøsepjat i fantasyforklædning gider jeg godt nok ikke bruge 5 minutter på. Hold kæft det ser ringe ud :-(
Gravatar

#3 Nakzul 5 år siden

Du synes ikke selv det er lidt overkill at dømme en serie ude efter at se en trailer? Hvad med evt at bruge 40 minutter på at se piloten? ^^
Gravatar

#4 Geekalot 5 år siden

Har set de første 4 afsnit, virker til den skal have en chance :) kan godt lide den til videre.
Gravatar

#5 Lard Hanson 5 år siden

Jeg så første afsnit og hadede det. Men jeg kan heller ikke lide Ringenes Herre, så det siger måske mere om mig ...
Gravatar

#6 Nagash 5 år siden

Nakzul (3) skrev:
Du synes ikke selv det er lidt overkill at dømme en serie ude efter at se en trailer? Hvad med evt at bruge 40 minutter på at se piloten? ^^

Jeg har allerede flere serier, end jeg kan følge med til, så jeg giver sjældent en chance, hvis ikke traileren kan fange mig. Og så er det produceret af MTV. Bare det alene, var nok til at tage beslutningen.
Gravatar

#7 David Munch 5 år siden

Traileren gjorde at jeg tror serien er utroligt dårligt filmet og skrevet. Medmindre den får fremragende reviews, så går der nok rigtigt lang tid før jeg ser den.
Gravatar

#8 moulder666 5 år siden

David Munch (7) skrev:
Traileren gjorde at jeg tror serien er utroligt dårligt filmet og skrevet. Medmindre den får fremragende reviews, så går der nok rigtigt lang tid før jeg ser den.


Hamrende enig. Ungdomsskuespillere, produceret af MTV og når man dertil lægger at oplægget - den originale Shannara-trilogi - IMO er virkeligt ringe, så er mine forventninger pænt lave.

Jeg afventer de første anmeldelser og ser hvordan det ser ud. Det eneste positive lys er sådan set, at den kommer på HBO, og de generelt ikke siger ja tak til hvad som helst.
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#9 Geekalot 5 år siden

De første 4 afsnit ligger på HBO allerede nu, og den er slet ikke så dårligt som i gør den til, eller tror den er :)
Gravatar

#10 Mardin 5 år siden

Det er på ingen måde Game of Thrones, men jeg synes nu at afsnittene bliver mere og mere interessante for hver gang.
I Pilot-afsnittet (der er et dobbelt afsnit) bestod første halvdel af ren tøsepjat i værste Twilight-stil med tilhørende fesen MTV underlægningsmusik og super fesne teenageskuespillere. Allerede i anden halvdel af pilotafsnittet blev det en del mørkere og mere spændende.
Præmissen for universet (post-apokalyptisk fremtid) er interessant nok til at jeg ser videre lidt endnu, selvom ham den unge halv-elver godt nok er en fesen karakter og en elendig skuespiller.

Skriv ny kommentar: